54 55 kg kilo bu boy için normal mi?
...---------------------
...---------------------
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 52 kilo olmalısın
Vücut Yüzey Alanınız: 1.53 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 42 kg
İdeal Kilonuz: 52 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.3 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Kilo vereceğine inanmalısın yoksa ne yapsan kilo vermezsin dedimmi yaptım ben 2 ayda 30 kilo verdim
istersen yapa bilirsin bunu unutma derim
Beyaz tv bugün izledim uzman doktor dedi bayan 160 sa boyu 55 ve60 olmalı sıfır beden olmak çok zararlı dedi ölüm riski çok dedi burda 45 ol demişler çok sakıncalı olur
Bende 160 boy ve 55 kiloyum
beenm boyum 1.60 orantılı kilo aldığım için 58 ideal.ama orantılı değilse kilo alma 55 olmalı
normal yani
Cevap
18Cevap
Abi siz manyak mısınız herkesin metabolizması sağlık durumu farklı benim boyum 1.60 kilom 50 ama hastayım yemek yiyemiyorum ona rağmen 50 kiloyum sürekli midem ağrıyor yemekten sonra ve genelde strese bağlı olduğu için çözüm bulamıyorum ilaçlar etki etmiyor 2 gün bile yemek düzenime dikkat etmezsem 1 haftada zor toparlanıyorum o yüzden insanları belli birer kalıba sokmaya çalışmayın siz bu yorumları yaparken ciddiye almasanız da bir çok kız özgüven ve sağlık sorunları yaşıyor kendilerini kusturuyorlar ideal kilo diye bir şey yoktur bunu herkes kafasına kazısın kilo aşırıya kaçmadıgı müddetçe tamamen kişinin kendi tercihidir kendini nasil sağlıklı hissediyorsa öyle kalmalıdır gerçekten şu boydaki kız max şu kiloda olmalıdır diye yorum yapanlar çok dar görüşlüsünüz.
en fazla 52-53.
bunların ne altına düş nede üstüne çık..
Bu boyda olması gereken (güzel durucak olan diyeyim ya da neyse nasıl anlarsan) 51-52dir.
Benim boy 1.72 kilo 58 sizin boy 1.60 sa 50 kilo çok iyi duracaktır.
İdeali 50 kg olmalı . Belirttiğiniz kilodan 2-3 kg aşağıda olabilir. En son nokta 50 kg olmalıdır.
49-50 iidir ama mx 53 e kadar yolu var he ustu olsa kotumu olur yoo onunda vardır alıcısı..
45 ama vücut yapısına göre değişir. Balık etli isen 52 ye kadar yolu var.
biraz balık etlisin tabi ben böyle tercih ederim ama normal 50 55 arası olsa daha iyidir.
Boyum 1.61 ve kilom 54 kendimi çok kilolu görüyorum ve zayıflamaya çalışıyorum boyuma göre kilom normal mi kızlar?
64 kilo üstü şişman sayılırsın, 46,08 kilo altı zayıf sayılırsın, 54,96 kilo tam ortası oluyor.
Benim boyum ama kilom 39 ve kilo alamıyorum
Vücudun sıkıysa gayet normal. Verme sakın.
55 iyidir ne öyle kağıt gibi
Min 45 max 52 olmalı bnce
Soyledigin kilolar iyi.
Ölçülerini yazabilir misin?
56-58 arası normaldır
50 kilo yeterlidir fazlası yaglanma olur
45-50
en fazla 48.
45 50 bnce
bu senin kilondur gayet iyi taş gibisin :D
50-55 arası olmalı.
49 kilo olabilir.