Adetimin kesilmesini istiyorum denize gidicem ve orda rezil olmak istemiyorum antibiyotigin kestigini duydum
Sizce her turlu antibiyotik adeti keser mi?
Sizce her turlu antibiyotik adeti keser mi?
İnşallah bidaha asla adet olamazsında görürsün nasıl önemli, özel bişey olduğunu. Bünyenizle oynayıp duruyorsunuz.
Haklisiniz
Kardesim antibiyotik alma sana zarar verebilir eczaneye gidersen geciktirici var onu alirsin
Onu dusundum ama adetim erken geldi o yuzden zamani tutturamadim geciktirici kullanicaktim ama Şu an da adetim kesilmesini istiyorum
Denize girmek için vücudun anatomisi ile oynamak, düzenini bozmak nasıl bir mantık?
Dogru soyluyorsunuz ilk kez olcagi icin zarar vericegini dusunmuyorum
Cevap
7Cevap
Rezil olmamak işin sağlığındanmı olacaksın
İlk defa yapicam ilk defa olcagi icin cok zarar vericegini dusunmuyorum
Saçmalıyorsun bence. Lan o kadar reklamlarda çıkıyor hekiminiz yazmadan antibiyotik almayın diye
Ama 1 kerelik
Denirmi öyle kız aklıma kötü şeyler getirme gece gece
😇😇
Anavatan kan ağlıyor 😂😂😂
Normal bir soruydu aslinda 😂😂
Sonra bana gulerler senin gibi😂😂
Hayatin bize sunduğu kurallar ve yaşam içindeki engeller kimileri önemsiz kimileri önemli kimileri acılı siz kadınların en büyük sorunu acılı engeliniz regli allah katında bile hastalık vücudun sadakası denmiş sizinde en büyük sadakaniz regli olmalı bunu engelden çok kadınlığınızın gerçek simgesi olarak görmelisiniz bana göre regli hastalıktan daha çok dişiliğin simgesi olarak görüyorum çünkü doğurganlığın en büyük simgesidir regli neyse ben yazarsam susmam bukadar psişik yazıt yeter bence 😃😃
Usenmedim okudum 🙅
Ya ben simdi napicam onu soyle bari
Vucuda bağlı bende her türlü keserken çoğu kişide minoset gibi ilaçlsr kesmiyor
Kesmez boşuna kullanma
Peki sagol
tampon kullan
Ondan korkuyorum
Sicak suyun icine mi koymaliyim tarcini
Daha kolay yolu var
ağrı kesici keser
Hangileri peki?
Apranax iç veya onunla uğraşma direk ilacını kullan