Romantizmin zirvesine çıkıyor muyuuuz? 💫 Baştan uyaralım, şıklar arasında seçim yapmak biraz zor olabilir! 💙
Gözlerinden kalpler çıkan aşıkları her yerde görmeye başladık bile, yani bazı aşıklar çoktan planlarını yaptı 😍 Bu özel günü daha da unutulmaz kılmak adına senin romantik önerilerini duymak için sabırsızlanıyoruz! 💑💫

Bir yanımız yeşil, bir yanımız mavi; aşkın en güzel hali Ege’de yaşanır 🐚
%41
Gündüz kayak keyfi, akşam romantik yemek keyfi... Uludağ güzel bir tercih. ☃️
%18
Şehrin kalabalığından uzaklaşıp kendimizi Adalar’a atacağız 🏝️
%17
Taşlara oyulmuş romantik otelleriyle tercihimiz Kapadokya olacak 🧳
%10
Dünyanın en romantik şehri Paris’e giderek aşkın şehrini el ele keşfedeceğiz ❤️
%14
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 679 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Sevgililer Günü en iyi nerede geçer?
Toplam 679 oy kullanıldı
352
327
Bir yanımız yeşil, bir yanımız mavi; aşkın en güzel hali Ege’de yaşanır 🐚
%41
125 Kız (36%)
155 Erkek (47%)
%18
64 Kız (18%)
61 Erkek (19%)
%17
70 Kız (20%)
44 Erkek (13%)
Taşlara oyulmuş romantik otelleriyle tercihimiz Kapadokya olacak 🧳
%10
36 Kız (10%)
31 Erkek (10%)
Dünyanın en romantik şehri Paris’e giderek aşkın şehrini el ele keşfedeceğiz ❤️
%14
57 Kız (16%)
36 Erkek (11%)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Sevgilim yok olmadı da.. ama benim için önemli olan sevgilimin yanımda olması. sevgilim yanımda olduktan sonra nerede olduğum ayda ne zaman olduğumuz hiç önemli değil. zaten sevgililer gününe de anlam yüklemiyorum benim için sevgili olduğumuz tarih daha önemlidir mesela. çünkü dünyanın koyduğu kuralları ya da günleri kutlama zorunluluğunda hissetmem kendimi. ama yine de sevgilimle baş başa olup film dizi izlemek harika olurdu.. bu yüzden de ilk seçeneklerimden birisi sinema diyebilirim.. ama sevgilimin istediği yerde olmak daha önemli olurdu benim için
, kinci olarak da dışarıda gezmek olabilir.. yani belirli bir mekan yer dışında.. sürekli farklı yerlere gitmek hiç durmamak ve dol dolu enerjik bir gün geçirmek de bence güzel olur.. günün sonunda da böylece hediyelerimizi verirdik elbette..
bir başka güzel yer de bence kumsal da kamp yapmak olabilir sevgili ile.. birlikte şarkı söylemek ya da doğada iç içe olmak kumsal da olmak.. bunların hepsi bana huzur veren şeyler.. ama dediğim gibi önemli olan sevgilimle baş başa olabilmek o yanımda olduğu sürece hiç önemli değil her yer beni mutlu etmeye yeter de artar bile.
Sevgiliyi bulalım bir hele gidecek yer bulunur 🤣
Önemli olan sevgiliyi bulmadan gidecek yer bulmak offf kafam çok karışık 🤣🤣🤪
@Mabollaaa 😂😂 böyle düşünürsen tabi kafan karışır 🤣
Kafamın karışık olması gidecek yeri bulduğumda biter mi sence 🤣🤪
@Mabollaaa tabi tabi biter burada önemli olan önce gidecek yeri ayarlamak gerisi teferruattır 😂 dışarısı sevgili kaynıyor sonuçta 😂 ama yer öylemi 😂 yaa her yer doluysa ya boş otel yoksa ya bilet kalmazsa asıl bunların üstünde durmamız gerekiyor 😂
Sen hiç bunları düşünme sıkıntı yok hallederiz 😂
En huzurlu ortam olan evimde olacağım.. öyle planlıyorum ani sürprizler olmazssa..
Yanında sevgilin varsa her yerde güzeldir
Gün boyu evde film izlemek
Bizim memleketimiz olan Nevşehir kapadokya'yı tercih ederdim Taşlara oyulmuş romantik otelleriyle tercihimiz Kapadokya olacak 🧳
Yalnız şunu söylemeden geçmek istemiyorum sevgililer Günü demem kavram yani nikahsız olarak yaşanan ilişkiyi gösterir dolayısıyla en sevgililer günü'nü yaşayacak olsam eşimle birlikte yaşamayı tercih ederim yani dini ve resmi nikahı aktive olmadan iki kişinin birlikte olması benim inancıma göre uygun değildir ve uygun olmayan bir güne de ekstra kutlayarak sanki meşru bir günmüş gibi göstermek doğru bir şey değildir sevgililer Günü dediğiniz kavram batıdan gelmiş ve sadece batının özantısı boyutunda kalmış bir günden ibarettir yani bir insan sevdiği eşiyle güzel bir zaman geçirmek istiyorsa ona her zaman yapabilir ama sevgililer Günü dediğimiz kavram evlilik dışı bir ilişkiyi ifade eder ve bu da Bizim dinimiz inancımız da örfümüz adetimizde olmayan bir şeydir batıdan gelen bir özentiyi sanki meşhur bir gün gibi kutlamayı ben kendi adıma doğru bulmuyorum ama başkası kutlar sonra da bir şey diyemem.
Aynı zamanda kendimde bununla ilgili dün gece yazı yazdım isteyen okuyabilir söylediğim gibi kimsenin kutlamasına karışmıyorum ama sevgililer günü kutlamak kapitalist sistemime ve batının bize verdiği meşru olmayan bir günü özendirmedir
Ama bunun dışında eşimle güzel bir tatil yapmak istersen kapadokya'yı tercih ederim ama sevgililer gününde değil..
Yazdığım yazıyı da paylaşmak isterim
"Sevgililer Günü: Özentisi Gerçek Aşkın Kutlaması ↗
Burada. :)
Cuma akşamı çekmiştim. Gerçekten, manzarası eşliğinde sevgili ile zaman geçirilebilecek bir yer.
Yaz mevsimi olsaydı Muğla derdim tabi. 😅
Sevgilim olmadığı için düşünemiyorum bunu en önemlisi sevdiğinle beraber olabilmen olur eğer evine gelse değişmez sen bi insanı seviyorsan o seni seviyorsa nerde olduğunuzun ne önemi olur beraber mutluysanız nerde öyle biri beni bulmadı daha düzgün seven karşıma çıkmadı
Vardır seven kızlar seçenek arasına gidip gelmekten karar veremiyor
@sdr344 yok şu an öyle biri ben kimseyi tanımam pek arkadaşım az var erkek arkadaşım yok
Nerede yaşıyor sun ki kızların hiç erkek arkadaşı olmadığını görmedim ama sana diyorum ama benimde sevgilim yok benim kız arkadaşım olur musun
Sevgililer Günü'nü geçirmek için en iyi yer, sizin ve partnerinizin zevklerine ve ilgi alanlarına bağlıdır. Romantik bir akşam yemeği, şehir dışında bir hafta sonu kaçamağı, doğa yürüyüşü veya evde sakin bir gün geçirmek gibi birçok farklı seçenek vardır. Önemli olan, birbirinizle geçireceğiniz zamanı özel ve anlamlı kılmaktır. Partnerinizle birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanın ve birlikte unutulmaz bir deneyim yaşayın.
güzel bir otel kral dairesinde ya da benzeri bir odasinda
Güzel Romantik müzik esliginde Saraplarimizi yudumlayip, aşk havasini yasamak.
Ardindan azginlarda Sevismek sabaha kadar.
Savahda müthis bir kahvalti, mümkünse deniz kenarında.
Sevgililergünü hayalleri, gerceklestirme günü.
Ege veya Akdeniz diyorum özellikle Alaçatı veya Antalya.
Mezarda geçireceğim ben sarılıp öpüşmeleri görmemek için o kalpler çiçekler ahhh sinirleniyorum neyse mezarda geçireceğim
Ne den kiz mezar 😨😨😳
Midem bulanıyor her yer kırmızı kalp yapmacık tiksiniyorum bu hep böyleydi bende
Aaa o zaman kiz kıza gideriz tatile
Hah bu daha samimi olur 😂😂😘😘
😘🥰🥰🥰
Sevgilim olmadığı için evde geçecek.. Çok sıradışı biliyorum ama napalım, mukadderat..
Mukadderat 😂uzun zamandır duymamıştim bu kelimeye 😂😂
Karekter, saygı, sevgi , sadakatli biri karşıma çıksında ortamın lüks olmasına gerek yok normal evde ya da dışarı fark etmez zaten bnmle sevgili olacak kişi bir gün için özel hissettirmemeli hergün hissetirmeli
@Asel678899 çıkmıyor mu
@Sessizvegizemli evet
Neden
@Sessizvegizemli karekteri ters oluyor ya da bn istemiyorum güvenemiyorum
Kaç yaşındasın
@Sessizvegizemli 29
@Sessizvegizemli sen
25
@Sessizvegizemli anladım
@Sessizvegizemli ism
Gercek anlamda bir aşk, sevgi varsa zatrn w4 şubatın nerede ve nasıl geçtiğinin bir önemi yoktur benim için. Isterse evde oturup iki mum yakip sehpanin uzerine 2 tas cips koysun o bile benim icin mutluluk vericidir.
Tabiki evdee... dişarı çıkıp boşyere para harcayacağına ev en mantıklısı😉😅
Kayağa gitmek isterdim. Beraber düşüp gülüp eğlenirdik. Yorulunca oturup sıcak çikolata içip birbirimize sarılırdık. Sevgilisi olması gereken insanlar neden hep yalnız ki...
Deniz derim çünkü bu derin denizlerin içindeki hazinenin ona o olduğunu göstermek için tabii dicem biri olursa 🤣🤣
paris oyle dunyanin en romantik sehri falan degil mk gormeyenler oyle diyo sadece. istanbulun getir goturunu yapamaz yeminle
Ilerdeki eşim ile gitmek isterdim bir adaya
@sozsuzzaman kiz sen nereye giderdin 🤔🤔
Kararsız kaldım aya mı çıksak ne 😂🤣
@sozsuZzaman olur çıkın çok güzel ordan kart postala kiz
@Yamaal
Kimse benle olmaz be gel beraber gidek ne yapacaz ayıları 😂
@sozsuZzaman olur dünya turuna çıkalım o zaman 🌍🌎😅😅😇
@Yamaal Benim param yok 🤣
@sozsuZzaman yine de gidelim ben çalışınca biriktirip beraber gidelim 🤣🤣🤣😂😂
@Yamaal Bende çalışsam valla giderim kimsenin parasını yemem 😂😂
@sozsuZzaman beraber biriktiririz kiz 😅😅🌟
@Yamaal çok güzel olurdu 😂
@sozsuZzaman 🙏🤗🤗🤗🌟🌟
@Yamaal 🥰🥰🥰😜😜
En güzel gezilecek mekanlar, müzeler, kütüphane ve kitap fuarları.
uludağ derim kış bitmeden, karlar erimeden🤷♂️
Sevgilim yok ama olsaydı başbaşa olacağımız sessiz, sakin yerler tercihim olurdu.
Hiçbiri, çünkü sevgililer günü benim için anlamsız ve sevmiyorum hiç bişey anlam ifade etmiyor
Yerden ziyade birlikte olunca zaten her yer Paris gibidir bana.
Bu dünyanın en güzel yerlerinden biri Egedir..
Tercihim Paris olurdu. Çok romantik olduğunu düşünüyorum.
Sevgilim olunca bu adalara gitmek isterim nasıl bir yer merak ediyorum
Sevgililer günü en güzel sık bir restoranda güzel bir yemekle geçer
Nikahsız birliktelik ve tatilleri tasvip etmiyorum
Keşke sevgilim olsaydı her yerde güzel geçerdi
İmkan olsa da Paris olsa ama şıklar arasında en makûl olanı Ege.
Şehrin kalabalığından uzaklaşıp kendimizi Adalar’a atmak güzel olur
Sevgilim yok …
Rutin spor iş güç geçer herhalde …
Seçenekler arasında adalar ve Kapadokya’ya gitmedim hiç
Sevgilim olsaydı bu soruyu daha kolay cevaplardim🥺😅
Sevgili yap sende neyi bekliyosun
@Benzersiz_zevkler Etrafımda kimse yok ki yapayım
Niye ıssız adada misin
@Benzersiz_zevkler yok böyle konularda körüm ve etrafımda birini ayarlayacak kimse yok arkadaşlarım var ama onlar bunu yapmaz 😅
Yaşın kaç daha
@Benzersiz_zevkler 24 yaşındayım 🥺
Daha gençsin bee
@Benzersiz_zevkler yaşım geçiyor amaa
Ne geçmesi iyi işte yaşın
@Benzersiz_zevkler bakalım artık kader kismet
Yani
Sen hep böyle gizli mi yazarsin yorum
@Benzersiz_zevkler bazenn
sevgilinin kalbi en güzel yerdir
Aşk Bodrum’da yaşanıyor güzelim fksjs
Ege ve Akdeniz tabi ki de
Sessiz sakin bir yerde baş başa olmak bana çok daha romantik ve hoş geliyor.
Ne alaka bunlar milletin kafasına böyle böyle kodlanıyor... Yanımda olması yeterli sadece o gün değil her gün.
Resim cekinmeyi seven kizlar için guzel bir yer bende çok merak ediyorum ayrıca
Sevgilimiz olsaydı keşke zaman geçireydik
Diyemeyeceğimiz bir dönemdeyiz
baş başa olsunda nerde olursa olsun ama ne yazikki YOKKİ
Sevgilim beni terk etti , ne sevgililer gunu be abla, bana her gun cehennem
Yenisini bulursun
Paris bana cazip geldi😀
Yalnızlar için evde geçer.
Daha sakin daha başbasa
ptt pijamam terrliğim televizyonum
Paris'te
Hiç nasip olmadı be nerde
Doğa olsun da. Küçük bir piknik de olur.
Uludağ candır
Yatakta şarap içerek.
Bilmiyorum hiç sevgililer günü kutlamadım
Sevdiğin yanındaysa yer önemsiz
Bilmiyorum kii 🤧😬
Bungalov, hoş bir tercih olabilir
Nerede olacak tabiki yatakta
Ne kadar abartıldı şu gün yaa