+1 yılbir vuruk kırığın var mı varsa ondan olabilir benim tirnagim kırıldı ornek 2 gün sonra sarardi morardi yani olabilecek bir durum he illa bilimsel bir durum varsa doktora git yoksa adam akıllı hocaya git burdakilere inanmaman lazum bence bir de şeytan cin hayvan gibi zararlı olan şeylerden koruyan dualar var sabah 3 akşam 3 toplamda 6 kez okursan psikolojik olarak baskısı olur sebebi delirmek gibi olmak depresyon falan geçmiyor vesvese falan diyebilirsin o yüzden hocaya gitceksen şikayetlerini bir bir anlat yoksa duzelmez
09 Yorumla- +1 yıl
benim kadar sağlıklı kimseyi görmedim daha grip bile olmuyorum ilacda kullanmıyorum hiç bir şeye alerjimde yok yakınlardaki hastanenin acil doktoruna sordum bilmiyorum dedi cildiyeye randevu al dedi 15gunden aşağı cildiyeye randevuda alınmıyor o vakte kadarda geçer zaten hocaların yüzde 80ide ya melekler düğün yapmış ya cinler dedi kuzenim midyatta müezzin onada sordum oda aynısını dedi iki sene içinde 4. Kinalanisim her seferinde daha çok kınalı daha belirgin şekilde oluyor babaannem daha önce böyle olayları çok görmüş köyde her seferinde bir yerini boyamaya gelecekler çok sonrada sana gorunecekler senden herşey isteyecekler yapmazsan ya dovecekler ya da öldürecekler dedi iyice korkuttu beni
- +1 yıl
Anlattığına göre zamanında bizim köyde bir kadına musallat olmuşlar geceleri cinler kadının evinde doğum yaparmış kadında kalkıp duvardaki kanları silermis tavanda yapışık gezerleemis sofradan sofraya yere inerlermis insanlarla birlikte yemek yerlermis kadın muska taktiginda aniden bayilirmis uyandığında beni çok dövdüler muskayi ustumden alıp attılar çok dövdüler dermiş eskiden çok fazla büyü yapıldığı için cinler insanlarla birlikte yaşarmış şimdilerde fazla büyü olayı kalmadığından terkedilmiş yerlerde yasarlarmis ne kadarı doğru bilmiyorum ama hocalar ve eski insanlar böyle anlatıyor
- +1 yıl
Kardeş eğer kafaya takarsan asıl delirir olursun bak bu hurafelere inanma adam akıllı hocaya git araştır ya nolcak ki?
- +1 yıl
Bende panik atak var kafaya taktim bu yazıları m*
- +1 yıl
Kardeş su benim son soruma bakar mısın büyü falan mi yaptılar bana tanıdık hoca varsa sorumu gostersen?
- +1 yıl
Cinci değil aslında cami hocası doğrudur ufurukcu değil yni
- +1 yıl
Profili actm bakar mısın soruya büyü diyo. biri doğru mu
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı varlıklar yapmış olabilir.
Düğünlerine götürüyorlar bazen insanları.
Rüya alemine müdahale ederek
Insanın bedenine girip bazı lekeler yapabiliyorlar.
Bunlar korkulacak bişey değil zamanla kaybolur.
Namaz kılıyor musun?06 Yorumla- +1 yıl
Uyumadan önce 7 ayet-el kursu oku ve uyumadan önce son sözün subhanaallahi vebihamdihi olsun veya Allah lafzı olsun.
Sana uykudayken yaklaşamazlar arkadaşım. - +1 yıl
Rica ederim arkadaşım.
Korkmayın böyle şeylerden.
Korkmak bişeyin çözümü değil, korkmadan ve aklınıza boyle şeyler getirmeden hayatınıza devam edin. - +1 yıl
Allahım iki cihanda selamet versin size. Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git derim. Cinler falan diyenlere inanma çünkü Allah onların insanlara musallat olmasına izin vermez, cinlerde insanlar gibi kulluk ederler Allah a. O ancak klişe türk korku filmlerinde olur
52 Yorumla- +1 yıl
Cinlerin arasindada kâfir cinler var yanacagini bile bile musallat olurmuş tıpkı vicdansız insanlar gibi yanacagini bile bile küçücük çocuklara tecavüz Edip oldurmuyorlarmi Allah onları helak etmeyi bilmiyormu elbette biliyor ama herşeyi hesap gününe bırakıyor kuran ne diyor o gün geldiğinde hepsi eyvah diyecek ama sonsuza kadar yanacaklar onların canını acıtan ateşten çok o ateşin hiç sönmeden sonsuza dek yanacak olması acıtacak
Evet benim annemde çok olur. Cinler yakıyo kınayı haberin olsun
28 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bak kina kisa surede geciyorsa korkma musallat olma olayi degil musluman bir cin uyari niteliginde ben varim demis kina uzun sureli kaliyorsa o zaman sahiplenilme olayi vardir ifrit cinlerden bir cin nikahi isaretlemis ya da sana musallat olmustur ehli olan kisilerden yardim al
18 Yorumla- +1 yıl
Bende muska var nasil oluyor bunlar elimde kina vs
+1 yılbende 2 defa oldu. insan oğlu uyku esnasında ruhu farklı alemleri dolaşıyor ve vücuda döndükten sonraki geri kalmış kalıntıların ortaya çıkmasıdır. ( kına ve farklı şekillerde olabiliyormuş ) ikinsi saatine kadar kalıyor sonra yok oluyor.
3 harflilermiş v. s. değil çok korkulacak birşey de değil.
çok araştırdım...012 Yorumla- +1 yıl
ikindi saatinden sonra kayboluyor
- +1 yıl
takibe aldım seni. şimdi merak ettim bende elimde ve ayağımda olmuştu ve ikindi saatinde geçmişti. sendeki uzun sürüyormuş.
- +1 yıl
:)) sirke tamam iyidir ama abartmayın bence.
- +1 yıl
@Arzdmlcrn bence çok fazla abartma psikolojini bozarsın. olması gerekeni yapmışsın. yukarıda da yazmıştım cinler diye birşey değil. ruhun uyku esnasında bedenden çıkıp sonra geri gelmesi olayında oluyor. hatta reankarnasyon dediğimiz olay gibi. bazı yerlere gittiğinizde aaaa sanki ben burayı görmüş gibiyim dediğiniz olmuştur. o yüzden rahat olun olayı akışına bırakın.
- +1 yıl
@Tolgasansli bugün aşağı yukarı 5 gün oldu onca yıkamaya asetona kolonyay hatta çamaşır suyuna inat lekeleri hala mevcut tahminim iki güne anca onlarda kaybolur fena fislenmisim 🙂
- +1 yıl
ahahahah yok ya ne fişlenmesi ama bu kadar uzun sürmemesi lazım normalde. sen alemler arasında 80 günde devrialem yaptın demekki :))
- +1 yıl
@Arzdmlcrn sizin kına izinden daha tetaylı kınalı olanlarda varmış işçilik daha iyi www.meleklermekani.com/.../
;)
- +1 yıl
Yok artık bu bildiğin kendi yakmış hayatta inanmam kendi kendine olduğuna 😀bende çok araştırdım ikiside olabilirmiş kesin cvp yok ihtimaller üzerine yorumlar var herkes bişey söylüyor bugün tamamen geçti çok şükür ins bidaha olmaz nefret ediyorum kinadan evlenirken bile sırf adettendir diye küçük bı nokta kadar avucuma yaktılar onuda hemen yıkadım ki çok kırmızı olmasın çabuk geçsin diye şansıma tukurem 4defa oldu kinayla uyanıyorum
+1 yılOhooo sizi sal*klar geçici mantar o! Uyurken deri hava almadığı için geçici mantarlar çıkıyor ve 1-2 güne kayboluyor. Yok cinmiş yok bilmemneymiş. Türkiyenin yarısına cin musallat olmuş o zaman aq herkesin başına geliyor ne saçmalık ya? Araştırın internetten!
90 Yorumlagiydigin bir ayakkabidaki, ya da dokundugun kimyasal bir madde renk degisimi yapmis, baska birsey degil
25 Yorumla- +1 yıl
Birseyle temas etmis topuklarin, gece yatarken sen topuklarini kontrol ediyormusun? Gün boyu sicaklar, ayakkabilarin icerisinde binbir türlü kimyasal madde kullaniyorlar, gece topuklarinda kimyasal reaksiyon sonucu renkler olusmus, topuklarinda görülüyor zaten. Tam topuk bölgesi, sürtünmenin dokunmanin fazla oldugu bölde
- +1 yıl
Ben yazın asla ayakkabı giymem terlikle gezerim her yeri terliklerimdede bişey yok ayrıca gece yatarken de yoktu sabah uyandığımda böyleydi tuhaf ama kendiliginden bişey olmuş olmalı ya da denildiği gibi ya cin ya rüya alemi gerçeğini Allah bilir çok insanda olmuş ve hala da olan bişey
Ya şimdi şöyle bir durum var, uyku esnasında haliyle ruhun bedenden ayrılıyor. Ve başka bilmem kaç çeşit alemde dolaşıyor. Bundan dolayı olması yüksek ihtimal. Çok kafana takma daha önce olmadıysa.
05 Yorumla
+1 yılBilimsel açıklaması uyurken ruhunun başka boyutlara gittiği ve bedenine dönerken de geçtiğin boyutların izidir. İslam dinine göre dinsel açıklaması ise meleklerin kına yaktığıdır.
10 Yorumla
+1 yılBunun bilimsel bir açıklaması bildiğim kadarıyla yok bende de olmuştu elimde kardeşimde hatta annemde de olmuştu. Bildiğim kadarıyla cinler yapıyormuş ama dediğim gibi bilimsel bir açıklaması yok
00 YorumlaFal bakiyorsan ya da o tarz seylerle ilgileniyorsan acil birak seni isaretliyorlar musallat olabilirler yapma
13 Yorumla- +1 yıl
Benim anneme yakiyorlardi baya cok net fal bakabiliyirdu yani cenaza falan bildigi bile oldu sonradan kina yakmaya basladilar tobe etti dualarla zor kurtuldu bak yemin ediyorum kendi gozumle gordum 1 gun bakacagi fincanin kulpu elinde kaldi bardak dustu kirildi o yuzden dedim faldan dolayidir diye
Ilk defa duydum cok ilginç geldi araştırdım biraz. Insan rüya halindeyken ruh degisik alemleri dolaşırmış yüksek ihtimal oradan kalan izlermiş diğer düşük ihtimal de cinler seni düğününe götürür ya da seni kendiyle nişanlarmış.
01 Yorumla- +1 yıl
Nisan gordum ruyamda ama iemstemiyordm
Kullandığımız yüzlerce kimyasal var illaki onlardan birine tepki vermiştir vücudun. Hepimizin dnası birbirinden farklı.
00 YorumlaO bebeklerde de oluyor kimi zaman cin düğünü kimi zaman melekler yaparmış.
Patronumun çocuğunda da oldu.00 Yorumla
+1 yılözel birisin yapman gerekenler var. çok nadir kişilere olur ve sabretmen gereken olay ile ilgili işarettir detayıda uzuuunn
14 Yorumla- +1 yıl
ahir zamanda vahiy peygamber veli olmayack tebliğ vs... diye bir ayet var onun tefsirinde okumuştum bu işaretin kişiye özel tebliğ olduğunu burda alenii sıorman yanlış olmuş
- +1 yıl
yanlış ve trettütlü bir karar arefesinde veya sabretmen gereken çok önemli konuda işaret bırakılır vs vs...
- +1 yıl
Ne yapmam gerek 2 gun once basima geldi
+1 yılcinlerle evlenmişsin bu bir takım nişan yüzüğü anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılBilimsel bir açıklaması vardır muhakkak, burada yazan hurafelere itibar etmeyin
10 Yorumla
+1 yılCin falan diyecekler şimdi ama bugüne kadar açiklanmadi alakasi yok
02 Yorumla- +1 yıl
@rüzgar_95 bilemiyorum işte
Bende de oluyor arada. Melekler kına yakmış dediler, doğru mu bilmiyorum ama hiçbir problem yaşamadım zamanla geçti.
00 Yorumla
+1 yılKalbini ferah tut sorun yok
20 Yorumla
+1 yılKir olm o. Suya sabuna dokun la
13 Yorumla- +1 yıl
Düşün işte ne kadar süredir yıkanmıyon. Kir senin parçan olmuş. Cıx cıx
+1 yılMantar hastalığı çeşidi
10 Yorumla
+1 yılEski insanlar işte lsjsls
00 Yorumla
+1 yılAblacağım o nasıl bir ayak, bu nasıl bir soru?
00 Yorumla
+1 yılŞeytan kına yakar derler
03 Yorumla- +1 yıl
Merak etme
şey bu ara namazla aran nasil - +1 yıl
Ya öyle olanlara kına yakarlarmis kendini göstermek için
Ve bir düğün yaparlarmış
ya bu hayırlı bişi diye biliyorum ben
00 YorumlaBirisi gizlice yapmıştır
03 Yorumla
+1 yılcinler yoklamış seni knk
00 YorumlaManevi yönden farkı açıklamaları var
00 Yorumla
+1 yılBu gerçek mi? şu an fena tırstım..
01 Yorumla
+1 yılKına sevmem kıyamet koparırım
01 Yorumlahormonlarda sıkıntı ve diabet var mı
02 Yorumla
+1 yılKendi kendine olacak hali yok ya 😒
00 YorumlaBunu genelde 3 harfliler ile bagdastirirlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinler dügününe götürmüş seni
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhocanın dedigini yap sirkeler uzak tutar onları evinde büyü olabilir ya da biri sana asık olabilir
Cevap sahibi+1 yılcenabet miydiniz?
Cevap sahibi+1 yılablacım yardımcı olmaya çalısıyorum cinlerle 2 3 yılım geçti biri göz koymus sana
+1 yılCin ile nikahın kıyılmış
00 YorumlaGarip.
00 YorumlaNasip var sanırım
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk defa mı oldu
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir hastalık belirtisi olabilir. Eğer değilse bence cinlerle alakası var. Evinin herhangi bir yerinde gizlenmiş muskalar olabilir. Bulursan onları yakman lazım.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum, kesin muska veya büyü yapılmıştır bunu bilmiyorum. Ama şerefsizliği yapan insanlar var. Sirke suyuna felak, nas gibi ayetler okuduktan sonra evlerin köşelerine serp. Bu eğer cinlerden dolayı olmuşsa onun etkisini kırar. Kendin için ise felak, nas, ihlas gibi bilindik kısa sureleri okuman lazım. Bunlar seni korur.
Cevap sahibi+1 yılYani kesin muska yapılmıştır diyemeyiz. Bilmiyoruz ki
Kir sanki
04 Yorumla- +1 yıl
Eşim isteydi iki küçük kızım var evdede başka kimse yok kim yapacak Allah aşkına ölüm uykusu mu var bende biri gelcek kına yakcak yatağa yorgana bulaşmadan kuruyacak bekleyecek sonra yikayacak gidecek bende hiç bişey hissetmicem o dediğin ihtimal sıfır ergen değilim ergen arkadaşlarımın şakaları olsun
+1 yılBüyü yapılıyo
01 Yorumla- +1 yıl
Muskam var ama
kim yapmış
06 YorumlaDaha iyi tutsun diye
00 Yorumla
+1 yılçok normal
00 Yorumla
+1 yılbu gerçek mi
00 YorumlaParanormal activity
00 Yorumla
+1 yılAh canım