#smellsmoke

E onu layık görmüşüz ki almışız, demek ki fazla gelmiş. Versin geri, zaten her hediye alışımda "ben mi kullansam acaba?" fikri kafama yerleşiyor, zorla kopup veriyoruz millete, birde beğenmeyecek he? 😒
Tamam yağni hiç sıkıntı değil. 😒
😂😂 traş takımı alıp senin kullandığını düşünüyorum şu an ahahaha
Ya kes mikrop.😂😂😂
Lanet olsun burada olmasaydık bişi derdimde neyse.😂😂
🤣🤣 ahaha kesecek olan sensin yani palayı shsh
Ahahah😂😂😂 Smellsuuuğğğ.👊☝️😂
🤣🤣 ahah neyse neyse daha fazla sıkıştırmıyorum discorda saklıyorum enerjimi sakin ol
Ona razıyım, burada olmaz.😂😂 Sanki orada kimse görmüyormuş gibi düşünmeye devam etmek istiyorum.🤦♀️😂😂
🤣🤣 ah yavrum sen ve şu iyi niyetin yok mu beni benden alıyor ahaha
Ahah😂😂 Sus be napiim? Öyle düşünmeliyim, düşünmek zorundayım.😂😂
🤣🤣 düşün düşün... tur işin diye Bi laf var duydun mu onu sen hiç ahshs
Yok duymadım ama okurken o boşluğa her şey geldi zıkkım olası.😂😂
🤣🤣 boşlukları doldurmak lazım kahveci ahssh
Ahahah😂😂😂 Ya sus be kadın.😂😂😂
Yahu sende sus, sorudan kovulacağız diyecektim de Smellin dimi soru?
Konuş bee, bi daha elin sorusuna da tüneklemeyelim, birbirimize gelelim lütfen.😂😂😂
Ahaha😂😂😂 Yaşasın kovulduk sonunda falan.😂😂😂
🤣🤣 ay manyak çetesi gibiyiz yemin ederim mahşerin atlıları olmak bunu gerektirir bizde zamanında birilerini kovduk tarih tekerrürden ibarettir ahaha
Ahahah😂😂 Valla sorumda iki kişiyi dünden beri konuşuyordu, silecektim görüşü, dedim dur kahve seninde bi farkın yok.😂😂
🤣🤣 insan sinir oluyor yani kabul edelim zaten amacımız da oydu ahshs
E tabiiğğ.😏😂😂
"Çok haklısın, sen daha kötülerine layıktın ama hata bendeki sana kötünün iyisiyle gelmişim" derim. İçimden geldiği için kendisine hediye alacağım ve bana öyle bir karşılık verecek öyle mi? Kaldıramam ki.
O saatten sonra ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın aramızda oluşan o soğukluğu eski samimiyete dönüştüremez. Hediyeye kıymet vermeyen, hediyeyi seçene de kıymet vermez. Öylelerine en fazla yol verilir ama şimdi o verdiğim yolu da beğenmez. Ben kalkar giderim, o da hangi yoldan yürümek isterse kalkıp o yoldan yürür. Bir daha da hiçbir şekilde kendisiyle olmaz...
Cevap
36Cevap
Eski sevgilim olur. Böyle bir karakterle vaktimi harcayamam.
Geri kargola sen onu ben başkasına veririm derim🤣
😀 çıldırırım.. belki bir zombi olur onu yerim😀
Valla elinden çeker alırdım. 😠
Seni kendime layık görmüşüm o değilde bu mu az
Selam gadası 🙃
Demek öyle ver hediyemi deyip. Sonunda da şu cümleyi kullanırdım.
Görüp göreceğin son hediyeyi de elinden attın. Bundan sonra hediye mediye yok derim.
Ayrılırdım. Zaten üniversitede öğrenciyken param yoktu ve sevgilime doğum günü hediyesi alamamıştım. Sözlü kutlamıştım ama o delirdi. En azından hattıma tl yükleseydin dedi küstü gitti bir daha yazmadı. Ben de 1 ay bekledikten sonra engelledim ve 3 yıl geri dönmeye çalıştı. Görgüsüzlük etmeyin hanımlar beyler.
Bulmuşta bunuyor derim. O kada almışım ne yapıyor ise yapsın.
Artık bunu da laik görmüyorum diyerek geri alırdım 😃
Ağlarsın sen kesin sus 🤣
😂😂 tabi tabi
Yapacak bir şey yok "Saçmalama aşkım, bu hediye daha iyilerini hak ediyor. Sen kim köpek bu hediyeyi hak edeceksin"
Sadece fikrini sormak için sana gösterdim. "Yeni yengen beğenir mi?" Der. Alır giderim :)
"Bana bunu mu layık gördün?" tepkisinden sonra "Çok çok özür dilerim o kadar haklısın ki. Sana bu hediyeyi layık gördüğüme inanamıyorum. Sen asıl şuna layıksın." kalkar giderim.
İnşallah beyzbol sopası olsun kırılıyor mu diye test ederim 🤣 hemen burada kadın şiddetine karşı olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim sadece yorum espri amaçlıdır kimse alınmasın saygılar.
Çok kalbim kırılır o anki sinirle direk suratına çarpar çıkar giderdim. Eğer gerçekten seviyorsa beni peşimden gelir özür diler zaten. Gelmezse yazık gene benim vaktine yazık.
Çok başıma geldi bu durum direkt ziktir çekiyorum öyle kızlara prim vermem anlayışsız beyni olmayan birine arabada evde hediye etsem asla memnun edemem bu gerçek değişmez 😄
Özenle sectiğimiz hediyeler bizim ve karsı tarafın sır perdesidir , unutmayalım onları acıga cıkarırken , bizide açığa çıkarır... ya dogru kisi bulup dogru hediye secelim ya dogru hediyeyi dogru kisiye verelim... yani paragöz birini bulup ona romantik ve maneviyat yüklü hediye verip ondan romantik sözler duymayı ummayalım ya da son kurusumuza kadar hediyeye harcayıp onu bozmayalım:) . Hediye secmek akıl sanatıdır...
"Değerini ölçtüm ve öğrendim, ne bana ne de bu hediyeye layık olmadığını anladım. Hadi Eyvallah." derdim.
Sen, benden geleni kendine layık görmüyorsan aslında hediyemi değil beni kendine layık görmüyorsun der ayrılırım.
"Valla b*k koyacaktımda kokusundan anlarsın diye bunu koydum kutuya layık olduğunu koyamadım hayatım benim" derim
seni hangi mandıradan aldıysam oraya geri bırakmak istiyorum ama işte gönül bu ota da öküze de konuyor konduk bir kere yapcak bişey yok öküz derim 😒
O an bir şey demem galiba ama sonradan kırıldığımı ve alındığımı haraketlerimle tavırlarımla belli ederim
Öyle bir şey demez, benden gelmesi hediyeyi değerli yapmaya yeter onun için :)
Daha diyenini tanımadım ama olursa bir gün, alırım elinden ve ışık hızı ile uzaklaşırım o bölgeden…
İkincisine alınca sana bunu alacak bütçem kaldı der ayrılırdım.
Ayrılmanın zamanının geldiğini anlarım zira olmamış biriyle oldurmaya harcayak enerjim yok artık
Allah'ın m. alı der yüzüne atar giderim bi' de hediye beğenmezmiş pis herif 😄
haklisin der hediyeyi ondan alir layik olana giderim o da layigini beklesin
Ben seçiçem ve beğenmeyecek böyle bir durum olamaz 🤣🤣
Eski sevgilim...
Böyle insanları hiç sevmiyorum.
Görmemiştim ama görmem gerekiyormuş der yol veririm.
Elinde alırım :) adios
Pardonda kendini ne sanıyorsun içinden gelmiş ve sana almışım düşünmüşüm teşekkür edeceğine laf mı eduyorusn derim sonra hediyeyi alırım ondan haketmiyorsun hiçbişey derim
Şakası bile yapılmaz ama yine de iyi niyetimden bir anlamaya çalışırım şaka mı diye, değilse ilişkimizin o an ki süresine ve boyutuna göre hareket ederim
Hediyeyi alır mutluluklar diler arkama bakmadan giderim.
Beğenmediysen ver geri demek lazım. Öyle demedim ondan kaybettik herhalde.
Dusunulmus hediyeme verdigim degerden daha azini hakediyorsun der birakirdim
Allahin selameti uzerine olsun hadi bana eyvallah derim
Ben direk ayrılırım gerek yok öyle insanlarla boş yere vakitimi kaybedip gençliğimi harcamaya.
Şöyle bir bakarim güler geçerim. Arama mesafe koyarım. Orada notunu veririm
Sende bana layık değilsin ama sevgilimsin derim hediyemi alıp giderim
Hediyeyi alır ben kullanırım :D
Eski kayığım olur ayh eski sevgilim.
Senin eserin, cepte ne bıraktıysan o ! "dermişim"
Sogurdum. Birdaha hediye bile almazdim.
Ay popiş*m der elinden alır giderim
boş ver öyle sevgili mi olur
Üzülürüm ve bidaha hediye almam
10 yıl hediye almam bi daha 😄
sen hediyeden daha guzelsin derim
Bu fazla bile derim 😎
Daha iyisini o alsın da görelim
hediyeyi alıp suratın atarım
Aslında beni hak etmediğini dusunurum
Sen bunu da hak etmiyorsun derdim
Geri alırdım ve büyük ihtimalle o ilişki biterdi.
Asıl küreklere ağır ağır çekk derim ☺️
Keyfin bilir. Hediyeyi geri alırım
hediyeyi kafasında parçalarım
Hediyemi geri alır, sana veririm:)
Direkt yol veririm.
Corap alcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?