Sevgililer Günü Sevgililer gününü kimler kutlar? MaviHayat34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eş ler mi kutlarSevgili olanlar mi?Bence sevgililer günü gereksiz kutlanmaz Sevgililer gününü kimler kutlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Selambenpanda Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bence eşler de kutlar sevgililer de ama çok da kasmaya gerek yok sevgililer gününü gerçekten seven insan ufak şeylere de mutlu olur 1 3 Yorumla MaviHayat34 +1 yıl Tebrik Yorumla Selambenpanda +1 yıl Teşekkür Yorumla MaviHayat34 +1 yıl ☺☺☺☺ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abartmaya gerek yok bence ufak jestler yapılabilecek bir gün, erkekler genelde düşünüp sürprizler falan yapmadığı için bu günü buyutmelerini ben anlamsız buluyorum 0 5 Yorumla MaviHayat34 +1 yıl Her gün yapsa o ufak jest lerh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek olarak kendini düşün yapıyor musun sevgilin olduğunda büyük ihtimalle hayır Yorumla MaviHayat34 +1 yıl Ooo beni işte bu konuda sorgulama üstadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yapıyorsan da her erkek senin gibi değil diyelim. 4 yıllık iliskimde ebana bir çöp almamıştı erkek arkadaşım mesela Yorumla MaviHayat34 +1 yıl Gerçekten mi hayırsız miş Yorumla
ℓuciffєя_ Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Evli olanlar kutlamazmış sevgili sayılmıyorlarmış 😜 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence eşler de kutlar sevgililer de ama çok da kasmaya gerek yok sevgililer gününü gerçekten seven insan ufak şeylere de mutlu olur
Tebrik
Teşekkür
☺☺☺☺
Abartmaya gerek yok bence ufak jestler yapılabilecek bir gün, erkekler genelde düşünüp sürprizler falan yapmadığı için bu günü buyutmelerini ben anlamsız buluyorum
Her gün yapsa o ufak jest lerh
Erkek olarak kendini düşün yapıyor musun sevgilin olduğunda büyük ihtimalle hayır
Ooo beni işte bu konuda sorgulama üstadım
Sen yapıyorsan da her erkek senin gibi değil diyelim. 4 yıllık iliskimde ebana bir çöp almamıştı erkek arkadaşım mesela
Gerçekten mi hayırsız miş
Evli olanlar kutlamazmış sevgili sayılmıyorlarmış 😜
Sevgilisi olan herkes
Sevenler kutlar
İsteyen kutlar.