Henüz hiç sevgilim olmadı ve hiç sevgililer günü kutlamadım. Hiç sevgililer günü hediyesi de alıp veremedim. Her ne kadar ticari bir gün olduğunu zaten bilsemde dolaylı olarak hiç sevgilim olmadığını hatırlayınca içimde bir burukluk oluyor. Sevgililer gününde sevgiliniz olması ve hediyeleşmek nasıl bir duygu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayBana göre sıradan bi gün düşüncemi sorarsan da Sevgilim çok kez oldu ama hiç 14 şubata denk gelmedi shshshs geldiyse bile kesin küs felan olmuşuzdur o yüzden sevgililer gününde yalnızca kendime kediye alıyorum o şekilde değerlendiriyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayHenüz ben de kutlayamadim, ama birinden derin bir şekilde hoslanmistim, ruyadaymissin gibi hissediyorsun, muhtemelen sevgililer günü kutlamak x2 his yaratiyordur insanda, umarım bir sevgilin olur ve o duyguyu tadarsın, inşallah ben de tadarım 😊
00 Yorumla
10 ayBiten bir sevginin. Neyini Kutlucan Türkiye'de insanlar mutsuz ne sevgi kaldı sadakat sadece çıkar ilişkisi parası olana her gün sevgililer günü umudu olmayan bir nesil sevgiyide bilmez artık hiç bir şey eskisi gibi deyil hiç omut kalmadı
00 Yorumla
10 ayHerkes gibi bende benimde yazacağım da bun içerlenmek heves etmek saçma değiş mi? Ele tutuşmayı göz göze gelmeyi sarılmayı anlarımda bu tuhaf geldi bana
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
102Cevap
s 10 ayDaha ben de kutlamadım bu sene ilk olacak insallah🤣
32 Yorumla- 10 ay
Amin
10 ayKutlama mecburiyeti yok, burukluk yok, sıkıntı yok 😃
10 Yorumla
10 ayBende hiç kutlamadım ama güzeldir galiba
00 Yorumla
10 aysende bunu mu merak ettin allah aşkına demeyeceğim.. bende merak etmiştim. fakat burada esas konu bizim gibi hiç sevgilisi olmamış çok insanın olması.. Sevgilim yok ve sevgililer gününü geçtim doğum günümü kutlayanım bile yok. gitmiştim bi parkta kendime aldığım bir dilimlik pastayla kutlamıştım. ağlaya ağlaya kendime aldığım hediye ayakkabılarımın poşetine bakmıştım. yalnızlık böyle anlarda koyuyor.. fakat bişeye uyanıyor insan.. önemli olan hediye değil ki boş bi kağıda seni seviyorum deyip verse biri dünyalar onun olur. Ama zaman içinde alıştım.. artık biri sevgili olmak istese bile fark etmem.
21 Yorumlaöyle. aman. aman. bişey. değil. değişik. bi. duygusu. falan. yok. ben. zaten. prensip. olarak. herkesin. kutladığı. bi. günü. kutlamak. bana. saçma. geliyor. o. yüzden. kutlamıyorum. doğum. günleri. tanışma. yıldönümleri. falan. bunlra. sevgilere. özel. günlerdir. bunları. kutlamayı. tercih. ederim. sadece. bizim. için. özel. bi. gündür. onlar. zaten. bu. anneler. günü. sevgilier. günü. falan. küresel. sermaye. birinin. sevgililer. gününde. değilde. içinden. geldiği. için. bana. hediye. alması. beni. çok. daha. mutlu. eder.
12 Yorumla- 10 ay
Peki sevgililer gününe özel ürünlerin üretilmesi çiçekler, küreler, kalp ve vb sembollerden oluşan hediyeler üretilip piyasaya sürülüyor bunlar da herkesin yaptığı kapitalist sistemin bir ürünü değil mi? Alınan hediye gerçekten sana mı özel yoksa küresel sermaye için mi özel?
- 10 ay
Başlangıç kısmı yıldönümleri olacaktı
Gizli Üye(36-45)10 ayMaddiyat karşılığı birşeyleri alıp vermek çok kasici bir şey bazıları için. eğer gerçekten seviyorsan bir hatirlatici gibi düşünebilirim sevgililer gününü. bende hayatımda sebgilime hicbirsey almadım cunki evlendik koca var ortada o beni çok uzdugu için hdhdhdh zırnık vermedim. Hah. Belki bir çiçek oda iması uzerisinde. Sevdiğim için değildi. Beni aldatirken bana aldığı ciceklerin karşılığı olarak veriyorum oda kasılıyor elbette :) bazen bu günler bazıları için intikam olabilir bazıları için maddi yük bazıları için de hatırlatıcı. O yüzden herkes için değişir bu günün durumu.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAman ne üzülüyorsun kutlayınca ne oluyor sanki. Ben de 31 yaşındayım senin gibi hiç sevgililer günü kutlamadım hiç öyle içimde bir üzüntü falan da yok sen de üzülme kutlayanların da hepsi gerçekten sevip sevilmiyor merak etme. Sırf gösteriş için sevgili yapanlar bile var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHayatımda ilk defa sevgililer gününe geçen sene kız arkadaşımla beraberdik bu zamana kadar ilk sevgilimdi o da kutlamayı pek doğru bulmuyorum demişti kutlamamıştık gerçi benden ayrıldı ayrılığın bir ayına nişan yaptı beni canımı çok yaktı ama 🥺
16 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Maral04 teşekkür ederim detayları öyle zordu ki 5 ay felan geçti olayın üstünden kendime gelemedim halen
Cevap sahibi10 ay@Maral04 istersen dinlerim yazabilrsiniz özelden
Cevap sahibi10 ay@Maral04 ekledim
10 ayBenimde yok yokki :( yokki yokki yok yok :( yok yok yokkkkkkk yokkkk. Birgünlük sevgilim olsa da ona hedayeler alıp mutlu mesut geçen bir gün olsa. Yok işte yok :) 2 gün sonra 14 Şubat . Ben nerden bulxam 2 günde sevgiliyi haa 2 günde.
00 Yorumla
10 aySevgililer günü saçmalıklarına inanmayın ben sevdiğim kadınla her buluşmam sevgililer günü havasında geçiyor açıkcası ıphone 16 altın bileklikler çiçekler vs
10 Yorumla
10 ayüzülme bendensin gerçi hiç umrumda değil saçma sapan adet..
20 Yorumla
10 ayBen bir kere kutladim eşime ama hiç güzel değil en özel sadece evlilik yildonumuzun imza tarihi ile doğum günü bu tarihler var olduğum ve nefes alisimin tarihi Ocak Şubat iğrenç ay bunu anladım
00 YorumlaHer gün , bu dünyada en büyük hayalimden biri olan aile kurmanın öncesinde hayatıma alacağım kisinin özlemini çekip, hergun sevgili olan insanların mutluluğuna şahit olup , yalnız başıma kaldigimda yerle yeksan olmaktır.. Ne yaptıysam olmadı , başkalarının olurken benim neden olmuyora cevap araya araya Allah'tan da uzaklaştım başkalarına rablik ediyorsun dedim. Bu denli içimde büyütüp besledigim ve ozlemini çektiğim bir konuyu hergun hayatımda gormem.. Yaşamıma son verecek bir konu
00 Yorumla
10 ayBoşveeer hediye alma derdin yok. Daha ne isten. Hem kafan da rahat olur..
Benim de sevgilim yok ben de yalnız geçirecem.. Ben alıştım artık. Hem böylesi daha iyi.
00 Yorumla
10 aykölelerin para harcamalarını teşfik etmek için yapılmış bir aktivite :)
10 Yorumla
10 ayBen senden biraz büyüğüm ama bende aynı durumdayım hic kutlamadım nasil bir duygu bilmiyorum ve her sene aynı boşluk la bitiriyorum o gunu
10 Yorumla
10 ayBenimde hiç sevgili sevmek sevilmek nasıl olmadı bende hediye almadım biten evlilik de de mutlu olmadım
10 Yorumla
10 ayBen de hiç yaşamadım. Sırf bu günü yalnız geçirmemek için sevgili yapan var. Bana göre gösteriş ve ilgi çekme günü bu gün
12 Yorumla- 10 ay
Çok haklısın 🤝
- 10 ay
sağol
üzücü bi duygu olmalı senin adına. bi bayanın sevilmesi gerek. kadınlıgını yasaması. muhtemelen 14 subatta dısarı cıkmıyorsundur el ele tutusanları gormemek icin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYa bende sevgililer günü kutlamadım ama zamanında bir çocuk benimle sevgili olmak çok istemişti şimdi diyorum ki acaba o çocuğa bir sans verseydim o çocuk bana ne hediye alırdı ya da ne sürpriz yapardı diyorum jxjejjejeje neyse olur illaki seninde
11 Yorumla- 10 ay
Ben aliyim arkadas olarak
10 ayAramıza hoş geldin benimde sevgilim hoc olmadı valla uyuyorum genelde öyle geçiyor sende öyle yap
10 YorumlaBen de aynıyım bacım. Herkesin olmuyor işte napalım
20 Yorumla
10 ayBende aynı 🥲
14 Şubat buddy olalım mı karşılıklı hediyeşelim
10 Yorumla
10 ayBende bir gün nasıl bir duyguymuş yaşamaya çalışacam bakalım 🙂 nasıl oluyor...
10 Yorumla
10 ay32 yaşımdayım benim de hiç sevgilim olmadı. Hayatımda hiçbir kızdan hediye almadım.
10 YorumlaYa yanlış anlamayında şöyle durumdaki insanları görünce içim kararıyor aşırı üzücü
12 Yorumla- 10 ay
26 yaşımdayım benimde öyle maalesef herkes boş ver önemli falan değil diyor bak mesela sen ne kadar dürüst konuştun öyle
- 10 ay
36 yasindayim. Ayniyim. Hayatimda 3 kiza acildim. 2si reddetti. Birisi de birakti. En son 10 sene onceydi. Birakanla el ele yuruyemedik bile. Su an evli ve cocugu var. Esiyle fotograflarini da goruyorum IG da. Ve kahretsin ki bana da yakin oturuyorlar. Herhalde bu şekilde ölürüm. Hayatimda 1 kez aşık olmuştum o da buydu işte.
Bende kutlamadım… hediye hatta tek bi gül dahi olmadım… 🙈🙉🙊🤷🏼♀️
11 Yorumla
10 ayBende 31 yaşındayım kutlamadım sevgilim de olmadı bu konuda yalnız değilsin
10 Yorumla
10 aydeğer gördüğünü düşünüldugunu hissetmek güzel hissettiriyor tabi
10 Yorumla
10 ayHiç bir manası olmayan sacmaliklardan bir tanesi emin ol bisey kaybetmiş değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayapaynı durumdayım.. kafaya takmıyorum, bu tür şeylere üzüldüğüm günler geçmiş
40 YorumlaBence o kadar da önemli değil. Her gün 14 Şubat olabilir
00 Yorumla
10 ayBak yine sevgililer günü geliyor ve yalnıziz en iyisi yalnızlığımiza bir hediye alalım
00 YorumlaBunca Yaşına Kadar hiç bir erkek eli değmedi mi bu işte terslik var.
00 Yorumla
10 ayKabotaj bayramina gemim varken girdigimde dert ederim bunu
00 Yorumla
10 ayDoğru yer doğru zaman hayatta hiç bişey için geç değil hayırlısı ve kolay olanı nasip olsun
00 YorumlaLa sevgiliyi bırak ben hayatımda hediye almadım. Almakta istemiyorum bünye alışık değil
00 YorumlaGüzel bir duygu olsada sonuçta bir gün ve sonrasında bir gün geliyor sonu hüsran oluyor yani
00 Yorumla
10 aySıkıcı bir gün. Bolca masraf var. Ben 8 senedir kutlamıyorum. Rahatım.
00 Yorumla
10 ayEğer bir gün o ilişki biterse boşa masraf gibi geliyor sadece hahah
00 Yorumla
10 ayÇok bişey de olmuyor inanma öyle günlere... sevgililik 1 güne bağlanamaz...
00 Yorumla
10 ayben de kutlamadım. :) güzeldir herhalde. kutlayanlar anlatsın
00 Yorumla
10 ayBen de henüz hiç sevgililer günü kutlamadım.
00 Yorumla
10 ayRutin seks gibi, bazen başka bişey istersin ;)
07 Yorumla- 10 ay
bide ppde ahlak filan yazmısın
- 10 ay
@Bunalmaktanbunaldım birincisi, o bi aforizma. İkimcisi, çok değil, keşke Türkçe anlam bilgisi almış olsaydın, ahlaka orada ELEŞTİREL bakıldığını anlardın. Klasik dişi, Türk , nefes alan canlı.
- 10 ay
ay bida noktalamala dikkat etmiş içiniz belli sizinn merak etmeyin
- 10 ay
@Bunalmaktanbunaldım ablacıö, git, oku, anla, özümse ve yoluna dewam et 👋👋
- 10 ay
Klasik erkek, türk nefes alan canlı. d
- 10 ay
Bu 40 yaşındaki dayıların siteye dadanması ne olacak ya
- 10 ay
@Ddldkdldkdk şu olacak, öncelikle, kendi adıma yapmam gereken nesyse yspıyor olduğum, ve, senin gibi ergen grubuna bişey ispat zorunluluğum olmadığı için, dede bile diyenilirsin, beni bilmesi gereken bilir. Senin aralığınds birine bişey yaparsam, konuşma hakkın olur.
Şu da var ki, birilerinin bişeye "dadandığı" yerdr sen de warsan, bu sana da bi sıfat. giydirir, iştr mesela, dayıların jetonla girdiği.. hanede sen de warsan, ni jetonluk o.. rospusundur ;)
Birine bişey derken, dikkat et, kendine de pay çıkartma
10 ay2 gün sonra gel bu yorumun altına yaz ben kutlayayım
00 YorumlaGünlük hayatındaki gibi kimseler duymasın aman dikkat
00 Yorumla
10 ayÜzüldüm yarin aksam da senin yerine içip eglenip kutlayacagim
00 Yorumla
10 ay
Bende kutlamadım ama ne zaman düşünsem aklıma hep o söz geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay26 yasindayim benimde olmadi. İçimde burukluk yok 😂
31 Yorumla
10 ayDünya seninle güzel çünkü sevgin güneşten daha sıcak. İyi ki varsın ve hayatım hep seninle geçsin. Seni seviyorum bebek 💐❤️
.
.
.
Böyle bir duygu işte 😎😈
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBu kadar erkeğin bol bir ülkede nasıl oldu da sevgilin olmadı ki. Yolda yürürken ayağın kayar sevgiliye düşersin.
13 Yorumla- 10 ay
Erkeklerinde yüzde 20lik kesiminin sevgilisi var sadece onlarında bi 8-9 tane var buda belki o 8-9 tane kızın arasına dalamamıştır
Cevap sahibi10 ay@WITCHKINGGG Belki çok seçicidir
- 10 ay
Olabilir tabiki
Gizli Üye(36-45)10 ayAman ne önemsiz bir gün 40 yaşındayım hiç böyle dertlerim olması
26 Yorumla
Cevap sahibi10 ayHiç böyle dertlerim olmadı diye seviniyorum asıl iyi ki bu havada dışarıda ne işim var sıcacık evim varken ayrıca. Ne meraklısıniz böyle saçmalıklara
- 10 ay
Bence bu bir eksiklik değil ki sevgililer günü ne ki mutlu olana hergun sevgililer günü
Cevap sahibi10 ay@o1öğretmen eksiklik nerede geçiyor?
- 10 ay
Burukluk ne demek
Cevap sahibi10 ay@o1öğretmen benim yorumumda bu kelimeler yok, bana yazdığına göre? Sosu sahibine yorum yapmalısın
- 10 ay
Kusura bakmayın farkında değilim
Ben de 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgililer günü kutlayamadım nasıl bir duygu bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKutlayinca da bir şey olmuyor sbartiyorlar bkunu cikariyorlar sadece yıldönümü ne olsa neyse
10 YorumlaKutlama taraftarı değilim. Hediyeleşmiyorum da. Anneler gününü kutlamak nasıl bir duygu ben de bunu merak ediyorum. Hayatta çok yanlış şeylere odaklanıyorsunuz. Yaşınız fark etmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYılın her günü yerli yersiz bir çok hediye aldım. Ama ben de sevgililer günü kutlamadım 😂😂
00 Yorumla
10 aySevgili dediğin nedir ki. Aldatma, yalan dolan, tartışma vs hep. Ama böyle yanında huzurlu hissedebileceğiniz insan çok az var. Umarım bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim oldu ama yine hiç kutlamadim uzun süreli ilişkim olmadı çünkü
01 YorumlaHiç bir önemi yok sadece işi ticarete dökmüşler o kadar, sevgili bir gün değil her gün özeldir özel olmalı o yüzden takma kafana haa illaki yaşamak istiyorum diyorsan o duyguyu yaşatmak isterim.
00 Yorumla
u 10 aySaçma sapan ticari bir gün
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > 31 yaşındayım henüz hiç Sevgililer Günü kutlamadım. Nasıl bir duygu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler