Sevgililer Günü KizlarSoruyor'dan sorulur! Ekranda görünce gözlerimizden kalpler fışkırtan birçok ünlü çiftimiz var. Biz de bu yılın sembol çiftlerini derledik. Bu ünlü çiftlerden birini 2020 yılının Sevgililer Günü sembol çifti seçmek için toplandık ve huzurunuza sunduk.
Modern çağ ilişkilerinin en büyük sorunlarından biri ayran gönüllülük biliyorsunuz. Bir türlü aradığı huzuru ve aşkı bulamayan insanlara "keşke benim de böyle bir ilişkim olsa!" dedirten bu çiftleri beğenerek takip ediyoruz. Acaba bu ilişkinin sırrı ne diye gizliden gizliye düşünmüyor da değiliz. :)
KizlarSoruyor'un bir klasiği haline gelen Sevgililer Günü sembol çifti anketimizin adaylarından hangisi 2020'nin favorisi olarak sembol çift seçilmeyi hak ediyor?
#sembolçift <3
Modern çağ ilişkilerinin en büyük sorunlarından biri ayran gönüllülük biliyorsunuz. Bir türlü aradığı huzuru ve aşkı bulamayan insanlara "keşke benim de böyle bir ilişkim olsa!" dedirten bu çiftleri beğenerek takip ediyoruz. Acaba bu ilişkinin sırrı ne diye gizliden gizliye düşünmüyor da değiliz. :)
KizlarSoruyor'un bir klasiği haline gelen Sevgililer Günü sembol çifti anketimizin adaylarından hangisi 2020'nin favorisi olarak sembol çift seçilmeyi hak ediyor?
#sembolçift <3
Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu
%30
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu
%28
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk
%19
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal
%23
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 1005 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
2020'nin Sevgililer Günü sembol çifti bu ünlü isimlerden hangisi olmalı?
Toplam 1005 oy kullanıldı
538
467
Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu
%30
153 Kız (28%)
147 Erkek (31%)
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu
%28
148 Kız (28%)
133 Erkek (28%)
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk