Açık havada el ele yürüyüş
Baş başa güzel bir yemek
Birlikte konsere gitmek
Evde sinema keyfi
Sevgilim yok arkadaşımla olacam 😬
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu hayatta sadece birini sevdim.
O kadar sevdim ki sanki kolum gibi bacağım gibi elim gibi. O da beni sevdi.
Elimi sevdi, parmaklarımı sevdi. Gözlerimi sevdi her şeyimi tek tek sevdi her uzvumu ayrı ayrı sevdi. Bana bakarken hissettirdi sevgisini yıllarca. Çok sevenle sevişmek de ayrı bir hazmış bunu da onunla sevişirken öğrendim. Öğretti hissettirdi yaşattı. İçimin titrediğini bedenimle için aynı anda titreyebileceğini onunla öğrendim..
45 yaşındayım. Ve aşkı 41 yaşında öğrenmişim meğer. Ondan öncekileri de aşk sanarak yaşamışım.
Ona gelene kadarkiler aşk değilmiş.
Bu yüzden yaptığı her şey canımı çok yaktı. Ne kadar çok değer verdiyse o kadar çok psikolojisi değiştiğinde verdiği değeri alaşağı ettiği zamanları oldu ve beni altüst etti. Aşkından vazgeçemediğim ve bir süre sonra normalleştiği için hep geri döndüm ona. Ama son aylarda yüzünü sadece telefonda görür oldum sürekli bir inatlaşma ego savaşları.
O kadar seviyordum ama ben de inatçıydım.
Ruhum onsuz bomboştu.
Onu bırakacağımı hissediyordu.
Beni sakın bırakma olur mu diyordu arada ama huysuzlukları hiç düzelmiyordu. Ne bana değer veriyordu ne başka bir şey. Her şey sadece mesajlaşma konuşma ve sanaldan ibarete düşmüştü.
Onu görmemeye tahammülüm kalmadı ve bu tahammülsüzlüğüm sonucu tartıştık..
Sonrasında üç dört gün konuşmadık.
Sonra yazdı birkaç kere ve yazmadım. 15 gündür de konuşmuyoruz. Bitti anlayacağınız. İşte beni tüm kırmalarına rağmen bu günü onunla geçirmek onunla olmak ve hep onunla yaşamak isterdim ama mutlu huzurlu biçimde. Çünkü o kadar büyük bir karanlıktayım ki eğer o aydınlıklar içindeyse çok kırılırım Tanrı’ya. Çünkü bu adil değil…
Dilerim birgün adalet yerini bulur..
Geçmiş olsun belki düzelir karamsar olma
O bana yazdı iki kez yazmadım. Suçluydu. Üçüncü kez yazsa da yazmam. Ha yazsam ne olur o değişmez. Aynı döngü aynı hareketler devam eder. Eğer ben bana böyle davranan, benimle telefonda çok iyi ölen biten, kamerada boşalan, gerçekte ise görüştüğünde evet çok seven ama ayda yılda bir ancak görüşen bir yemeği bile zor yiyen bir insana tahammül edersem evet olur… Ben bana böyle davranılmasına razı mıyım etrafımda el pençe divan duranlar varken… Hayır değilim. Ben ortalama bir kadın değilim. Evet o da ortalama bir erkek değil. Ama ben ondan da üstünüm. Dolayısıyla buna rağmen uzun bir süre sevdiğim için çektim. Sevgim karakterimden üstün değil..
Kimsenin hayatı iyi gitmiyor benimde dahil ne diyim hayırlısı olsun belkide o sevginin ömrü o kadarmış
Kamerada boşalmak ne ya. Ben de gerçek bir aşk hikayesi okuyacağım sanıp sonuna kadar okumuşum. Bu yaşta sanalda bir şeyler yaşamak/yaşadığını sanmak içler acısı bir hal. Akıl fikir dilerim böylelerine.
Gerçekte görüşüyoruz benim 15 yıl önceki aşkım. Ama son 4 aydır görüşemiyoruz kamerada boşalıyor. Ne yapayım sen gerçekleri beğenmeyeceksin diye saptırıp yalan mı söyleyeyim?
İmkanlar yoktur öyle olması gerekiyordur
Sanalda yaşamak diye bir şey yoktur.
@düşünmektükenmektir insan neyle mutlu oluyorsa onunla mutlu olur belki mutlu olsun diye yapıyordur aaaa
Görüşemedik… şartlar olmadı gece gündüz yazıştık konuştuk ve böyle oldu
Siz bilgisayara ekrana aşık olmuşsunuz.
"Her" filmini izleyin.
@gizlikullanıcı
@düşünmektükenmektir aaaa sen yönetmen misin 😬
İnsanların hayatını sorgulayabilirsin belki ama anlayamazsın. Biz birbirimizi çok sevdik bazen sevmek bedenen gerçekte son birkaç ay görmeyince de devam edebiliyor. Sesimi duymadığında dayanamayıp araması ve kameradan yüzümü her gördüğünde bunca yıl boyunca aynı heyecanla bakması halini ben yaşadım. Sen değil. Sevdiğim kişi pilottu. Yanında etrafında yüzlerce kadın geldi geçti o kameraya bağlanıp benimle vakit kaybedeceğine gittiği ülkelerdeki kadınlarla ya da iş arkadaşlarıyla gününü gün edebilirdi. Üstelik standartın üstünde yakışıklıydı, akıllıydı. Bazen hayat şartları iki insanı denk getiremeyebiliyor bazen kişilik yapılarımızın inatlaşması didişmesi ama sen insanların yaşadıkları duyguları bilmeden”bir ekrana aşık olduklarını” sadece iddia edersin sığ zihninle. Çünkü hayatın boyunca böyle bir aşkı yaşayıp idrak edebilme istidatın olmamıştır ; zihnin almaz. Her insan hayal edebileceği kadarını anlar. Senin idrakın da ekran aşkı diyebilecek kadar küçük ve derinlikten uzak… Ama ben dediğin filmi yine de izleyeceğim. Çünkü benim zihnim gittikçe derinleşen türden. Bazı şeyleri anlaman için sana başka şeyler de yazardım ama aşkı anlamak yaşamaktan ve hissetmekten geçer. Sen kıyısına tutunmuşsun anlatmalarım nafile olacak. @düşünmektükenmektir
O buranın belediye başkanı 😂
:)
Geçen seçimleri kazanamadı ondan böyle sen ona bakma
Cevap
8Cevap
Sevgilim yok evde ders çalışacağım 😂
Sadece 14 şubatta eşlik etmek isteyen olursa teklifine hayır demem. 15 şubatta görüşmek istemezse ona da saygı duyarım
:D :D
Evde yatacağım.
Her zamanki gibi geçireceğim işte
Spor salonunda geçireceğim muhtemelen
Benim için sıradan bir gündü
Valla yorumlar efsaneymiş😄
Biz kimiz ki? Adam gibi aşk yaşayalım.
Terleyerek
Sevgilim ile başbaşa evde
Evde mandalina yiyerek.
Evde sinema keyfi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?