Sevgilim bana bugün adi, boncuk bir bileklik aldı. Ondan hemen mi ayrılayım yoksa birini bulduktan sonra mı ayrılayım?

Çocuk yine de seni düşünüp bir hediye almış. Mutlu olman gerekirken halen daha da fazlasını istiyorsun ve beğenmiyorsun. Belki çocuğun maddi durumu iyi değil? Belki sana o hediyeyi bile alabilmek için bazı şeylerini aksatmıştır. Biraz düşünceli olun, şımarık ve bencil olmayın.
Aynı sorunu ben yaşadım canım tam da 1 saat önce o kadar yorum da seni kötülemişler ben mal koskoca bir kutu aldım kutunun içine bershkadan oduncu gömleği kemer fotomuzu çıkarttım not yazdım en iyi govida çikolatalardan aldım bu mal da bana kitap almış hani çalışıyor çalışan insanın elinde ne kadar borcu olsa da para vardır abicim 30-40 tl ye de mi bi kolye alamadın kızım biz hak etmiyoruz bunları ya valla bak bazı kızlar var ben ona zaten hediyeyim diyor hiç bir şey almıyor birde yemeğe çıkarmalarını istiyorlar yemin ederim sinirden doluyum şu an o kadar yoruma takma aşko seni tek ben anlarım
Helal olsun be beni bir tek sen anladın. Biz enayi gibi en iyisinden hediye alıyoruz onlar ise değersiz bir şeymişiz gibi bize en basit sıradan ucuz şeyi alıyorlar özenme yok. İşsiz de değil çalışıyor kendine iyi ayakkabı almayı biliyor yeri geldiğinde. Bir keresinde oyuncu kulaklığı aldı kendine. Ama bana gelince en basitinden tahtakale malı. Böyle adamın sevgisinden nasıl emin olacağım ki.
Görüş
6Görüş
Boşta kalmak ne acaba. Biraz degerinizi bilin ve sacmasapan yaşamayin. Ömürlük yaşamak lazim. Hediyenin degerine göre karşidakini değerlendirirsen oda sana mal gözüyle bakar ve değerini biçer
Neden hediyeyi maddi olarak değerlendiriyorsunuz hediye manevidir düşünüp almış işte
Hediyenin maddi değeri önemli değil ki neden öyle düşünüyosun seni düşünüp almış sonuçta
hemen ayrıl, bari çocuğu yeteri kadar üzme şükürsüz ya
hem boşta kalmiyim diyorsun, düşündüğün şeyler kötü hem de bir liralık sakız yakıştırması yapıyorsun. adamın belki maddi gücü yok. çok samimiyetsizsin yaa, bir gün seni de cepte görsünler de aklın başına gelsin
Allah ıslah etsin seni.
sevgiye değer biçiyosan ne diyim
Koskoca sevgililer gününde ucuzluktan bileklik alınmaz kıza. Hakaret eder gibi ne o öyle.
sen ne aldın ona?
Hediyemi veremedim onun aldığı hediyenin yanında çok pahalı olduğu için. Enayiliğimden utandım.
Ayrıl gitsin kısmetin kapanır
Ayrıl çocuk kurtulsun senden
Sevgililer günümü bile kutlamadı :)
Ve hâlâ onunlasın öyle mi? Kendine gel Bihter.
Bence haklısın beklenti içerisinde olmakta. Özensizlik yaptığı
Ayrıl kurtulsun senden
önce birisini bul sonra ayrıl
Parası yok belki?
Çalışıyor
Borcunu sonraya saklasın bu özel güne değil.
Aldat 😒
En İyi Görüş