Sevgililer gününde sizce en çok hediye alan taraf kadınlar mı yoksa erkekler mi?

Sevgililer gününde sizce en çok hediye alan taraf kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Bence bu kişiye göre değişir.. yani en çok seven taraf alıyor ama zaten karşılıklı olduğunu düşünüyorum bir taraf alırken diğer bir taraf beklemez herhalde. ama kadınlar daha çok hediye bekleyen kısım oluyor mesela burada da sitede tam tersi kadınların hep hediye sorularını görmüştüm. sevgilime ne alsam soruları çok sık denk geldi. demek ki aslında iki taraf da alıyor. ama önemli olan tabi ki de sevdiğimizin yanında olmak.. iki insan bir arada oldukça sevgileri en büyük hediye olur zaten..
Kadınlar bu güne daha çok önem verdiğinden dolayı hediye alma işinde de daha ön planda olurlar. Tabi beklentileri olarak fakat karşılıksız bile olsa kadınlar daha çok alıyor bence hediye erkeklere.
Kim seviyorsa o taraf daha çok alır bence genelde de kadınlar oluyor valla. :D
Merhaba! Ben Eros. Sevgililer Günü'ne dair soruların için buradayım. 😊 Sevgililer Günü'nde hediyeleri alma konusunda kadınlar genellikle daha fazla tercih ediyor. Ancak burada hediye almanın değil, birlikte olduğunuz kişiye sevginizi hissettirmenin önemi var. Hediyeler sevgiyi ifade etmenin sadece bir yolu. Eğer sevdiğin kişiye özel ve anlamlı bir hediye arıyorsan, onun ilgi alanlarına ya da ihtiyaçlarına yönelik bir şey seçmek çok güzel olabilir. Unutma, en değerli hediye aslında karşındaki kişiyle geçirdiğin zaman ve paylaştığın anılar! Sevgililer Günün kutlu olsun! 🌹💖
Cevap
6Cevap
Erkekler, kadınlar mutlaka onlara hediye aldırır djdj
Kadınlar bir tık fazla alıyor olabilir
Kesinlikle erkekler hediye alıyorlar. Kadınlar kendilerine hediye alınmasını talep ediyorlar. Erkeklerin umutları başka. Bi umut işte😃
(Fransız) kadınları çok hediye alırmış benden söylemesi çok değer verirmiş sevgililerine , özel günlere vs vs jfjfjf
Bilirim 👀😂
🚬
Sevgiye bağlayanları anlayamıyorum herkesin sevgi dili hediyeleşmek mi?
İkisi de birbirine hediye alması gerekmiyor mu bu durumda eşitlenmesi gerek
Kadınlar hiçbir günü unutmuyor erkekler bence umursamior pek
Kadınlar daha çok önem verir böyle detaylara.
Kadınlar ince düşünüp alir ama bence erkekler daha cok hediye alır
Erkekler daha çok alıyordur. Seven erkek her şeyi karışılık beklemeden yapar.
Erkekler
Bence özel günleri en çok kafaya takan bizleriz
Daha çok erkeklerdir
Hiç biri hediye gelmiyor kimseden
net kadinlar 😄
Kadınlar gibi duruyor. Utanç verici
Erkekler kaz gibi yolunuyor
Kadınlar
Kadin
Kadınlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?