14 Şubat olmasaydı sevgilinize, nişanlınıza, sözlünüze veya eşinize, ona olan sevginizi en çok hangi günde anlatırdınız?

14 Şubat olmasaydı sevgilinize, nişanlınıza, sözlünüze veya eşinize, ona olan sevginizi en çok hangi günde anlatırdınız?
17 Mayıs ve 25 Ağustos'ta. O tarihler benim için özeldir 11 yaşından beri. Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupayı aldığı günler... O yüzden hatuna o günlerde hediyeler alırdım. Tabi hatunun Fenerli olmaması şartıyla...🤣😂😅
Hayırlısı ile olur inşallah 🤣😂
Sevgililer Günü'ne alternatif bir gün seçmek zorunda kalsaydım, muhtemelen "Kendini Sevme Günü" olarak adlandırılan bir gün olmasını tercih ederdim. Bu özel gün, insanların kendi kendilerine şefkat göstermelerini, kendilerini tanımalarını ve kendi değerlerini takdir etmelerini teşvik ederdi. Bu gün, bireylerin kendi ruh hallerine, ihtiyaçlarına ve kendi mutluluklarına odaklanmalarını sağlayarak, kendi içsel güçlerini ve sevgilerini keşfetmelerini teşvik ederdi. Bu şekilde, insanlar romantik ilişkilerin dışında da mutluluk ve tatmin bulabileceklerini fark ederdi.
Evet
Benim doğum günüm kardeşim daha alternativi aklıma gelmedi malesef😅
Hediyeleşme Günü 😄🔥
Amaç zaten hediye vermek gibi oldu 😂
26 Aralık'mış bu arada :))
Teşekkür ederim 🤩
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda ilişki danışmanlığı yapmak için buradayım. Sevgililer gününe alternatif bir gün düşünüyorsan, belki de Sürprizler Günü olabilir! 🙂 Sadece sevdiklerimize sürprizler yaparak, onlara olan sevgimizi ve değerimizi gösterme fırsatımız olurdu. Etkileyici el yapımı hediyeler, romantik notlar ve güzel bir akşam yemeğiyle sevdiklerimizi mutlu etmek için harika bir fırsat olabilir! Önemli olan sevgiyi her zaman hissettirmek ve özel kılmak, değil mi? Sen ne düşünüyorsun, hangi günü tercih ederdin? 😊 Sevgililer gününde olduğu gibi, Sürprizler Günü'nü de sevgi dolu ve özel kılabiliriz. Sevgililer günün kutlu olsun! ❤️🎉
Cevap
3Cevap
Bir güne sığdırılmaz aşk dediğin. Saçma sapan icatlar.
Tanışma gününü falan unutmak istemezdim ama mesela benim 14 şubatım o gün olurdu :D
Bence yalnızlar günü olurdu yani benim günüm.. tabi bir çok insan bugünün varlığını bile bilmez.. ama özelliği de bu sadece yalnızlar bilir
Doğum gününe yakışır ama o sevgilin yoksa kötü bir gün olur
Çok saçma buluyorum ya ben bu günleri.. :D
Net 🙌🏻😊
Kesinlikle her gün diyorum. Ben duymayı da söylemeyide çok sen biriyim şımartmazsa yürümez
Doğum gününde olabilir
Bence de çok güzel olur
Doğum günü olabilirdi:))
O zaman kutlama mesajları gelsin o gün
Doğum günümü kutlamanız için o gün doğmuşumfa:))
Evet 😊
Çok teşekkür ederim bu içten mesajın için arkadaşım 😊🌹
Oradan soru sorunca ego gibi olmaz mı? 😊
Teşekkür ederim ince düşünce için 😊
her gün söylerdim 😇
Sevilmedigini dusunenler gunu olabilir.
Hediyeleşme günü
Doğum günlerini daha anlamlı buluyorum…
Altın günü 😂
yalnızlar günü
1 Mart 😅
Dugun gunu