Doktorlar ile tartışmak sizce doğru mu? Halkımız en ufak bir durum içerisinde direk tartışmayı tercih ediyor. İlaç yazmayı uygun görmeyen doktor ile, rapor yazmayı uygun görmeyen doktor ile v. b gibi durumlar.. Sizce doğru mu bu?
Sağlıklı kafayla düşününce doğru değil elbet ancak insanların zor zamanlardan geçtiğini anlayamayan insanlıktan nasibini alamamış doktorlar var ne yazık ki. Bazı durumlar oluyor ki insan doğru mu değil mi düşünemiyor.
Doktordan doktora ve yaptığına bağlı değişir şimdi ameliyatta insan içinde neşter gazlı bez vs unutanlar da var harikulade yapanda sizinle hastalığınızla ilgilenen yer yer kızması ya da sizin için sert mizaç kullanması gerekip kullanan var sizinle alay eder gibi tepenizden bakıp aşşağılayan ilgilenmeyen var duruma göre değişiyor örnk. Bir gün eski sporcu hastalığı olarak adlandırılan deri altı yağ dokusunda iltihaplanma gerçekleşmişti erken teşhis yapabile ek doktor ilgisizliği sayesinde sadece ağrı kesici verdi daha iyi bir yere gitmesem bir bacağım kesilecekti bazı doktor hastanelik edilmeyi bile hak edebiliyor ne yazık ki..
Doktor vs söz konusu değil bir makama gelmiş ve gücünü makamdan alan insanlığını unutmuş babamda olsa tartışırim ayırt etmem , bence bunun meslek alakası yok he günümüz devlet hastanelerinde hepsi değil ama geneli doktorların insana gerçekten insan değeri vermiyor konuşurken yüzüne bakmayan doktor tipleri gibi
Her zaman saygıdan yanayim doktorla tartismaya girmem soylede bir gercek var. Bir gun kbb doktoruna gittim doktor az daha beni dovecekti o kadar sert bir doktordu ki karsisinda hasta oldugunu unutuyor ve gunumuzde agresif davranan doktorlar cok fazla boyle durumlarda agzinin payini vermek lazim.
Hiç kimseyle tartışmak doğru değil. Işim gereği benim de başıma geliyor ama sakin kalmak gerek. Tabii saygısız olana haddini de bildirmek gerek. Bu hastasi oldugum doktorlar için de geçerli, mükellefim olan insanlar için de.
Doktorlar da mesleğini hakkıyla yapmalı ve üşenmemeli kimi doktorlar yerinden bile kalkmıyor asabiler ama hastalar da asabi oluyor Tek taraflı düşünmemek lazım ama yine de doğru değil doktorlarla tartışmak Allah doktorların eksikliğini vermesin
Doğru bulmuyorum. Bu zaman kadar sadece 1 doktorla tartıştım, o da durumumu anlatırken kes beni dinle lan demişti. Böyle adamlarda var mağlesef. Ama büyük çoğunlukta doktorların haklı olduğunun farkındayım.
Doktorluk SABIR-MERHAMAT ve HOŞGÖRÜ sahibi olmayıda beraberinde getirir.. bu duyguları bir kenarda bırakıp , mesleğinin EGO’suna kapılan Kişiler varsa karşımda biraz kontrollü olamayabiliyorum🙄
abuk subuk tartışmak için tartışan hastaları kınıyorum. Hakklıysan tartışırsın ama işin ehline müdahale etmek ve saygısızlık yapmak ayıptır helede böyle bir kutsal göreve kendini adamış bir insana.
Dogru degil cunku onlar insanlik icin sinavi kazaniyorlar alti yil okuyorlar kpss falan cok zorluk cekiyorlar tamam bazilari hakediyor ama bide ne kadar zorluk cektiklerini dusunmek lazim
En İyi Cevaplar