2020'nin Sevgililer Günü sembol çifti bu ünlü isimlerden hangisi olmalı?

Ayyy Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu çifti ne kadar da sempatik öyle <3 Onları 2020'nin sembol çifti ilan ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. :D
Mert haketmiyor Afrayı kusura bakma da. 1.70 boyunda incecik renkli gözlü bir Afraya Mert olmuyor. Öncelikle 1.70 kıza en az 1.80 üstü erkek lazım. Ayrıca Mertin fiziği erkek gibi de değil, kız gibi. Omuzları falan dar. Tipi de o kadar iyi değil.
Afraya 1.85 boyunda karın kaslı çok yakışıklı biri daha çok yakışırdı yanına
Aras Bulut İynemli çifti✂️
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal
Mert ❤ Afra
Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu diyorum ya ben 😘
Bir sene sonra bilemedin iki sene sonra boşanacaklar bunlardan sembol membol olmaz en sempatik çift pelin akil ile anıl altan ama onlarında bir geleceği yok
Afrayı sevdiğim için seçtim ama sevgilisini pek yakıştıramadım ona , mutluluklar diliyorum yinede 🙏🏼
Bizim açlıktan ağızımız kokarcayı koku bakımından yamultucak şekilde kokar olmuş bizene laa milletin ilişkisinden 😂🤣😂🤣
2020 nin örnek çifti ben olmak isterim yanına yakışacağım bayanla fotolarımız çekip siteye asabilirsiniz ben izin veriyorum
Sembol benim!
49 yaşındaki sevgilimle sahilde olacağız.
Var mı böyle büyük bir aşk !
O günü bekleyin!
Hiçbirini tanımıyorum ama c şıkkındaki insanlara içim ısındı.
İclerinden bir tek Taner Ölmez ve Ece Çesmioglu diyebilirim Aras ve Bige de fena degil gerci
Şu ifşası yayınlanan Aslı Bekiroğlu olsun... kolay değil herkes kaka yaparken sevişemez. d
Wğer bunlardan biri olacaksa afra ve mert diyorum!!!
yanlışlıkla ilk seçenekteki canım çifti seçtim. c diyecektim
Özge Özpirinçcinin dogalligina bayılıyorum o yüzden o bence yakisir
Aslinda butun ciftler virbirine yakışıyor. Ama benim Ozge Özpiriçci ye ayri bir sempatim var nedense..
Ben ve sözlüm olmalıyız. Niye bunlar olacakmış? Alla allaa ksjdsmdksjdk
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk tabiki. Özge Özpirinçci çok tatlı bir kadın ve mutluluğu örnek olmalı. :)
Çünkü kendilerini kasmadan özgürce yaşıyorlar hayatı
Ece cesmioglu bende senin gibi dogru secimler yapamiyorum bacim 😀
En İyi Görüşler