Benim boyum cok kisa 1.56 dir .s boyumu nasil. Uzatabilirim. bir cozum bulamadim ben :((
Bi bilgi sahibi olan lutfen yorum yapsin
Bi bilgi sahibi olan lutfen yorum yapsin
158 im bu yaştan sonra büyük bir mucize olmadıkça uzayamam.uzasam bile 2 cm kadar bişeycik uzarım.artık uzama yolları aramak yerine kabullenmem gerektiğini anladım.dünyada uzunlar olduğu kadar kısalar da var.ve ben bunu avantaj olarak görüyorum.yaşlanınca kamburlaşma gibi bir sorun olmayacak.çıtı pıtı zarif görüneceksin.yaşını göstermemek ileriki yaşlarda epeyi bir hoşuna gidecek.olmadı topuklu ayakkabılar var giyersin olur biter.tek kötü yanı her kıyafet aldıktan sonra aldığın kıyafetten daha çok terzilere bir servet ödemek...
18 in altındaysan beslenmene dikkat et ve voleybol ya da baskete yazıl belki faydası olur ama genetikse biraz zor
vücudunda salgılanan büyüme hormonu hayla salgılanıyorsa ve kemik uçlarındaki plaklar hayla açıksa büyüme şansın var demektir ama kızlar erkeklerden daha çabuk ergenliğe girdikleri için bu plaklar daha çabuk kapanıyor. yani yaşın 17'i felan geçtiyse neredeyse imkansız gibi bişey.
inşallah uzarsın.
Yaş kaç?
@tugbaate2 hayir tam tersi boyun uzunsa ne giyersen giy yakisiyor tasiyorsun
Cevap
11Cevap
23 une kadar uzamasi mumkun. basketbol oyna. her aksam sut ic. ip atla. bir de baligin siyah etinden ye. arkadasim 18 yasindayken bu yontemle 5 cm uzadi. fakat fazla bir beklentin olmasin.
18 yaşındayım ve 1.50yim. İnan çok memnunum. Oturunca ayaklarım yere değmiyor :D
Kendinizle barışık olun :)
Yaşın geçtiyse kilo vermeye bak ne kadar inceysen o denli hoş durur.
sut yumurta bal tuketmeyi arttir gunluk spor yap basket voleybol oyna ise yarar.
Boy uzatıcı iğneler varmış sana kemik ölçümü filan yapıyorlar kemik ölçümün gelişime açıksa uzarsın. Geçende arkadaşım söylemişti bir zararı da yokmuş
Bilmiyorum canım araştır istersen
Doktora gittme kendini kendin oldun için sev hastalı olup uzamiyanlarda var bazen bende öyle düşünüyorum ama geri kararimı degistiriyorum güzelim❤
bu saatten sonra çok zor ama yine de ağırlık kaldırma ve barfiks yüzme sporları ile uğraş zararlı maddelerden uzak dur saglıklı ve düzenli beslen
İlk önce doktora gidip boyunun bir daha uzayıp uzamayacağını öğrenmelisin. Eğer hala uzayabileceksen çoook yolu var.
Yaş 18-20 hatta 30 olsa bile boy uzaması mümkün. Boy uzamasına etki eden bir çok faktör var. Bu blogu tavsiye ederim güzel bilgiler var. boyuzatmanoktasi. blogspot. com
yaşın 20 den büyükse ameliyatla bide uzak doğu yöntemleriyle uzatabilrisin sadece.
Yasiniz buyuk degilse basketbol oynamayi önerebilirim size, eger 20 -21 I gectiyse üzgünüm ; ((yapacak bisey yok.
Ya benim boyum 185 qayet mutluyum o ne sirrrik gibi 195 falan
Dahada uzama knk
Boyum 161 14. 5 yaşındayım kızım annem 170 babam 185 daha uzar mıyım
Sağlıklı beslenirsen uzarsın ezgersiz filan yapma zayıflarsın yani her interneten gördünü yapma 🖤✌
yaş kac? 20 den sonra uzamıyor bildiğim kadarıyla :)
yüzün önemli. 1.58 sevgilim vardı. sempatikti.
Yaş kaç dostum yaşın geçtiyse biraz zor olur
kızlar da 21 den sonra uzamaz diyorlar senin uzayabilir ama çokta fazla beklentin olmasınn
elden ayaktan gerdirmek lazım biraz :D
1.50 den 6 cm uzunsun
Guzel tespit
topuklu ayakkabı :)
ayy yaşın kaç kuzum
ailende durum nasıl peki
boyun uzaması içın düzgün muntazam beslenmeli eşit yorgunluğu alacak şekilde uyumalı bol sıvı tüketmeli jımnastık ve egzersiz haraketler uygulamalısın bu şekilde yirmi bir yaşına kadar bir kaç santim uzayabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar