Sünnet olmasaydım dıyen var mı aranızda ya da ıyıkı olmusum dıyen? Kızlar sızın sünnete bakış açınız nedir?
Cevabın nedir?
saçma saçma yorumlar var bakıyorumda sünnet olmasaydın gençler ileriki yaşlarda penisinizin çürüme olasılığı %90'larda neden diye söylecek olursanız fazla olan etin alınması çişinizi yaparke orda çişin kalmasını engelliyor ilişkiye girerken yine aynı şekilde eşinizin vajinasında bulunan bir tür fibriyalojik bakteriler var bu bakteriler o etin altına kalır mikroplara yol açar ve dahası boşalıncada dölün yine aynı şekilde etin altında kalamasına sebep olurdu o yüzden bir çok mikropla karşı karşıya kalırdık ve iyi ki sünnet olmuşum :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbeni 15 günlükken yaptırmışlar keşke yaptırmasalardı ağrılı işeme sünnet derisi darlığı yüzünden onun da cerrahi müdahale ile penisin sünnet derisi genişletilerek çözümü var ben olmazdım sünnet bana karızmazlardı sünnetsiz penisleri görünce çok kıskanıyorum keşke bu katlliama maruz kalmasaydım insanlar sünnet olunca erkek olduğunu zannediyor tam tersi erkekliği gidiyor sünnetsiz penis doğal kayganlaştırıcısını kendi üretiyor sünnet olunca bu özellik gidiyor organ sakatlanıyor iz kalıyor sünnetsiz penis daha sevimli gözüküyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnet faydali bir sey sağlıklı bu yüzden dinde de vardir. Dinde iyi seyler farz ya da zevktir. Peygamberimizin sunneyli dogabilecegine neden ihtimal vermiyorsun ayi ikiye bölen bir peygamberimiz varken.. sunnetsiz erkek istemem. Ne asiri dindar biri ne de dinsiz biri farzi sunneti bilen biri isterim o yuzden sunnetsiz erkek istemem ben
10 Yorumla
+1 yılBence Türk erkeklerin sünnet olması yasaklansın. Gerekçe arayan beyler, önünüze bakın :(
811 Yorumla- +1 yıl
başına dini gereklilik sıfatı eklenen herşey düşünmeden yapılmalı zaten..üstelikte bu başkasına yapılsa bile..ben bunu dini gereklilik bile olsa bunun kararının başkasının üstüne vazife olmadığını düşünüyorum..
- +1 yıl
Sistemin eic secmesinin nedeni benimle ayni fikirde olmasindan kaynakli olabilir mi? :/
- +1 yıl
sadece şu sölediğine katılıyorum yasaklansın ama tamamen değil cerahi dışında yapılan sünnetler yasaklın bn cerahi de olmadım ama canım çok acıdı çok lğlamktan göz yaşım bile kalmaışımda hekez bni zor tutuordu ya o yüzden cerahi sünntinden başka sünnetler yasaklansın temel sünnet dışında onu cerahi yapıyo
- +1 yıl
Oys sunnette olurmus, kiyamammmm
- +1 yıl
saçma saçma yorumlar var bakıyorumda sünnet olmasaydın gençler ileriki yaşlarda penisinizin çürüme olasılığı %90'larda neden diye söylecek olursanız fazla olan etin alınması çişinizi yaparke orda çişin kalmasını engelliyor ilişkiye girerken yine aynı şekilde eşinizin vajinasında bulunan bir tür fibriyalojik bakteriler var bu bakteriler o etin altına kalır mikroplara yol açar ve dahası boşalıncada dölün yine aynı şekilde etin altında kalamasına sebep olurdu o yüzden bir çok mikropla karşı karşıya kalırdık ve iyi ki sünnet olmuşum :)
- +1 yıl
Başlayacağım ama sünnetinize şimdi sizin. Baydım ama beyler, abartmayın da.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
Allah o zaman insanı hatalı mı yarattı sorusunu kendinize sorun. Bunun bir din gereği olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Nitekim bu kadar dininize bağlısınız, o zaman düşünün ki diğer dünyada Hz. Muhammed'e ne kadar çok kişiye refakatçi olma imkanı verilmiş olsa bile orada hepinize bakacak ama bir tanenizi bile cennete almaya değer görmeyecek. Sadece 1 avuç kadar insan cennete girebilecek.
Sizlere bazı doktorların görüşlerini alıntı olarak paylaşıyorum. O zaman düşünün. Dinimizde birçok şey basmakalıp bilgilerle insanlara aktarılıyor ve artık bazı şeyler bu bilgilerden dolayı gelenek haline gelmiş. Kabile olarak yaşayan vücutlarına tuhaf malzemeler takmış insanların inançlarından farkı yok.
Bazı doktorların görüşleri:
Dr. Haydar Dümen (Seksolog) : “Sünnet bütünüyle olumsuz bir eylemdir. Baştan sona yanlış. Çünkü, adı ister Tanrı, ister doğa olsun, evrenin süreçleri içinde bedenimizde ne bir hücremiz fazla, ne eksiktir. Bu yüzden doğa ya da Tanrı hatalı imalat yaratmaz. Sünnet derisi erişkinlerde 2,5 – 3 mm kalınlığa ulaşabilecek iken, bunun kesilip atılması da çok büyük hatadır.”
Ord. Prof. Op. Dr. Cemil Topuzlu (Cerrah) : “Sünnetten sonra sinir hastalıklarına tutulan çocuklar pek çoktur. Sünnetin asla faydası olmayıp, bilakis kötülüğü ve tehlikesi vardır.”
Op. Dr. İbrahim Karahan (Cerrah) : “Ben genel cerrahi uzmanı olarak binlerce sünnet yaptım. Sünnetle ilgili olarak sağlık yararlarının hepsi palavradır ve insanları sünnet olmaya ikna etmek için yapılmaktadır. Kesinlikle kanmayın. Sünnet sağlık açısından zararlıdır. İnsanlara sağlıklı olduğunu söyleyerek yapmak onları kandırmaktır. Çocuk doktorları ve pratisyen hekimler arasında bilgi fakiri olanlar var. Yenidoğan bebeğin penis başından derisini geri çekmeye çalışıyor ve ailelere darlık var bilgisiyle hemen sünnet öneriyorlar. Ben genel cerrah olarak diyorum ki, hangi kitapta okudunuz, nerden öğrendiniz bu saçmalığı. Penis derisi geri çekilirse asıl o zaman zedelenmeye bağlı yara-striktür ve enfeksiyona yol açarsınız. Çocuk doktorları ve cerrahlar sünnet derisinden darlık yapıp idrar yolu enfeksinonu yaptığını iddia ederek aileleri bebeklikte sünnet olmaya ikna ederler. Bugüne kadar hiç darlık nedeniyle idrar yapamayan, glob gelişmiş, huzursuz bebek görmedim. Bebeklikte görülen üriner enfeksiyonlar bağışıklık sistemi ile ilgilidir. Erkek üst derisi meatusu yani idrar çıkış deliğini kaplayarak dışkı bulaşmasını önler. Sünnet ile deri çıkarılıp meatus açıkta kalır ve dışkı bulaşmasına açık hale gelir. Yenidoğanda sünnet idrar yolu enfeksiyon riskini artırır. Çünkü yenidoğan penis derisi penis başı ve çıkış deliğini kapayıp korumaya alarak dışkı bulaşmasını engeller. Erkekelerde % 1, kızlarda %10 gözükür. Kızlarda üretra ve anüse yakınlık nedeniyle enfeksiyon oranı yüksektir. Üst-deri smegma denen bir madde üretir. Bu yağlı madde penis başını korur. Smegma sterildir-koruyucudur-faydalıdır-gereklidir. Antibakteriyel ve antiviral özelliği vardır. Penisi temiz ve sağlıklı tutar. Maalesef çoğu doktor bile smegmayı gördüğünde apse zanneder. Sünnet esnasında smegmayı gören aileler, cerraha teşekkür eder, bu maddeyi temizlediği için. Gözyaşı gözü nasıl koruyorsa, smegmada penis başını korur. Deri altındaki smegma koruyucudur, çıkarmaya çalışmayın. Sünnetin komplikasyon yani sakatlık oranı % 5 dir. Toplu sünnetlerde ve deneyimsiz ellerde bu oran %10 dur. Sünnetin erken yaşta yapılması son derece zararlıdır. Vücut penis başını korumaya programlanmıştır. Bu yaşlarda yapılan sünnetlerde çok fazla adezyon parafimozis ve darlık oluşmakta, revizyon ameliyatları gerektirmektedir. Bu komplikasyonları önlemek için daha fazla cilt ve mukoza çıkarılmaktadır. Bu da penisin doğal gelişini engellemektedir. Bazı çocuk cerrahisi uzmanları yenidoğan bebeğin pipisi eğri diye aileleri kandırıyor. Daha fazla parasını almak için. Bu şarlatanlıktır. Pipi eğriliği (Konjenital penil curvatur) çok nadir görülen ve ileri yaşta cinsel soruna yol açarsa ameliyat gerektiren önemli bir cerahi girişimdir. Sadece şekil bozukluğu için yapılmaz. Ancak pipi eğriliği kötü yapılan sünnetlere bağlı daha sık görülür. Herşeye itibar etmeyin ve araştırın. Erken boşalma-prematür ejakülasyon, Türkiyede yapılan çalışmada görülme sıklığı %30 dur. Penisin vajen (hazne) içinde kalma süresi ortalama 3-5 dakikadır. Normalde bu süre 10-15 dakika olmalıdır. Sünnetlilerde cinsel yaşam olumsuz etkilenir ve cinsellik sönük yaşanır. Çocukları gereksiz sünnet işkencesinden kurtarmak ve sünneti kazanç kapısı olarak görmekten vazgeçmek mesleki bir insanlık görevidir. Bebekte henüz penis başı gelişmemiştir, penis başı ay yüzeyindeki gibi kraterlerle doludur. Ayrıca bebeklikte frenulumu keserler ki burası erojen bir bölgedir. Burayı kesmezlerse penis aşağıya bakacak şekilde büyür. Yine bebeklikte mukozayı da keserler, çünkü kesilmezse striktür gelişir. Bebek sünnetini öneren tıp doktorları cehalet içindedir.”
Dr. Ronald Goldman (Ph. D. is a psychological researcher, Circumcision Resource Center): “Şiddet, baskıyı, izolasyon, cinayet, tecavüz ve zorla evlilik içeren kadınlara karşı erkek ihlalleri yaygınlığı ülke tarafından sünnet oranlarını karşılaştırmak mümkündür. Kadınlar için kötü on ülke Afganistan, Irak, Nepal, Sudan, Guatemala, Mali, Pakistan, Suudi Arabistan, Somali ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti vardır. Bu ülkelerin sekizi % 80 aşan bir erkek sünnet oranına sahiptir. İki diğer ülkelerde % 20 ve % 80 arasında bir orana sahiptir. Sünnet oranları ve kadınlara karşı ihlalleri arasındaki ilişki düşük benlik saygısı, öfke, post-travmatik stres bozukluğu, anne-erkek çocuk ilişkisinde bozulması dahil, erkek sünnetinin uzun vadeli psikolojik etkileridir.”20 Yorumla
+1 yıltamamen gereksiz bir olay ben din ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çok gerekli bir şey olsa allah bizi doğuştan sünnetli yaratırdı bende küçükken babamın zoruyla sünnet oldum keşke olmasaydım kendimi günaha girmiş gibi hissediyorum çünkü allahın yarattığını kendin karar verip kesemezsin
32 Yorumla- +1 yıl
ama kur-anı kerimde geçiyor emretini bilmiyom ama kuranı kerimde sünnet olan erkek kimse 70 sevap kazanır yazıyordu galba o acıya dayananın ayrıca sünnet olmak kötü şey deilki sünnet olunca 1 hafta sonrarahatca işini yapıyon hatta bazı hastalıkları imha ediyo mesela penis kanseri sen sünnetsiz iken pesnis kanserine yakalındın anda ameliyat bölümünde acıtarak kesmek zorunda kalıyor
- +1 yıl
@taramalıtüfek dostum, kurandaki neredeyse tüm ayetleri okudum ve sünnetle ilgili bir ayet göremedim. Lanet olsun böyle işe. Geri dönüşü de yok. 😓
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah insanı hatalı mı yarattı? Sağlıklı olsaydı öyle yaratırdı. Kesilen deri fazlalık değil, fonksiyonları olan gerekli bir parça. Araştırın.
Sünnet ettirildiğime pişmanım. Benim vücudumdan ben istemeden parça kesilmesine kızgınım.
Yorum yapan kızlar, dini bir gerekçeyle cinsel organınızdan bir parça kesildi mi? Kesilmediyse yorum yapmayın.
Kulaktan dolma sağlıklı deniyor. Sünnet olurken sorun yaşayan, mikrop kapanların sayısı, önlediği varsayılan hastalıklardan daha fazla.
Göğüslerinizi keselim mi kızlar, göğüs kanseri olmazsınız, hem daha sağlıklı.
Son söz; benim vücudum, benim kararım!!30 Yorumla
+1 yılbnce iykide olmuşum sunu hatırlıyom bn 5 yasındayken sünneten sonra sünneti araştırdımı hatırlıyorum hatırladım kadarıyla sünnet olmamış bir kişi ilerleyen yaşlarda penisinde ağrılar oluşuyomuş we penisini hergün iyice yıkamasa kokuyomuş bunu hatırlıyom ama zaten sünnet oldunda 1 hafta sonra menmun kalıyorsun
00 Yorumladinle niye özdeşleştiriyorsunuz kardeşler , tamam bize böyle dendi , yahudilerde sünnet olurlar erkek için biyük travma fakat size sunduklarınıda bir kenara atamazsınız , fazla derinin alınması partnerinle birlikte olduğunda bir çok kolaylık sağlıyor , bence tadını çıkarın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsünnetsiz haline oranla çok daha estetik buluyorum sünnetli halini.. Sekste zevk olayını ise hiç bilemeyeğiz fark ediyor mu etmiyor mu diye :P
Çocukken yapılan sünnetin travmatik yönleri olabiliyor. 7 yaşında bir çocuğun o acıyı, değişimi, olayları kaldırması kolay olmuyor.
Dini anlamda daha o dine girmemiş bir çocuğun anne babası müslüman diye bu ağır olaya tabi tutulmasında bir gariplik var. Belki de insanlar icat etti bunu, bu konuda şüphelerim var.00 Yorumlaiyiki olmuşum hz ibraimden başlayan sürecte hz. Muhammed s.a.v de sünnetli dogduguna göre iyiki olmuş ve onun sünnetimne icabet etgim icin cok şükür ve saglıklı olmayan bişeyi din kesinlikle sölemez
10 YorumlaErkeklerdeki cinsel travmanın en önemli nedenlerinden biri sünnettir. Bunu aşabilen az sayıdaki erkek sağlıklı cinsel ve duygusal ilişki yaşayabiliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
işte diyorum sünnet sağlıklı olsada bireysel tercih en önemlisi..ve kişinin kendine ait özeli kimseyi ilgilendirmemeli...
- +1 yıl
komak eger senden izinsiz sünnet edilip canın yandıysa davada %100 haklı çıkarsın söleyem yani
pişmanlık değil ama bu devir de ne kadar gerekli tartışılabilmeli veya kişiye bırakılmalı. biz bu konuya çok kapalıyız. avrupada olan yok mesela..
not ben oldum merak etmeyin..00 Yorumlaelin gavurları sünnet saglıklıdır dıyor,bızım ateıst alemı habıre kotuluyor,ekletın arkadas o zaman pişmansanız!
10 Yorumla
+1 yıl14 sene oldu sünnet olalı kesilirken hatırlıyom yeri göğü inletmiştim şerefsiz doktor uyuşturmamıştı çok bağırdım ya rezil oldum dayım da kesılırken foto cekıyordu cekme dedıkce cektı.s
00 Yorumla
+1 yılsünnet olmasaydım o dikislerle futbol oynama zevkine nasıl varabilirdim
onca altını nasıl alabilirdim
suya girerken dikis atacak mı korkusunu yasamadan ne anlardım ben cocukluktan10 Yorumla
+1 yılBen pişman değilim,sadece sağlık değil aynı zamanda estikte :)
03 Yorumla- +1 yıl
sağlık mağlık bu durum gerçek bile olsa neden Aile özel hayata müdahale eder..istendiği zaman yetişkinlere sünnet hizmeti yapan ve dileyenin sünnet olduğu artık sünnetli olmak isteyince sünnet olduğu yerler olsa dahamıı iyi ne..! zorla sünnet edilmekten iyidir..çocuğunu zorla ya da kolaylıkla herkez sünnet ediyor..bu işler bu kdr kolay olmamalı rıza aranmalı..
- +1 yıl
Hani bir çocuk büyünce ailesini mahkemeye verse bunlar beni zorla sünnet ettirdi diye kazanır. O ayrı konu ama artık sadece dini boyutu değil gelenek gibi olmuş. O yüzden çok üstünde durulacak bir durum değil. Çünkü sünnetsiz daha kötü gözüküyor.Sünnet olup organdan 1-2 cm gitse problem zaten millet olarak boyut kompleski var. :)
- +1 yıl
bayaz ama burada izinsiz sünneti sölüyok eger bna sorulmadan görüşüm alınmadan sünnet edilirsem annemi babamı mahkemeye werdinde kazanırsın çünkü sünnet olacak cocugun sünnet olcanı bilmesi wer nasıl sünnet edilceni bilmesi gerekir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnetsiz bir erkekle sevgili olmam seks yaşamam sadece arkadaş olabilir.
115 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olduktan sonra farkedersen ? :)
Cevap sahibi+1 yılayrılırım.4
Soran+1 yılsebebi ?
Cevap sahibi+1 yılDine aykırı da ondan.Günahı benim başımada yşansımasın
Soran+1 yıldine aykırı günah ? :) çok cahilsin dostum
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılModernimdir aslında.Dininde cahillikler ilgisi yoktur.Ahirette de cahil dersin sıkıysa.
Soran+1 yılsünnet dini değil kültüreldir.
Cevap sahibi+1 yılİnan bana dinidir.Araştırırsan bunun hakkında kesin bilgiler edinebilirsin.
Soran+1 yılKuranda sünnetle ilgili hadis yoktur.Sadece çürükhadisler vardır.Bu hadisler zaten kurana ters düşmektedir ve peygamberimiz de sünnet olmamıştır aynı zamanda halifelerde.(olduğuna dair bir kaynak yoktur)çoğu islamcıya görede peygamber sünnetli doğmuştur fakat bu da tıbbi açıdan mümkün değildir.
Soran+1 yılpardon sünnetle ilgili ayet olacaktı
Cevap sahibi+1 yılPeygamber efendimiz sünnet olmuştur yalnız
Soran+1 yılolduğuna dair bir hadis yoktur.Nitekim baktığımızda hayatının en ince noktalarına kadar her şey anlatılıyor fakat sünnet olduğuna dair bir kaynak yok.Aynı şekilde diğer halifelerinde yok.
Cevap sahibi+1 yılSünnet olduklarını mı yazsınlar tövbe tövbe ama herkes bilir sünnet olduklarını bilmiyorsan sende bir sorun vardır
- Sağlık konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılasla istemezdim... zaten istemedimde.. ama yapcak bişey yok..
02 Yorumla- +1 yıl
bna sorsalarda isterdim 2 göz yaşı 3 gr et verim sağlıklı olmayı tercih ederim ama hiç olmasa bir sorsalardı ya gandırmak hiç hoş değil
- +1 yıl
@taramalıtüfek neresi sağlıklı olmak? Yaklaşık 5 prezervatif takmış gibi hissizleşiyor penisin
+1 yılNeyse ki hala 20'nin altına düşmedi tarım bakanlığı onaylı sünnet oldum :/
02 Yorumla- +1 yıl
bn şansızmışım köy sünneti çok acıtıyo orda bayıltarak yapmasalar çocuk yanlış sünnet olcak yani bayıltılıp ısıtılmış telli elektirikli havya ile ****** açıp kesiyolar yoksa çocuk o aleti görse patlardı dimi
- +1 yıl
O ne la okurken ben bayıldım :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bu ne biçim bir sorudur. bizim dinimizde sünnet şart ki.
15 Yorumla
Soran+1 yılsünnet dini değildir kültüreldir.Kuranda sünnetle ilgili hiç bir ayet yoktur şart diye bişey zaten yoktur.Peygambere isnat edilen zayıf rivayetler vardır fakat peygamberimizde sünnet olmamıştır.(İlgili hiçbir sağlam kaynak yoktur) soracağın sorular varsa açıklayabilirim
- +1 yıl
- +1 yıl
ya herşey kuranda yazan cahil insanlar çıkmış konuşuyor.kuranda namaz nasıl kılınıyor yazıyor mu ya da kuranda kaç vakit namaz var bunları bilmez ama kuranda sünnet yoook ki der.ya bir yürüyün gidin ailene kızgınsan git dava aç bedenime zarar verdi diye bilirkişi olarak doktor çağırsınlar sana sünnetin ne kadar yararlı olduğunu müslüman olmayanlarında sünnet olduğunu anlatsın
- +1 yıl
www.tiphastaligi.com/cocuk/sunnetin-faydalari.html sünneti dini adamlar kadar bilim adamları da yüceltiyor bilmiyorsunuz ahkam kesiyorsunuz.pes diyorum
- +1 yıl
devlet kadınlar da zorunlu sünnet olucak dese hepiniz karşı çıkarsınız kafayı yersiniz sünnet olan kadınlar yüzde seksen yüzde 90 haz kaybı yaşar cinsel ilişkide ağrı çekerler hayatları bitmiştir erkekle kadının sünnet olması aynı şeydir kadında kilitoris erkekteki penisin karşılığıdır ve en hassas yerdir en fazla haz alan yerdir sünnet dinde yoktur erkeği sakatlamak bütün erkeklerin ve kadınların hayatını mahvetmek için peygamber olduğunu iddaa eden aslında şarlatan olan yahudilerin peygamberi tarafından erkek çocukları doğar doğmaz sünnet edin demesiyle yahudilerde gelenektir
+1 yıl2 gr et umurumda değil ama bana sorsalar istemezdim
00 YorumlaOlurken acıması haricinde bir sorunla karşılaşmadım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnet sadece dini birşey değil.Sağlık için de gereklidir
20 Yorumla
+1 yılne pişmanı la şuanki halim sünnetsiz olsa bir daha olurdum. yoksa çok korktunda geri mi çekti bro
10 Yorumla"Pipimin önündeki eti kim kesti?"
melih gökçek60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece işi bilen birimi yaptı onu bilmiyorum. cunku benimki sertleştiğinde sola doğru meyilli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnetsiz olsaydin kafasini göremiyecektin bide o yönden bak
00 YorumlaBen. Kesilince 15 20 cm kısaldı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsünnetsiz biriyle seks yapmayi asla düsünemem
02 Yorumla
Soran+1 yılNedeni nedir peki?
- +1 yıl
evet keşke olmasaydım
21 YorumlaBenim model başarılı... Pişmanlık yok...
10 Yorumla
+1 yılyok kardeşim niye pişman olayım.
10 Yorumla
+1 yılöook pişmanım çook
00 Yorumla
+1 yıl2 cm kayip ettik :))
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi