Selam, bir sitede burun kemiğini düzleştirici, burnu güzelleştiren aparat, günde 15 dakika düzenli şekilde burna takılan aparat gördüm. Benim burnumla ilgili sorunum var da ilgimi çekti, burun şekillendirici kullananlar yada duyanlar var mı?Burun şekillendirici kullananlar
Burnunu beğenmeyen, şeklini düzeltmek, ucunu kaldırmak isteyenlerin başvurduğu yöntemlerden biri de burun şekillendirici aparatlardır. Estetiksiz burun küçültme yöntemleri arayanlar genelde merak ediyor. Benim arkadaşım da burnunun daha ince, daha kalkık olmasını istiyordu ve burun şekillendirici kullanmaya başladı. Burun şekillendirici kullananlar da biliyordur ama detaylı bilgi vermek isterim;
Burun şekillendirici aparatlar işe yarıyor mu?
Burun şekillendirici aparat
Öncelikle düzenli kullanımda burnu incelttiğini söyleyebilirim. Çünkü yanlardan buruna baskı uyguluyor ve incelme gözlemleniyor. Fakat dediğim gibi, düzenli olarak kullanmak gerekiyor. Yine burun ucu da hafif olarak kalkıyor. Çok fazla şekil bozukluğunuz varsa bu ürünlerin işinize yarayacağını sanmıyorum.
Ameliyatsız burun şekillendirme yapılır mı?
Ameliyatsız burun şekillendirme
Burnunda hafif eğriklik olanlar için burun dolgusuyla düzeltme işlemi yapılabiliyor. Yani burun aparatlarıyla acı çekmeye hiç gerek yok. Burun aparatının verdiği etkiyi burun küçültme egzersizleriyle de elde edebilirsiniz.
benim burnumdada var bende beğenmiyorum burnumu ve ne yalan söleyim ameliyat bile düşünüyorum ama sağlık açısından hiç biri sorunum yok bundanda olurum die korkuyorum ya sen de durum ne ameliyat falan olabilirsin eğer görüntüsünü sevmiyorsan.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok ameliyatlık değil ya sadece bi kemk çıkıntısı var kemer gibi onu düzeltirmi diye merak ettm
aynen bendede kemer var ve çok sinirimi bozuyor bence düzelmez illaki ameliyat olmak gerkir diye düşünüyorum. bunada ne zaman karar verdim biliyormusun yandan bi foptografım vardı ya bi baktım inan kocaman bi burun kadraja sığmıyor nerdeyse sonra arka plan rengindden aldım biraz burundan traşlladım o kadar değiştirdiki benim süper hatta çok daha yakışlıklı oldun lan dedim kendi kendime güven geldi birden ama dediğim gibi doğuracağı olumsuz sonuçlardan korkuyorum.
Canım ben kulandım 1 ayı geçti şöyle söyleyeyim; burnu hafif kaldırıyor, daraltıyor yani ucunu küçültüyor ve biraz yukarı doğru kaldırdığı için de yukarıdaki kemik biraz düzleşiyor, yani çıkıntı görüntüsü hafifliyor..
Öyle aa muhteşem bir ürün diyemem çok bir şey bekleme ama ben genede memnun kaldım çünkü eskiye göre daha hoş bir görüntü kattı. Burundaki fazla etleri yok ediyor, bundan emin olabilirsin inceltiyor yani ben 40'a aldım ama 20'ye de var ..
benim burun ucum etli sadece onun kalkması lazım, üründe burun ucuna takılan bişey yok kenarlara takılıyo, burun kenarına takılan bişey nasıl burnu kaldırabilir, benimde aman aman ihtiyacım yok ama hafif ucu kalksa burnumun iyi olur :)
Selam tatlımm bir arkadasım bu dediğin şeyi 2-3 ay aralıksız kullandı şimdi burnu çok düzgün ve doğal duruyo hani ameliyattan sonra fare gibi olur ya,alakası yokk ama kullanmayı bırakınca eski haline dönermi ya da her zaman kulanırsa doğal görünumunu kaybeder mi,bilmiyorumm :)
Ben kullandım ama orjinalini bulman lazım. Marka patentli firmadan al, sitesinde var 1 defa sahtesi geldi bana 2.de orjinali buldum çok memnun kaldım. Orjinali biraz pahalı ama işe yarıyor, 2 sene değil 2 ayda düzeltti benim kemiğimi.
@Acarm buldum dostum ama tavsiye etmem orjinal olsada hiçbir işe yaramıyor zaten önceden akıl etmem gerekirdi millet mal mı? ameliyata o kadar para versin
Bu tür reklamlara inanmayın. Burun cerrahi bir işlem geçirmeden kemiğin düzelebilme ihtimali yoktur. Onun yerine ameliyat olun çok fazla rahatsız edici bir durum yoksa tavsiye etmem çünkü iyileşme süresi uzun bir ameliyat ve meşakatli bir süreç bekliyor.
bende burnumu begenmiyorum 8sınıftayken bi yüzümü otobuse carptım burnum hafif cıkıntı var ama buda beni rahatsız ediyor nefesimi zar zor oluyorum önümüzdeki sene ameliyat olucam zaten, bi şeyi bilmeden bi doktorunuzu danışın derim
Merhaba öncelikle nefes alamıyorum diyenler kendinizi öldürmeye mi çalışıyorsunuz? Ben bugün aldım Elime geçti sadece burun ucuna takıcaksın ve herkesin yapısı farklıdır benimde kolay kızaran burnum var 3dkkda bir 10dkya tamamladım ilk kızardı şimdi geçti. Eğer çok sorunlu bir burnunuz yoksa denemekten zarar gelmez dogru ve düzenli kullanacağım. Yararsa bilgilendiririm:)
En yakin arkadaşım kullandı ve burnunun şeklinde hiçbir değişim olmadı ayrıca ağrı yapmış. Boşuna canını yakacak bir şeye para verme. Bu tarz şeyler kandırmaca. İnsanın zayıf noktasını bulup o yönde para kazanıyorlar.
Bu tür şey asla doktora danışılmadan kullanılmamalı. Burun kemiğiniz erir bak.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
burun kemigi erir mi gerçekten .böyle palstik bişiy günde 15 dk takıomşsn 1 ay falan kullanılıyo bi denesemmi diorm ama bilemedm şimdi sana zahmet bi bakarmısın ben link atamadm seviye izin vermedi.nose up die bişey yazarsan çıkar.
yok artık ne erimesi ben kulandım 1 ayı geçti keşke eriseydi :)ama burnu kaldırıyo ve daraltıyo hafif küçültüyo azda olsa işe yarıyo yani mucizemi bişe değil ama burnum eskiye nazaran daha iyi:)
@güzin. Merhaba bende sizin yorumlarinizi okudum ve rica etsem bana sizin aldiiginiz sitenin linkini atar mısın cok sayfa var güvenemedim de hicbirine?
mandal gibi düşün yanları silikonlu ama 1 gun kullandım sanmıyorum bende almıştım 1 gun kullandığım için olumlu yada olumsuz bsey söyleyemicem 20 liraya satılıyo dene sen blirsin
Ben aldım sadece bir gün kullandım çok aşırı acıtıyor, tekrar kullanmadım ağrısı 2 gündür geçmedi, kullanmak çok istiyorum ama korkuyorum bir şey olur mu diye sanki burnum daha büyüdü ya da psikolojik öyle hissediyorum
bugün aldım o küçücük aparatı. inanıyorum düzelticeğine burnu ama o kadar çok acıtıyo ki zaten takıcaksan 15 dakika burundan nefes almayı aklından çıkart tabi 15 dk dayanabilirsen aldık bakalım nolcak
Ya arkadaşlar ben bu ürün araştırdim iyi yorum yapan var kötü yorum yapan var ne yapayım alıyım mi bilemedim Alıp ta işe yaradığını gören varsa yorum yapabilirmi
ya benm burnumda etli ucu hatta biraz yanlarıda çıkık burun şekillendiriciyi kullanmak istiyorum fakat bide o burun topuz olur korkum var :S yardım lütfeen ..!
En İyi Cevaplar