Herkes çiçekle böcekle bir aktiviteyle kutlarken sap olmamanıza rağmen böylesiniz düşünün. Ne tepki verirsiniz? Sizce bu erkek değer vermediğinden mi böyle yapmıştır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle söyleyim benim sevgilimde ilk sevgililer gününde hiç bir şey almadı , doğum günümde bile almadı seni anlaya biliyorum yani, eğer seviyosan ve güveniyosan sorun yok, ben biliyordum parası var sadece almıyordu ve ailesinden diğerlerine karşı böyle olmadığınıda biliyodum sadece tamam çok üzüldüm amma bildirmedim isteklerimin hepsini düşürdüm artık ondan hiçbir şey beklemiyorum ve inanırmısın böyle daha rahatım 0 beklenti, ayrılmayı çok düşündüm amma onsuzda yapamadım, amma ben onun doğum gününde hediyye aldım biraz küçük düşürdüm diyelim bence öyle yapa bilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
Parası var ve almıyor mu? Ayrıl abla ben arkandayım sevgililer günü veya doğum günün için değil anı kalsın diye küçük bir hediye almaz mı insan🤢
En İyi Cevaplar
+1 yılParası yoktur almasa da olur bir bahane parası olmayan ama seni gerçekten düşünen insan yapar parası yok tamam mesela bir deftere seninle olan anılarını onun için manevi değeri olan bir şeyi sana hediye edebilir sana manevi değer taşıyan kendisi bir şey yapabilir yazı yazar kağıt abi en basitinden yapar seven insan gelirken bi çiçek alır parası yoksa çiçek koparması bile sana değer verdiğini seni düşündüğünü gösterir anı kutusu yapabilir para harcamadan kağıtlara yazılar yazar
20 Yorumla
+1 yılBazen onun ya da benim paramız olmaz ve bunu birbirimize söylersek ben problem etmem almamasını ama ben hediyeyi sevdiğin kişiyi tanıdığını belli eden o hediyeyi alırken onu düşündüğünü onun için çaba sarf ettiğini ifade eden bir şey olarak görüyorum o yüzden konuşulmadan almazsa eğer çok üzülürüm. Bana değer vermediğini düşünürüm. Aynı şekilde araştırılmadan çok düşünülmeden alınan bir hediye de beni üzer. Geçiştiriliyor hissi verir.
10 Yorumla
+1 yılUsta hadi benim param yok o kadar ama alırım sevgilisi çarşıda bir döner gömeriz komiklik yaparım bolca sarılırım yanaklar morarana kadar öperim ne biliyim yolda çiçek görsem kopartır götürürüm uzak mesafeyse fotoğraf şarkı ayarlamaya çalışırdım içimden ne geldiyse uzunca mesaj ya da mesaj samimi gelmiyor ararım musait bir zamaninda
83 Yorumla- +1 yıl
Sen nadir adamlardansın her zaman aynı kişiliğinle hayatına devam et
- +1 yıl
Allahım böyle düşünceli erkeklerin sayısını arttır😅
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
32Cevap
+1 yılBen baştan pesin pesin dedim ne yapacaksın yap bir şey diye yapmazsa keserim onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhh hâlâ saf bir yanı var, o kadar iğrençliklere rağmen. En sevmediğim kişi dahi özür dilese benden yumuş yumuş oluyorum içten içe lakin affetmiyorum zinhar, hatta affetme diye de kendimi tembihliyorum, nasıl ağladın unutma, affetme hiçbirini diyorum, bazen sevmiyorum bu yönümü lakin dinliyorum kendimi affetmiyorum, çünkü ben bana bile isteye zarar vermek isteyenleri, tuzak kuranları affedemem. Hâlâ içimde yaşıyor o masum, nahif melek, ne kadar çok kızardım zamanında o kıza, şimdi ise çok seviyorum onu, utanırdım da ondan lakin utanması gereken o kız değilmiş, şimdi utanmıyorum bilakis o kızı özlüyorum, o kız o günlerden bugünlere kolay gelmedi, sardı sarmaladı kendini, kendine annelik yaptı, şimdi hiçkimse o kıza değişsin, kötüsün demesin, o kız değişmeseydi kötülüklere maruz kalacaktı, değişmek ve bazen kötü olmak zorundaydı, kendini korumak zorunda o kız, haddini bilmez şeytan yılanlara haddini bildirmek zorunda mışıl mışıl mutlulukla uyumak için, kim ne derse desin o kızın hâlâ saf, tertemiz bir yanı var, sadece o yanını göstermiyor ve kendini koruyor, sahip çıkıyor kendine, yaşanmışlıklarına, utandığı daha doğrusu utandırıldığı anlarlar da gurur duyuyor, şeytanların yılan, haset dolu gözleriyle bakmıyor o kız kendine. Yaradanın eseri olduğunu biliyor, yem etmiyor ite köpeğe, şeytana kendini o kız, kendini üzmeye çalışanı üzecek, hayatından fırlatacak kadar güçlü, yüzündeki tebessümü dipdiri tutuyor, o kız hâlâ saf ve masum, hala çocuk ruhlu. hâlâ çocuksa hayalleri var onun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisinen çiçek almak veya sevdigini söylemekle olmaz. Seni sevdigini nasıl anlarsın biliyor musun Seni seviyor ise, seni korur, hayatını ortaya koyar, her zaman yanında olduğunu hissettirir bu dediklerimi yapmıyorsa en pahalı hediyeyi alsa bile umrumda olmaz. Çiçek alınca sevmiş olmuyor Deger vermek farklı birşeydir bu ikisini karıştırmayın kızlar.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalbini kırdıktan sonra hediye alsa nen olur almasa ne olur Kalbini kırıyorsa bunu yapabiliyorsa onun kalbi yoktur her haltı yapar geç bunu
+1 yılYanı yasamamıs olsam derdım kı nalaakaa sjsjs ama cıdden oyle aslında onem vermem pek ıcten bı sarılma bıle cozer hedıye degıl amac zaten ama karsıdakının halı tavrı ozenı cok onemlı muhtemelen deger vermıyodur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşime hediye aldım o bana alamadı maaşı tam yatırmadı çalıştığı yer ondan dolayı problem yapmadım düşünmek için seven insana hergün 14şubat sevgimiz sadece birgüne ait değil sürekli yapıyorsa ve varken almıyorsa tabiki ozman bende kızardım belkide romantik olan biri değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu bende yaşadım ya. Aralıkta doğum günüm vardı, içinden geldiği için değil gücendim diye çiçekçi eniştesinden beleş çiçek alıp geldi. Sevgililer gününü de boş geçti. Ben canım gibi hediye almıştım. 1 hafta sonu doğum günü vardı bende doğum gününden 2 gün önce filan sevilmediğimi anladığım bir ilişkide bir hediye daha alıp iyice küçülmeyim diye ayrıldım 😆
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiceksin hediye sevilmekle mi ilgili evet bence almak sevmek ile ilgili. Bak pahalı ucuz hediye değil konu ama alması önemli. Benimle aynı hafta kız kardeşinin doğum günü vardı, ona aldı bana almadı. Hatta ben akıl verdim şunu al bunu al diye, ben sanıyorum ki ikimize de alacak. Bana almadı. Çok kırılmıştım
- +1 yıl
Neeee baldızına alıp sevgilisine hediye almamış mıı hemde doğum gününde
Cevap sahibi+1 yıl@Kevser_akbayrak33 ne baldızı ya? Kendi kız kardeşine aldı bana almadı. Bu kadar da değil artık pes!
Bence mükemmel. Sevgililer günü kadar saçma bir gün yok. Benim sevgilimle en özel günüm ilk tanışma gününüzdür, çıkma tarihimizdir, ilklerimizin günleridir. Herkesin aptalca kutladığı herkese ait değil, sadece bize özel olan bir gündür.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonunda benim gibi dusunebilen bir hemcinsimi buldumm herkesin kutladığı bı günün ne anlamı var ya bence de sevgilimle bana Özel olan günler daha anlamlı yıldönümü doğumgünü gibi onun dışında da içimizden gelirse alırız sanki 14 Şubat 'ta sevgiliyiz diğer günler amca dayıyiz 😄
+1 yılYani sevgililer gününde her şey gereksiz pahalı ben bile kız olarak sevgililer gününü 14 şubatta kutlamayı enayilik olarak görüyorum. Dışarıdaki insanları umursamayı bırakın bence. Kim ne yapmış ne önemi var ki? Bu olayı bu kadar büyütüyorsan ve illaki kutlamak istiyorsan 1-2 gün öncesinde kutlayabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Helal be sana 😊👍🏻👏🏻
+1 yılparası yoksa bı şey alamayabilir. Ama o gün ikimize özel bı gün olduğu için bı aktivite bı degisiklik yapması gerekir zaten her ilişkide romantik kesinlikle olmalı. Ayrıyeten sadece sözel olarak kutlayıp geçmemeli. Herkes kutlu olsun diyebilir ama gün sevgililer gunü olduğu için sevgilin o günü özel bı şekilde kutlamali.
00 Yorumla
+1 yılBen 3 bin tl harcadım geçmiş zaman o bana seni seviyorum falan filan bi wtsp mesajı attı hepsi o hediye falan yok o gündür bu gündür daha hediye falan almam tövbeliyim.
01 Yorumla
+1 yılesnafı kalkindirma günü sevgililer günü anneler günü babalar günü düşününce garibime gidiyor sevgilisine veya eşine mutsuz veya kırıcı davrandıkça sonra bu hasarı nasıl giydiririm düşüncesi olmalı insanın anne baba herzaman hürmet ve saygı gösteririm.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmam, bi şey almak zorunda değil. Varlığı yeter onun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle beraber olduğum her gün , onun varlığı sesi bana bakışı gülüşünü gördüğüm her gün bana sevgililer günü..
Sırf bunu yazdı diye ona alınmam çünkü biz her günümüzü sevgiyle kutluyoruz zaten.11 Yorumla- +1 yıl
Sana kurban olurum
Doğru düzgün sevgilim olup sevilmediğim için bilmiyorum nası kutlanır çiçek mi alınır kuru kuru kutlarsa naparım ah zavallı beeeen :d
10 YorumlaBisey yapmam çunku sevgililer günü saçma geliyor bana
20 Yorumla
+1 yılOlur, hediye almasına gerek yok ki Beraber vakit geçirsek yeter bu bana
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım bunun parayla alakası yok arkadaşıma sevgilisi gerçekten parası olmadığı için kağıttan buket yapmış ve kart hazırlamıştı ama ikisi de çok tatlı görünüyordu yani yapan yapıyor yeter ki o erkek istesin
00 YorumlaKeşke sevgilim olsaydı da hediye almasaydı ki hatırlayıp bunu kutlaması sevmesi zaten benim için en güzel hediye olurdu
00 Yorumlabence hediyeye gerek yok o İstanbul'da ben bursadayım konuşmak için çok vaktimizde olmuyor yoğunluktan dolayı , arasa bile bana yeter
00 Yorumla
+1 yılHiç değer vermiyor. En iyisi ondan ayrılıp daha romantik daha düşünceli bir erkekle beraber olmak.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmaya cesaret edebilirsem bir gün gerçekten değer gördüğüm beni kaybetmekten korkan birini seçeceğim. Hep daha çok seven ve daha çok üzülen taraf olmaktan bıktım.
- +1 yıl
Soğumadı mı için hala? Ayrıldım yaz engelle gitsin.
Soran+1 yılBugün çok düşündüm uzun uzun onunla birlikteyken de hatta içimden. Yapamadım yine bir türlü.
+1 yılErkek istese yapamayacağı şey yoktur istese alırdi
11 Yorumla- +1 yıl
@Semiralone kesinlikle katılıyorum
Düşüncesiz insalara tahammül edemem şahsen seninde etmemeni öneririm
00 Yorumla
+1 yılDurumlar müsaitse karşılıklı olarak alınmalı
00 YorumlaYani eğer bizi kısıtlayan bir şey yoksa büyük olay çıkar
00 Yorumlabence öyle değer vermediği için önemsese illa birşeyler yapardı
01 Yorumla- +1 yıl
ben ilk sevgililer günümde takımının kupasını almıştım kullandıkça beni hatırlasın diye hediye kutusunun içinede çikolatalar doldurmuştum ve ağzımızın tadı hiç kaçmasın yazmıştım eşim bayılmıştı bu dediğim şey max 100 tl günümüzde çiçek sepetinde herkesin bütçesine göre bir şeyler illaki var
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal. Bu devirde bişey beklenmez zaten. Seveni buldun hediyesini sorgulama hahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılBence değer verseydi en azından özel bir şey yapardık.
+1 yılBen üzülürüm ya değersiz hissederim gerçekten seven biri sevdiğini mutlu etmeye çalışır herkese çiçek alınırken bana niye alınmasın yani almıyorsa sevmiyordur bence
00 Yorumla
+1 yılİlişkime ara vermek isterim 1 haftalığına o sürede de onu kıskandırırım ve böylece kıymetimi bilir ve tekrar beni sever ama daha çok ilgi gösterir ve amacıma ulaşmış olurum.
00 YorumlaAziz Valentine yüzünden çıkan bomboş 1 gün, 14 Şubat yerine 15 şubatta hediye almasa hiç tepki vermezsin sanarsın evlilik yıl dönümü papa mıyız biz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sebepten ayrıldım mutluyum değer vermiyordur açık ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili tabiri lugatumda yok koca var bitek o da olursa sevismemiz yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsikn sogulsun denir herhalde nolcakti ayrilcaz mi bundan oturu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle sevgili mi olur mk ben simdiden planimi yaptim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic bisey yazmadi bugünle ilgili önemsemiyor
00 Yorumla
+1 yılSevgi malla maddiyatla ölçülmez bacım, almak istiyorsa alır eyvallah ama almazsa da neden almadın diyemezsin. Seni sevmesi zaten güzel bir hediye değil mi :)
00 Yorumla
+1 yılbence böyle ekstra aktivitelere gerek yok anacak bu özel bir gün olduğu için bence iki tarafta bir birini mutlu etmek için bir şeyler yapmalı eğer yapmazsada bir şey demem ama üzülürdüm
00 Yorumla
+1 yılSevgiller günü bu hediyeleşme günü değilki o gün bütün işini gücünü bırakıb benimle zaman keçirse daha çok mutlu olurum
10 Yorumla
+1 yılSEVGİLİLER GÜNÜ GELİYOR , HAMSİ HEDİYE ALACAĞIM BİR SEVGİLİM BİLE YOK 🥺
00 Yorumla
+1 yılİlla hediye alması gerekmez güzel bir söz yeri gelir binlerce hediyeden daha değerlidir. Herşeyi paraya irdelemeyin
00 Yorumlaİmkanı olduğu halde böyle yaptıysa bana verdiği değer bu kadarmış derim ve bende aynı şekilde ona yol veririm.
00 YorumlaYani durumu olmayabilir özel birsey hazırlamış olmayabilir ama insan biraz insaflı olur bari sahile götürür yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence değer vermiyor, pahalı hediyeye falan gerek yok ki benim bi tanıdıgım çiçek topladı bahceden kıza verdi önemli olan düşünmek ben biraz soğurdum açıkcası
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle üzüldüm açıkçası. Bir tane gül bile yeterdi.
+1 yılBende aynısını derim. Doğum gününde de hediye beklemesin.
00 YorumlaBu kötü felaket günlerinde sevgililik mi kaldı ki.
Herseyi unutur olduk
00 Yorumla
+1 yılNe yazıkki Sevgilim Yok Bilmiyorum Ama Belki bendede Sorun Vardır
00 YorumlaÇok şükür oyle bir sorunum yok 😊 ama olsaydı özel olması icin elimden geleni yapardım
00 Yorumla
+1 yılbu kadar duygusuz olması çok sıkıntı derin sularda boğuluyor demek. dalgayı veririm ben de
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi basarim böyle manitami olur🤣hiç çekemem vala
00 YorumlaBelki parası yoktur ön hargilı olmamak gerek
00 YorumlaSevgililer gününü boş geçirmek istemeyen arkadaşlar buraya toplansın...
00 YorumlaKonusunu açmam ya da ben bir şeyler yaparım tabi o ana kadar hak edecek bir şey yaptıysa
00 Yorumla
+1 yılGaribimin parası yoktur 🙂
06 Yorumla
Soran+1 yılVar ama bence beni cepte gördüğünden uğraşmaya değer görmüyor.
- +1 yıl
Sende bir trip atsaydın hemde başkalarının yanında
Soran+1 yılYalnızdık hep. Tripte atmadım açıkçası çünkü daha dün ayrılıyorduk az daha bir kavgadan dolayı zor toparladım.
- +1 yıl
Aşıksın sanırım
Soran+1 yılMaalesef.
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok.
Bence 14 Şubat başlı başına saçmalık
02 Yorumla
Soran+1 yılBu değer vermediğini göstermez mi?
+1 yılSevgililer günü ne ya kutlamasına dahi gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBu değer vermediğini göstermez mi?
- +1 yıl
Hayir sadece sevgililer gununde böyle samimi olmasidi ya da birseyler yapması beni değersiz hissettiridi
+1 yılCanın sağolsun varlığın yeter derim
10 YorumlaNormal karşılarım.
00 Yorumla
+1 yılgayet normal bir durum derim
00 Yorumlaalırım ben olursa eğer :)
00 Yorumlailla bir şey almak zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattığını düşünürüm
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > 14 Şubatta sevgiliniz sadece "sevgililer günün kutlu olsun" dese ve hiçbir özel aktivite ya da bir gül bile almasa ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler