Bir iki gün su içmedim mal gibi şimdi kabızlık çekiyorum kayısı yedim 2de halen fayda etmedi dışkı da sertleşme var afedersiniz nasıl bişey yapabilirim ağrıdan ölüyorum ya tuvalete çıkamıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uyandığında aç karnı 2 uemek kaşığı zeytinyağı al iyi gelir
Önce kabızlığın sebebi ne onu bilmek gerekir alttaki ya da üstteki yorumda yazdığı gibi ki uzun olunduğu için pek okumadım çünkü şimdi canım uzun okumak istemiyo ama neyse
Kabızlığı sebebi eğer hep süt yoğurt yiyen birisiysen süt ürünlerinin hepsini kes 4 veya 5 gün yeme eğer kabızlık geçtiyse anlaki süt ürünleri seni kabız yapıyo eğer devam ediyosa demekki heralde sebebi başka diğer sebepleri hareketsiz yaşantı başka mesela az su içmede olabilir bide ekmek ve hamur işleride kabız yapıyo olabilir seni belki süt ürünleri yapmıyodur buğday ürünleridir kabız yapan bilmiyoz bunlar kabızlık sebebi bide halk arasında bilinen yanlışlardan biride lifli yiceklerden yersen kabız olmazsın doğru ama eğer lifli yiyipte su içilmezse işte o zaman daha şiddetli kabız olunur ama lifli yiyipte su içilirse iyi olur o zaman ama tabi yemekten hemen sonrada su içilmemeli zararlı yemekten 1 buçuk saat sonra iç olmadı 1 saat ama asıl doğru olanı 2 saat sonra diye biliyom olmadı 1 buçuk saat sonra
Bide herkesi kabız yapan yicekler aynı değildir herkesin vücudu farklı örneğin atıyom fasulye sana iyi gelirken belki beni kabız yapabilir veya işte bulgur sana iyi gelirken banada iyi gelebilirde kabızda yapabilir ve bide şuda var birazdan kabızlığa iyi gelen şeyleri yazıcam ama bu iyi gelen şeylerde herkese farklı şekilde etkiliyo mesela biri diyoki işte ben şunu yaptım yedim içtim kabızlığıa çok şyi geldi aynı şeyş sen yesen iyi gelebilşrde gelmeyedebilir işe yaramayadabilir
Sabah kalktığından 1 su bardağı içerek güne başla başka bide kalktığında su yerine gene aç karnı 2 yemek kaşığı zeytinyağı alabilirsin başka mesela yemeklerden 1 saat sonra zeytinyağı alabilirsin başka 1 yemek kaşığı zeytinyağına yarım limonu sıkıp içebilirsin başka mesela uyanınca gene yarım bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı yani çay kaşığından birazdaha büyük kaşık var ya ondan 1 tane bal ekleyip içebilirsin bide yarım su bardak suya bal ve yarım limon sık içebilirsin uyumadan önce veya sabah kalkınca aç karnına sarımsak alabilirsin yemek istemezsen robotta çekip içebilşrsin limonda sık öyle daha iyi 2 yemek kaşığıda limon ekle bunların hepsi kabızlığa iyi geliyo bu arada kabızlığa zeytinyağı iyi geliyo ya ama 2 yemek kaşığı alınmalı öyle biliyom ibrahim saraçoğlundan tabi yanlış hatırlamıyosam habşde bu yukardakiler yani zeytinyağı limon sarımsak bunlar kimseyi kabız yapmıyo balı hatırlamıyom ama sanırım oda kimseyi kabız yapmıyodu herkese iyi diye hatırlıyom gibi sanki neyse bunları yap iyi gelir bşde şimdilik sana tavsiyem süt ürünlerini tüketiyosan 4-5 gün kesip bakman eğer iyisen demekki süt ürünleri kabız yapıyo çünkü süt ürünleri bazı insanları çok kabız yapabiliyo beni yaptığı gibi neyse habide akşam yemeği sulu olursa daha iyi olur şimdş yemeğin suyundanda bol koyda demiyom normal sulu yemek yani bu arada bu kadar yazdım heralde benimde kabızlık çektiğimi düşünmüş olabilirsin ordan deneyimler işte napıcan bu arada bunlar şyi gelirse sonra yaz olurmu merak ediyom
Bu arada mide şikayetin varsa o zaman limon kullanma. sarımsağı bilmiyom ama oda sanırım mşde şikayeti olanlara iyi değil acı olduğu için anırım
Bu yazdıklarımı başka bi soruda yazmıştım şimdide ordan kopyalayıp yapıştırdım
Hem kabızlık hem başka sorunlarda youtube dan ibrahim saraçoğlu undan bak çok iyi
sütü ürünlerinden değil ben eşek gibi iki gün su içmedim sadece kahvaltıda çay içtim ondan böyle oldu akşam yemekten bir iki saat sonra yarım çay bardağı zeytinyağı içtim ve içtikten sonra bir saat bişey yemedim evin içinde dolaştım sürekli fayda etmedi ondan öncesinde kayısı incir yedim etki etmedi. Ertesi sabah bugün aç karnına incir kayısı yedim etki etmedi kayısı suyu içtim etki etmedi şimdi sinameki kaynatıp içicem ve yarın sabah da aç karnına sinameki içmeyi düşünüyorum
Anladım evet umarım hemen geçer
En hızlı çözüm hap. Kendin gidemiyorsan biri alsın eczaneden
Hangi hap
Eczacıya danışmak doğru. İlaç söylemek istemiyorum ama kabızlık için Bekunis çok etkili.
Ağlaya ağlaya senden vaz geçiyorum deyip var gücünle ıkınacaksın
Yav😂😂😂😂
Hepimizin başına geliyor be :D O tualette çektiğimiz acı sanki cam çıkıyor :D
Nişastayı yoğurtla karıştır ye... Yumuşatır...
İshali durdurmuyor mu o karışım
Hayır...
Azcik zwytinyagi ic o iyi gelir
Yumuşamaz zeyrin yağı sür
fazla zorlama basur olursun:)
Zeytinyağı iç
Ana zehirlenmeyelim?
Yok bişey olmaz tadı berbat ama olsun 🙈🙈
Ne kadar içeyim peki yemek kaşığı ya da çay bardağı falan
Yemek kaşığı yeterli olur ama ne olur ne olmaz yarım çay bardağı iç
Zeytinyağı iç
Kefir içmelısın
Zeytinyağı iç kesinlikle bi de anüse sür biraz
Ne kadar içeyim bi çay bardağı yoksa yemek kaşığı falan bi de onu içtikten sonra bişey yiyeyim mi
Yarım çay bardağı iç yeter 1 saat kadar yeme mümkünse bugünü çorba ile atlat
Akşam yemeğini yedim zaten onu içtikten sonra arada bir su içerim
Aynen ha bide anüse de sür
Bol bol sıvı tüket
Bol su iç