Belirgin bir yamukluk görünmüyor, eğer doktorlar da ağız yamuluğu olmadığını söylüyorsa yapacak çok fazla şey yok.

Çene yamukluğunu düzelmenin en kesin yolu ameliyattır. Ancak bir çene cerrahı çene yamukluğu olup olmadığını söyleyebilir. Eğer yamukluk olmadığı halde yüzde bir asimetri varsa tel ve lastik tedavisi ile görüntü düzeltilebilir. Botoks, dolgu, çenenin zayıf olan tarafıyla çiğnemek ve çşitli yüz egzersizleri ile de asimetriyi düzeltmek mümkündür.
Bende de var aynı durum ağzımda bir yamukluk var ve şu an tel takıyorum. Ameliyatı bile göze alarak aynı soruyu ben de yönelttim doktoruma yok dedi. Bizdeki aslında yüz asimetrisi, insanların yüzündeki hiç bir organ diğer yanıyla aynı değildir. Biz de bariz belli olan şanssızlardanız işte..🤷🏻♀️
:/ aga be
kanka ben bu durumdan müzdariptim diş teli taktırdım hem çene yapım düzeldi hem dişlerim düzeldi öneririm yani ama cepten fazla para yakar
Çene için özel Dr var
Çene cerrahı degilmi
Cevap
4Cevap
Doktora giderek.
Dünden beri bu soruyu görüyorum sitenin önüne geçecek:/
ben tel taktırdım 3 gün önce kötü görünmüyor ya ben her yaşta yakıştırıyorum üstelik 1,5 senelik bir şey ömür boyu gülüşün güzelleşiyor
Aparat taktır diş teli gibi birşey etkili
Lan get gece gece dişini soruyor
Diş degil nazan teyze çene çarpık
Telle duzelir anca reis
Ohoo sen bide benimkileri görsen djskejnwbe
ortodonti tedavisi dişlere tek çözüm
Estetik cerrahi
Diş hekimi dis teli
Operasyon veya müdahale ile.
Kötü durmuyor bence
Bence kötü de var dimi bir yamukluk
Alt dişlerde var biraz yamukluk da kapalıyken normal görünüyor büyütülecek bişey değil abartıyorsun.
Dişçi düzeltebilir
Gayet iyi
Doktara git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar