Düşüyor musunuz böyle tuzaklara.😄
Sevgilinize ne almayı düşünüyorsunuz?
Sevgilinize ne almayı düşünüyorsunuz?
Tuzak mı? İnsanlara Zorla da olsa bi özel gün yaşattırılıyor. Bence iyi bişey. Milette zaten akın ediyor. Böyle şeyler olmasa odun odun yaşayacaz. Sadece tek sıkıntı eğer hediyeleşme olacaksa herkes geliri oranında yapmalı. Abartıya kaçmamalı. Karşıdaki insan da aldığın hediyeye göre değer biçmemeli.
Gerçekten değer verdiğimde, saf duygularla ruhumu besleyecek bir sevgilim olsaydı eğer, ona verebileceğim en büyük hediye, tanıştığımız ilk günün o güzel heyecanı olurdu sanırım. Sevgiyi ve aşkı günümüzdeki gibi sembolleştirmek ve bunu maddi boyutlara taşımak ne kadar acı bir gerçek matmazel.
Uzun zamandır insan psikolojisi okurum. Bunun kişiliğime ve karakterime çok faydası oldu. Kendisini kaliteli bir şekilde ifade eden dostlarımda oldu. Fakat bir kadın ile iyi bir arkadaş, bir dost ve bir sırdaş olmayı çok isterdim. Ama ne zaman adım atsam o bana farklı duygularla geliyor. Ben ise uzaklaşmak zorunda kalıyorum. Düşünsenize bir karşı cinsin size çok iyi bir dost, arkadaş, yoldaş ve koruyucu melek olduğunu.
Eğer izniniz olur ise, bu kaliteli düşünce yapısına sahip, karşısındaki insanın duygularına ve düşüncelerine değer veren matmazel ile önümüzdeki günlerde, tabi nasip olur ise sohbet etmeyi çok isterim. Paylaşmak istediğim ve fikrinizi merak ettiğim çok konu var. Sohbetine değer vereceğimiz sayıca insan var ve kaybetmek istemem doğrusu matmazel.
14 Şubat evlilik dışı ilişkileri legalleştirmek için oluşturulan toplum ve din düşmanı illuminati tuzağıdir. (Yobaz olsam sağlam girişirdim yalnız konuya nasıl kapasite var dimi? )
Beni kapan taraf yaşadı canım. Tespit ve tartışma dahisiyim
Beni kaybedenlerin pişmanlığı olduğum doğrudur
Kibriya Tanrının 99 ismimden biridir. Kibir ordan gelir. Yani yüksek olanın kibirli olması haktır. Onlar diğerleriyle bir değildir
Sevgiliye hediye almakla kapitalizm değil,
Özelikle 14 Şubat 'ta bazı insanların cebini doldurmak kapitalizm.
Ben ne zaman istersem o zaman alırım sevginin ve hediyenim günü yoktur
Cevap
8Cevap
umursamıyorum, fakat kutlanması ya da kutlanmaması dayatılmamalı bence.
ortada sevgi yok, mesele çift olsunlar :D
boş gösteriş işte
ben açıkcası özelimi paylaşmazdım :D
her zaman mantıktan yanayımdır :) , neyin doğru neyin yanlış olduğunu görebiliyorum.
sadece düşünmek bu kadar basit :D tabi çoğu insan bunu yapamıyor
her zaman mutlu ya da mutsuz olunmaz.
ben yalnızda olsam, mantıklıda düşünsem, genelde mutlu olurum, çünkü haklı olmam beni mutlu ediyor. Fakat haksız olsam, yani ikna edilsem, kolaylıkla kabul ederim. Ama edilemediğimden, yalan yanlış şeylerin dayatılması beni mutsuz ediyor. Fakat sallamıyorum.
Ama dediğim gibi her türlü mutlu olunur, fakat her zaman mutlu veya mutsuz olamazsın, zaman zaman değişir bu durum.
kendi değerlendirmeyen insan mutlu mu oluyor yani :D
böyle aptal olup mutlu olmaktansa, herşeyi değerlendirip, düşünüp, doğru olanı yapıp mutlu olmak, beni daha çok mutlu hissettirir ve bu daha gerçek olur en azından.
Sevgilim yokKi
kadın milleti sayesinde bile bile düşüyoruz. var mı çaresi :/
Karışık çiçek buketi almayı düşünüyorum
bu yılda tuzağa düşmedim :D
Alakasız bence. Ben kutlarım.
Sıkıldım Gel sev olalım 🥺
Gerçekten mi 😊
Tamam ayrıldık 😂
Neyse sev olmasa knk olak iyi geceler şeker kendine iyi bak
Benim yerim senin yanın.
Evimde yatmak
İçiciler köşesi :))