kan görünce ayılıp bayılanlardan mısınız yoksa beni etkilemez diyenlerden mi neden kan insanın içini bayıltıyor sizce?
Etkilenmem
Etkilenirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kafam yarıldığında (çok büyük bir yarıkdı, 17 dikiş attılar) 1, 2 ay boyunca kan görünce kusmam geliyordu. hatta o dönemler spartacus dizisinin hastasıydım. 2, 3 hafta diziyi hiç izliyememiştim kan efektleri var diye.
şuan bir sorun yok :)
ağır bir tranva geçirmişsin geçmiş olsun
teşekürler :)
Nasıl geçirdin?
@Karpuzyiyenat
Liseliydik o zamanlar😂
Sınıfta güreşirken kafamı tahtanın demir köşesine çarpmıştım😅
Efendim öyle elimi kestim pat bayıldım olmam ama geçen boğazı kesik biri geldi acile nereye kaçacağımı şaşırdım buz gibi kesildim bir iki gün toparlayamadım kendimi...Ama etkilenirim...
öldü mü ?
kafa kesme videoları vardı bir ara şans eseri arkadaş gösterdi telefonda bende kötü olmuştum kaç gün kendime zor geldim .
Kan görünce öyle olmuyorum. Ama acayip derecede kendi kanımı da görsem, başkasının kanını da görsem midem bulanıyor. O an yemek yesem yemek yemeyi bırakırım o derece yani.
stres yapınca da aynısı oluyor mu?
panik heyecan korku vs
:)
rica ederim
Bu durumu geçirebildin mi hala sürüyor mu?
Kendi kanımı görürsem, daha doğrusu yaralanırsam panik olurum. Bayılacak gibi olurum. Başkasının kanında aynı problemi yaşamıyorum. Yaşamamalıyım hemşire olacağım için.
canın çok tatlı demek
Yoo hayır. Panik :)
evet o normaldir:)
Cevap
12Cevap
Kanı gördüğüm duruma bağlı, karşımda kanlar içinde yatan biri varsa etkilenebilirim ama ufak tefek şeylerden etkilenmem.
yani alışmışızdır ufak tefek kanamalara az dizlerimizi parçalamadık:)
kanayan yaraya ve kan alınırken bakamıyorum. bayılmam ama şekerim düşüyor gibi bir şey oluyor, başım dönüyor midem bulanıyor falan..
aman dikkat ayaktayken bakma sakın...
Kan görünce sorun olmuyor. Laboratuvarda çok defa kan aldım, ama alınan kan benimse fena oluyorum, içim çekiliyor sanki, başım dönüyor.
o birazda normal nede olsa oksijen taşıyan senin kanın yetmemeye başlıyordur
Sebebini biliyorum, tansiyonum düşüyor. Zaten kan verince tansiyon biraz oynar, ama benimki genelde düşüktür, kan verince iyice düşüyor.
verme o zaman sende şok geçirirsin mazallah
Zaten kan şekerim de düşük olduğu için kan vermem yasak, ama bazen hasta olunca kan tahlili için mecburen veriyorum. Kızılay'a iki kere kan bağışında bulundum, ikisinde de bayıldım. Kara listeye almışlardır artık beni.
ölümüne yardım buna denir heral de.
Bayılmam ama böyle elim ayağım çekiliyor sanki kötü oluyorum.
bayılmaya yaklaşıyorsun
Kan yaralı insan parçalanmış insan falan böyle şeyler beni etkilemiyor
etkilemesin artık hocam resimde ki sen isen :)
evet benim..Evet etkilememesi gerek :)
Bu konuyu arıyordum ben de. Ciddi sıkıntılarım var. En ufak bir kan pıhtısından bile etkilenip, midem bulanıyor ve bayılıyorum. İnanın çok saçma. Ama malesef ki böyle.
Kendi kanımı görünce tak diye bayılma değilde miğde bulantısı, soğuk terleme, göz kararması ve baş dönmesi gibi bir çok etki gösteriyor. Ama bi 5dk sonrada geçiyor.
Ama çok küçük kanamalar değil mesela daha yeni parmağım kesildi küçük bir parçayı koparmışım ve tırtıklı bir bıçakla olduğu için çok fazla kanıyordu çok fazla uğraştım ama durduramadım kanı görünce betim benzim attı evde bir süre zombi gibi dolaştım
ben çok etkileniyorum. bazen unutuyorum bakıyorum, gözlerim kararmaya başlayınca aklım başıma geliyor :)
demek ki psikolojik de birşey değil farkında olmadan bile bakınca gözleri kararıyor insanın
resmen fişini çekmişler yardım edim derken kötü bir durum aslında olup olmadık yerde küt diye gitmede
Oluk oluk görsem bile etkilenmem sadece içim tuhaf olur trafik kazasında yerler kana bulanmıştı kimse yaklaşamazken gidip yardım etmiştim
ben etkilenmemde şu etkilenen kızlarda tuhaf* sanki her ay adet olmuyolar o kanı görünce napıyolar :d
ya benim ciddi şekilde ağzım sulanıyor. ayılıp bayılma değil hoşuma gidiyor hatta. vampir miyim neyim haa
kanını içerim:)
Sadece kan konusunda değil acil durumlarda da soğuk kanlıyım .
yaşadın sanırım acil bir durum
Evet bir kaç kere annemle babam için .Yapabileceğin bir şey varsa tek şey ilk saniyeden itibaren sakin kalmaktır.. Yoksa 112 rakamını bile hatırlayamıyorsun..
İnşallah iyidirler şimdi.
kan görünce içimdeki cani uykudan kalkıyor kan verin lan bana :D
Çok acayip bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum.
Kokusuna ve görüntüsüne tahammülüm yok
Duruma göre değişiklik gostrriyorum bazen bayılırım bazen de hiç bişi olmamış gibi devam ederim :s :D
Her ay kan testi olunca etraf kararıyor mide baş dönmesi ve titreme oluyor :D bayılmamak için çok büyük mücadeleler veriyorum :))
geçmiş olsun hasta değilsiniz inşallah.
Yok cilt doktoruna gidiyorum heray yapılması gereken tahlil hap için :)
Eskiden etkileniyordum ama artik degil
çok gördün demek
Gormeye basladim yeni yeni
icim bir fena olur ama ayilip bayilmam yani :)
kötünün iyisi diyelim senin haline
İğne içinde görmediğim zamanlar hariç, severim. Hatta tadını da gayet hoş buluyorum.
kazalardan kusur kalmadığım için kan görmeye alışığım etkilenmiyorum :)
hiç sorun değil hatta bazen tırnak etimi kanattıgım oluyor, psikopatım okey.
okey
piskopat bir kız daha:)
Elim kanadığında kendi kanımı içiyorum.
kötü bir alışkanlık
yuh bu neyin kafası ya :)
Bayılacak kadr kötü olduğum oluyor kan gördüğümde...
Bayılmışlığım var bikaç defa.
kötü olmuş tekrarı olmaz inşallah
Igne olurken bile bakiyorum ne olacak ki
nasıl ne olacak ki?
anladım güzel:)
otopsi bile yaparım hiç bişe olmaz :D
Ben yapmıştım emin ol demek farklı yapmak farklı:)
:) olur inşallah.
hayvanlara yaparsın artık:) bir veterinerin yanına git yardımcı olur
Kızlar dayanıklıdır bu konuda ^_^
hmm
aynen hemen çıkarıyorum kan görünce
oda kötüymüş acil bir durum olsa ne yapacaksın
ya işte çok teklif geldi bana hastaneden iş için ama yapamam işte acil durumda bilmyiorum valla ben küçükende böyleydim aşı vurulurken felan korkmayla alakalı değil yani
anladım dostum
Kendi kanımdan etkilenmiyorum ama baskasının kanı olunca gözlerim kararıyor bayılacakmışım gibi oluyor sonra uzanıyorum geçiyor.
Sadece kan aldirirken çok kotu oluyorum damarim çekiliyormuş gibi onun dişinda bakinca sorun yok
Kan görünce elim ayam acımaya başlıyor içimde sanki biri geziyor gibi oluyor çok kötü oluyorum acaba niye böyle
Bendede öyle oluyor
Bana etkisi olmuyor çok kan gördüm bişey olmadı
alışıyor insan bir noktadan sonra
Etkilenmiyorum.
nadir insanlardansın
korkarım iğrenirim :/
etkılenmem
nadir insanlardansın
Yara üzerindeyse kan etkilenirim.
kan değilde bir yaraya bakamam asla
bayılıyorum..
görmeye mi bayılıyorsun görünce mi bayılıyorsun?
ben hiç bayılmadım ilginçmiş
Hiç etkilenmem.
çok güzel:)
Ben bayılcak gibi oluyorum kan görünce
elim ayağım boşalır
aman dikkat bir yere otur hemen
bende dayanamıyorum etkileniyorum
bayılırım ben kan bile içerim
Etkilenmem :)
çok iyi bize lazımsın :)
ne için :)) lab derslerinde bir sürü hayvan kestik biçtik nolcak kandan :D
fareden ne olur kurban kesebilirmisin:)
ohoooo kurbanda ne var sende :D :D canlı canlı kutbağa kestik :D
kurbağada ne var desen anlayacam biyoloji mi okudun
hala okuyorum :D
öylemi bundan sonra kurbağalara isim ver öyle kes güzel oluyor:)
sendemi kurbağa kestin ? :D
benzer şeyler diyelim kurbağa kesmedim de:)
neler kestin. Portfolyonda ne var :D :D
fareden tut bir çok hayvana kadar neşter vurdum:D
:D ne sebeple ?
etkilenirim dayanamam
Beni etkilemez .
Hiç etkilemez beni.
Bayılmam =)
iyi yaparsın:)
Etkilenmem .
Etkilenmem
Etkilenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?