Sevgililer Günü 14 Şubat’ta sevgiline aşkını anlatmak için ne hediye edeceksin? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sevgililer günü yaklaşıyor peki sevgiline 14 Şubatta ne hediye almayı düşünüyorsun? 14 Şubat’ta sevgiline aşkını anlatmak için ne hediye edeceksin? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilim yok, 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sevgilim olmadığı için böyle dertlerim yok.. 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Benim varlığım zaten hediye, daha ne alabilirim 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ya kazak, ya kot pantolu bakacağım. Emin değilim. 1 2 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Gömlek bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi fikir. Yorumla
seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Çalışmıyorum haliyle bişey almicm 1 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Çiçek eşliğinde kitap, belkide Osndoradan güzel nir takı ta da kuyumcudan şık bir kalpli altın kolye… ❤️🌸🍃 0 0 Yorumla
MmaTmaZell Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bir hediye ya da kutlama planımız yok kendisine harf pasta yapacağım oda günün anlamından değil tatlı sevdiği için 1 0 Yorumla
sentinustm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bir kolye alir notaBu kolyeyi ben ölsem dahi cikarmayacaksinBaskasiyla olsan dahi cikarmayacaksinYazarim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Kol saati 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilim yok,
Sevgilim olmadığı için böyle dertlerim yok..
Benim varlığım zaten hediye, daha ne alabilirim 😄
Ya kazak, ya kot pantolu bakacağım. Emin değilim.
Gömlek bak
İyi fikir.
Çalışmıyorum haliyle bişey almicm
Sağlık olsun
Çiçek eşliğinde kitap, belkide Osndoradan güzel nir takı ta da kuyumcudan şık bir kalpli altın kolye… ❤️🌸🍃
Bir hediye ya da kutlama planımız yok kendisine harf pasta yapacağım oda günün anlamından değil tatlı sevdiği için
Bir kolye alir nota
Bu kolyeyi ben ölsem dahi cikarmayacaksin
Baskasiyla olsan dahi cikarmayacaksin
Yazarim
Kol saati
Döner bıçağı