Vücudumun her yeri felaket kaşınıyor. Sizin başınıza da böyle bir şey geldi mi?

Resmen delireceğim, dün gece yatmadan önce sadece omuzlarım ve kollarım kaşınıyordu, yatağa girdim, göğüslerimin üstü ve arası kaşınmaya başladı. Daha sonra şu içmeye kalktım, banyoda aynaya baktığımda yüzümde yanaklarımda ufak ufak sivilce gibi kabarıklıklar çıkmış. Ben oraya akşamüstü ağda yapmıştım, o hep çıkar o zaman, ama 2 gün içinde giderler. Yatağa yine girdim, ve bir 10 dakika sonra resmen yatak bana batıyordu, vücudumun her yeri kabarmış, ve felaket kaşınıyordu, yani yatamıyordum resmen heryerimi kasıdıkça kaşıyasım geliyordu, popom bile kızarmıştı yani, ellerimin üstü, parmaklarımın arası, hele ayak parmaklarım ufffff. İnşallah yarına geçer dedim, taa sabahın 6sina kadar kaşındaim :s sonra uykuya dalmışım, saba 12de uyandım, ve kaşıntı geçmiş, kabarıklarda yok, ama sadece çok kasıdığım için tırnak izleri var belimde falan. Bu sizce ne olabilir? acaba yediğim birşey mi dokandı? ama her zamanki yediğim şeyleri yedim, sadece çikolata fazla yedim. Sizin başınıza da daha önce böyle birşey geldi mi?
Vücudumun her yeri felaket kaşınıyor. Sizin başınıza da böyle bir şey geldi mi?