Göğsümde garip bir ağrı var?

Merhaba. İlk önce bu yazıyı, sorunumu anlayabilmeniz için tam okumanızı rica ediyorum. Dün kahvaltı ederken biraz dikildiğimde göğsümde biraz ağrı hissettim. Umursamadım ancak ağrının şu an 2. günü. Hala geçmiş değil yani. Eğer daha fazla dikilirsem daha da ağrımakta. Ara sıra göğsümün ortası ağrıyor. Ağrı olduğu zaman sanki göğsümde bir basınç varmış ve iğneler batıyormuş gibi hissediyorum. Bunun yüzünden düzgün yürüyememekteyim. Hep bükülü bir şekilde yürüyorum ve koltukta oturuyorum. Ağrı ara sıra böyle artsa da bir süre sonra yine ağrı hafifliyor ve daha çok dikilebiliyorum. Dün gece de zor uyudum zaten. Biraz panik ataklık var ve kısa bir sürede çok heyecanlanıp, korkmaktayım. Ayrıca heyecanlanınca sanki biraz daha artıyormuş gibi oluyor. Yatarken kalbimin olduğu taraf ve göğsümün ağrıdığını hissettim ve kalbim ara sıra ritimsiz atar gibi 1 kere biraz güçlü çarptı. Bu sorunlar nedeniyle de akciğer basıncı diye arama yaptım ve sonuçlar beni çok korkuttu ve heyecanlandırdı. Nefes darlığı çeker gibi oldum. Bu arada şimdi heyecanlı olmasam bile şimdi de nefes darlığı çeker gibiyim veya bana öyle geliyor. Bu sorunlarımın dışında bir de bulantı, yorgunluk ve iştahsızlık var. 2 ay boyunca uyku problemlerim vardı. Hep saat 4 veya 5'te uyuyordum ve her gece telefon bakıyordum yatakta. Bir gün çok yorgun hissettim kendimi bunun yüzünden ve hareket edemedim. Ama neyse ki düzeldi. Bir de psikolojik sıkıntılarım bulunmakta ve bunun için Abilify adlı ilacın sadece yarım dozunu 3 gün önce ve toplamda sadece 1 kere aldım. 5 saat sonra belirtiler başladı. İştahsızlık, titreme, halsizlik, uykusuzluk ve mide bulantısı. Özellikle mide bulantısı ve iştahsızlık bu gün de dahil olmakla 3 gün boyunca geçmedi. Dün sanki geçer gibi oldu ama bu sorun başladı. Bunlar dışında bir de 2 gün önce yıkandıktan sonra bornoz ile bir 20-25 dk kaldım. Bir de vantilatör biraz üzerime esti bu günler ve öncelerinde de. Dün gece bir de yatağa oturduğumda yüzümün çok sıcakladığını hissettim.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an konuyu sığdıramadığım için en son yeri buradan devam ettiriyorum. Sıcaklık neyse ki bir süre sonra geçti. İşte bütün belirti ve yaptıklarım bunlar. Cumartesi doktora gideceğim ancak şimdilik size sormak istedim. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
**Küçük bir detay daha: Kendimi iyice kastığım ve ıkındığım zaman da azıcık ağrımakta.
Göğsümde garip bir ağrı var?