Hediye karşılık beklenmeden verilen bir şeydir. Kendisi bir nezaket göstermiş parfüm almış. Kendini bu konuda mecbur hissetme. Birazcık daha zaman geçsin duruma göre sende bir hediye alıp verebilirsin. İlişkinizin biraz daha oturmasını bekleyip ona göre bir hamle yapmakta fayda var. ya da çam sakızı çoban armağanı diyerek ufak bir hediye alabilirsiniz.
Merhaba, bence bu tarz şeyler karşılıksız olmalı yani bunun sayısı da sayılmamalı, maddi boyutuna da çok takılıkalınmamali diye düşünüyorum. Elbette bütçenizi aşacak kadar da çok aşırı bir şey almayın ama sırf o aldı diye almak zorunda hissetmeyin kendinizi. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yeni tanışıyorsanız bence alırsanız karşılıklı hoş olur ama almak zorunda değilsiniz yani ve almadığınız içinde kendini kötü hissetmez veya yanlış anlamaz ama alırsanız da güzel karşılıklı hareket olur. :)
Hediyeleşmek guzeldir ama ya ben o kadar jest yapmistim d gunumde kiz ark kuru kuru kutladı insan bozuluyor. Cok pahalı seyler degil de dusunmek incelik muhim.