+1 yılsevgililer gününe fazla anlam yüklediyseniz üzülmeniz doğal ancak sevgililer günlerini çoğu defa yalnız geçirmeme rağmen benim böyle bir takıntım olmadı
bir güne bu kadar özel anlam yüklemenin de saçmalığını savunan benim hayatımdaki insana sevgililer gününde hediye almaya da hiç çabalamadım
Ha hiç hediye almadıysanız sevgilinizden bu üzücüdür.. ama o gün sevgililer günü almadıysanız hediye o zaman çok takılmamak lazım snaki..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir erkek olarak senle aynı durumdayım elime kız eli değmedi karşılık görmedim değer görmedim ilgi görmedim aynılarını karşıya verecek kız olmadı hayatımda nasıl bir duygu hiç bilmedim sanırsam bu gidişle de öğrenemeyeceğim çünkü ümidim kalmadı yüzüme bakan yok tip desen daha kötüleri var yanında çok güzel kızlar var iş güç desen oda var ama gel görki olmuyor beğenilmiyorum sanırsam böyle mezara gireceğim
00 Yorumla
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!! Sana sevgililer gününde de hediye alırım
00 Yorumla
+1 yılSevgililer günü sırf sevgiliden hediye almak için sevgili olursan, normal. Uzun zamandır sevgili olupta yine hediye almıyorsan o şahısla alakalı ya da istemiyi bilmiyorsundur. Zaten bi erkekten istemidigin sürece kolay kolay içinden gelip bir şey almaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılBir çok kez aldım. Bana katkısı olmadı senden de götürüsü olmaz merak etme. 😄
00 Yorumla
+1 yılBen de 20 yaşına geldim hala almadım biliyor musun evet bence sorun bizde😂🤦♀️
00 Yorumla
u +1 yılBen de almadım ya üzülme bir şey olmaz.
01 Yorumla- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı sorun sizde değil
01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun
+1 yılBİr çok kez aldım. ama hiç karşı tarafa almadım.
01 Yorumla
+1 yılBen de 23 yaşındayım, yakinda 24 olcam ben d ealmadim ama çok bir onemi yok
00 Yorumla
+1 yılsevgilisi olmayanlarin disarida gezmekten oldukca rahatsiz oldugu gun. anlamsiz ve de gereksiz gunlerin basinda gelir. bizde almadık ya yalnız değilsin bazı insanlara yalnızlık daha çok yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılNerde bulutsunuz şu çülsüzleri yapıyorsunuz sevgili bari zengin bonkür olsun 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın 😂
+1 yılHediye mi istiyorsun gidiyotsun ne hediye istiyorsan alıyorsun snra hediye paketi yaptırıyorsun snra 14 subat sabahi kendine hediye die veriyorsun bak bu kdr basit
04 Yorumla- +1 yıl
İyide sevgilin yok ben kendini kendin mutlu etme yöntemini gösteriyorum ki evet düz mantığız kabul
- +1 yıl
Rica ederim her daim fikir alışverişi yapabilirim saygilar 🤗
Valla bizde almadık 31 yaşındayız okadar dert değil kendine değer ver kendi kendine hediye al hiç kimseden bı beklentim olmasın...
02 Yorumlaal canım, neden almıyorsun. almıyorsan sorun sende tabii, cebinde akrep mi var :)) asdfghjkl
bu anlamda sormadın kesin ama ilk önce böyle anladım ben :)
01 YorumlaBazıları hediye almadık kişi bırakmamış.
Karşına çıkacak kişi çok şanslı, ilk hediyeyi o alacak demek ki böylesi daha iyi.00 Yorumla
+1 yılSevgililer günü diye bir şey yoktur o yüzden gerek de yok
07 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen öyle diyosan
- +1 yıl
Ben olanı söylüyorum sadece sevgililer günün neden niçin ortaya çıktığını öğrenirsen o zaman anlamış olursun işte
- +1 yıl
Biliyorum niçin ortaya çıktığını da sonuç bu
- +1 yıl
Sonuç şu bunu bize dayattıkları için bunu yapıyoruz yoksa yaptığımızdan değil biliyorsan kutlamazsın zaten eğer sevgilim olsaydı asla kutlamazdım böyle bir şeyi yapmazdım
- +1 yıl
Günlere anlam yükleyen ya da yüklemeyen biz insanlarız. Tercih meselesi herkes istediğini yapar
- +1 yıl
Yalnız o günler dediğin böyle sevgili günü tarzında olan günleri birisi çıkarıyor bunu ben böyle yaptım siz de buna uyacaksınız deniliyor insanlar derken çoğul oluyor burada sadece bunun seninle benimle alakası yok haa dediğin gibi tercih meselesi var ister kabul edersin istersen etmezsin bu sevgililer günü bizden olmadığı için kabul et veya kabul etme bizden olsaydı eğer nasıl olurdu işte orasını bilemiyorum
- +1 yıl
İnsanlar derken o günü çıkaranı kast etmedim zaten biz yani standart insanlar. Bizden olsa da bi şey değişmezdi yine aynı tercih meselesi.
Üzüldüm durumuna sana bu sevgililer gününde bir hediye gönderelim var mı aklından geçen seni edecek bir hediye
00 Yorumla
+1 yılHic sevgililer gunu yasamadim bu daha kotu mu acaba:D
03 Yorumla- +1 yıl
Eksiklik mi sormak lazim yaşayana:D
+1 yılSen yanındaysan ona sevinmiyorsa aldığın hediyeye mi seviniyor
01 YorumlaOoo bir seymi ben dogumgunumde bile almadim hatta terkedildim 😥
00 YorumlaSorun sende değil bende, adresini kaybetmişim gönderemedim. 😊
00 Yorumla
+1 yılbenimde hiç sevgilim olmadı bende bir erkekten almadım
00 Yorumla
+1 yılBende almadım. Bu bir kayıp değil birgün hayatımızın aşkından alırız belki
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşındayım bu zamana kadar bende sevgililer gününde hiç hediye almadım. Hatta hiç almadım. Hiç
00 Yorumla
+1 yılBende almadım 28 yaşındayım bir şey olmaz 28 yaşında olduğumuda kimseyi inandiramiyorum
00 YorumlaHer insan alıyor diye bir şey yok neden sorun olsun ki
00 YorumlaDüşünceli birisi çıkmamış karşınıza maalesef
00 Yorumla
+1 yılHediye istiyorum diye soru paylaş ne hediyeler gelir sana
00 YorumlaBen 33 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı sevgililer gününü hiç deneyimleyemedim
01 Yorumla
+1 yılBen 37 yıldır alamadım. Haline şükret. Yine bi 14 Şubat ı masrafa girmeden geçirecem
00 YorumlaBende almadım hediyelerden de nefret ederim. Ama ben üzülmüyorum sende üzülme, hediye çok gerekli bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılBen de hep kendime aldım 😄.
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız kuzu boş ver çokta takılmamak gerek düşünüp kafada kurmak daha da incitiyor insanı .. anlıyorum ben seni..
00 Yorumla
+1 yılAşk olsun hiç mi hediye almadın
04 Yorumla- +1 yıl
Bu 14 Şubat bir çılgınlık yap kendine hediye al
- +1 yıl
Aferin
Bende almadım ama bu tür günleri zaten umursamam
01 Yorumlabuna sorun olarak bakmaktan vazgeçmelisin
05 YorumlaPeki sen hic hediye aldinmi sevgiline
03 Yorumla
+1 yılAlmak isteyen bulunur çok da takma kafana
05 Yorumla- +1 yıl
Bende alacak birini bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Sende bulursun inşallah
+1 yılElbet bir gün olur gönlünü ferah tut
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle geç olsun ama hiç bişey güç olmasın
+1 yılBu yıl ben alayım sana. İkimizde 06
01 YorumlaSevgililer günü ne sence
014 YorumlaSevgililer gününde sevgilin oldu mu
04 Yorumla
+1 yılboş ver üzülme ya biz aldık da ne oldu
00 Yorumla
+1 yılHayır, sorun bizde. 😃
00 Yorumla
+1 yılBizide üzdün be ankaralı
00 Yorumla
+1 yılBen de hiç almadım dert etme
00 Yorumla
+1 yılÜzülme birgün sende alırsın
00 YorumlaNiye sende olsun sorun
00 Yorumla
+1 yılBende almadım bu yaşıma kadar ölmek mi ☺️
00 Yorumla
+1 yılBende almadim hicte umursamiyorum
00 Yorumla
+1 yılAlmamak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılsorun neden sende olsun ki?
06 Yorumla- +1 yıl
her sevgililer gününde bir sevgiliniz olmuş muydu?
- +1 yıl
hımm rast geldi sanırım.
şu an peki? - +1 yıl
ama olsun istiyorsun değil mi?
+1 yılSorun yok ortada
12 Yorumla- +1 yıl
Yapma işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe bos insansin uzulecek baska sey bulamadin mi
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendim yine hediye alınmadı salla
09 Yorumla- +1 yıl
Ne hediye meraklısı çıktınız ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kayahansen üzdün
- +1 yıl
Tamam adres at sanada hediye göndereceğim 😂
- +1 yıl
Senin durum daha üzücü @TelllMeReason
- +1 yıl
şu an senin durumun dahada üzücü oldu Burak
- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
Kabalık yapıyorsun şu an
- +1 yıl
Aynı şekilde düşünmüyoruz. O zaman bırak kocası alsın dalga geçer gibi emoji atmak daha kabalık değil mi sence?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun dçsende değil senin kıymetini bilmeyende
00 Yorumla
+1 yılÖpüşme garantili buluşursak hediye alırım sana.
00 Yorumlaİnsan bekler ya ben olsam isyan etmiştim😂
00 Yorumla
+1 yılbüyük bi eksiklik değil gibi
11 Yorumla
+1 yılTalihsizlik olmuş. Takmayalım öyle konuları.
01 Yorumla
+1 yılBuna üzülmek saçma be knk
03 Yorumla- +1 yıl
Üzülme KNK bana hediye alan var ama yine yalniz hissediyorum
Bende almadım…
01 Yorumla
+1 yılBende almadım
01 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri