rengarenk olmuş gibi vücüdüm morarıyor bacaklarım hep morluk dolu gökkuşagı gibi resmn.
bacagımdaki morlukları nasıl geçirebilirim.
beyaz tenliyim ve çok kötü duruyor
bacagımdaki morlukları nasıl geçirebilirim.
beyaz tenliyim ve çok kötü duruyor
Evet normal her insanın yapısı farklı.
Benim de tenim hemen kızarır morarır
Biyere carpayim biriyle carpisayim hemen morarir sinirleneyim ona bile yuzum morarir
Çokda sorun etme bu senin özelliğin, bu seni sen yapan şey
ölemi diyosun ama vucudumun morarıklı ilkbaş yeşil oluyor sonra renk değiştiriyor. amcamın gelini hiç öyle degil tanker geçse morarmıyor diyor
neyini sevecem kafa üstü duriyim dedim bacagım yüzündn yapamıyorum o siporu etrafa deyiyor. acıyor acıyor ne özelligi
bağışıklık sistemin düşükse veya kötü alışkanlığın varsa olabilir. ama bazı kişilerin teni hassas olabilir.
Dr. mutlaka git kalp basınçlı göndermiyor kanı bilgin olsun
nasıl yani
Ezbere ezbere yorumlar yapılmış... bakın vücutta canon morarma oluyorsa kan yeterli basınçta kanı pompalaamıyor demektir cabuk yorulma tıkanma cabuk terleme gibi sorunlarda varsa kardiyoloji dr git derim... gülücük yanlış oldu yaaa ozur
Cevap
8Cevap
Amcamın gelinin ustunden kamyon geçse morarmaz
evet :D amcamın gelini bana evlenmene 1 ay kala odadan çıkma diyor zaten :d ;;:D
Amca gelinleri dayanıklı benim annem de öyle hemen morarir demiri dusuk baktir den de bir bu kadinlarda daha yaygın mesela ben yüzüme yumruk yemedikten sonra bir yerim. Moarmaz
hmm kansızlıktanmı diyosun
Olabilir bid e cildin hassasiyeti nden d ekaynaklanabklir
Bastirdiginda aciyor mu
evt acıyor moraran yer
O zmn problem yoktur. Derinin inceliginden ve ten renginden kaynakli bende de oyle
Doktora git Kemiklerin hassastır
doktora gitmen daha iyi
Doktora git bir kan testi yaptır
kansızlık var zaten
Durduk yere olan morartılar hayra alamet olmaz lösemi belirtilerinden biridir. Bir görün yinede
öyle degil carpınca oluşuyor
O zaman çarpma bacım dikkat et
:-)))))))
@Sildenafil sen neden gülüyosun çok komik
Ten rengin çok açıktır
Kan tahlili yaptın mı
kansızlık var
23..
neden kaslısın diemi :D
yok kalsın saol.
hassas tenin belliki prenses
Çok hassas demek ki