Aşk İlişkileri 14 Şubat Sevgililer Günü'nde planınız nedir, ne yapacaksınız? Zekiyeesmrr Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 14 Şubat Sevgililer Günü'nde planınız nedir, ne yapacaksınız? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Fenomen Master Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25b cevap paylaştı. Bugün evden çıkma gibi bir niyetim yok 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Kim bilir belki şehir dışı belki yurt dışı bekliyoruz 0 0 Yorumla
MaviSever1108 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesai günü ne yapılır sadece çalışılır 😒💻📲📨 0 0 Yorumla
AgirSigma Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Acilmaya calistigim birisi ile gecirmeye caliscam o gun belki acilirim 1 0 Yorumla
Herşeygeçiçek00 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ders çalışacam :D 0 3 Yorumla Zekiyeesmrr 1 yıl bende sap sap gezicem Yorumla Herşeygeçiçek00 1 yıl Ben yıllardır sapım inan umrunda değil kariyer odaklıyım:) Yorumla RobinHood7 1 yıl Way sapsızlar 🤣 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi kendimi şımatmayı düşünüyorum… 🙃 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Önce bir sevgili bulmak. 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Odun gibi başkalarını seyredeceğim yine 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok müthiş şeyler olucak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sinemaya gidelim mi 0 2 Yorumla Zekiyeesmrr 1 yıl gidelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. o günü yaşayacağım, tek başıma. 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sakal bıyık 🙄 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Õyle seyleri sevmem 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. YemekSinema 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey. 0 0 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Hiç bişey 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evdeyim hacı :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bugün evden çıkma gibi bir niyetim yok
Kim bilir belki şehir dışı belki yurt dışı bekliyoruz
Mesai günü ne yapılır sadece çalışılır 😒💻📲📨
Acilmaya calistigim birisi ile gecirmeye caliscam o gun belki acilirim
Ders çalışacam :D
bende sap sap gezicem
Ben yıllardır sapım inan umrunda değil kariyer odaklıyım:)
Way sapsızlar 🤣
Kendi kendimi şımatmayı düşünüyorum… 🙃
Önce bir sevgili bulmak.
Odun gibi başkalarını seyredeceğim yine
Çok müthiş şeyler olucak
Sinemaya gidelim mi
gidelim
Hangi sehirdesin
o günü yaşayacağım, tek başıma.
Sakal bıyık 🙄
Sevgilisi olan düşünsün artık
Õyle seyleri sevmem