Erkekler neden bu iki özel günü birleştirmek ister? Bu özel günle evlilik tellifini aynı güne denk getirmek sizcede uyanıklık değil mi? Peki bu şekilde yapilan teklifini kabul eder miydiniz kizlar? #Aşkiçin #SevgililerGünü #Lavanta💐
"bugün son sevgililer günümüz olmasını istiyorum" diye giriş yaparak kızı önce bir "noluyo ayrılıyoz mu lan" düşüncesine sokup ardından evlilik teklifiyle "artık seninle evlilik yıldönümümüzü kutlamak istiyorum" diyerek basarım teklifi. ulan güzel fikirmiş he keşke ben yapsaymışım :D askdhaskjdasl
niye uyanıklık olsun peki? evlilik teklifinin yıldönümü mü kutlanıyor sanki? :D onu da mı kutlayan var yoksa yuh! + aşkım bugün günlerden neeee! - 7 şubat? + off salak özel bir gün bugüünnn - alla alla doğum günün değil, yıl dönümümüz değil, sevgililer gününe de bir hafta var. ne ki bugün? + bugün bana evlilik teklifi ettiğin gün şapşal nasıl unutursun, hıh küstüm sana! sadkhaskjlkdjasdas
başka bir "uyanıklık" canlanmadı zihnimde :D hani millet doğum günü ile düğün gününü aynı denk getirir falan o uyanıklık oluyor ama evlilik teklifinin özel bir güne denk gelmesi bence daha anlamlı kılmaz mı o günü?
Sonuçta Sevgililer gününde ayrı hazırlık, evlilik teklifinde ayrı hazırlık yapılıyor ya, "adam sen tut bir taşla iki kuş olsun diye tek bir hazırlık la ikisinide aradan çıkar" ben bunu diyorum işte uyanıklık diye😜
Çocuk doğurmak nasıl kadının yapması gereken şeyse, böylesi özel günlerde hazırlık yapmak da erkeklerin yapması gereken şey 😜yapsın yani nolcak, sanki başka bir işi mi var😄
Bence erkek evlilik teklifini 14 Şubat ta yapıyorsa art niyeti olacağını düşünmem. Sadece özel bir gün, sevgiyi anlattığı bir gün olduğu için seçer. Evlilik teklif etsinde hangi gün olduğu çok önemli değil bence. Her şeyde bşr art niyet aramaya başlarsak mutluluğu kaçırırız
Bence edilmemeli. Evlilik teklifinin zihinlerde özel olarak kalacağını düşünürsek, herkesin kutladığı bir günü teklif günü olarak hatırlamak, değersizlik duygusu yaratabilir.
Bana 14 Şubatta etmisti eşim.. aslında güzel bir gündü fakat ayni an da aileden biri vefat etmişti cokta sevinemistim oda begenmedim yaptigi hazirliklari filn zannetmisti
Bence edilebilir. Hatta zaten özel günlerde daha mantıklı bence. çünkü karşı taraf hali hazırda özenle hazırlanmış oluyo kimse evlenme teklifine paspal gitmek istemez bence 😂
En İyi Cevaplar