Kızlar siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Batıklara en etkili çözüm ne? Bilen var mı acaba?Ya da pürüzsüz bacaklar için formülü olann :)
Batıklara en etkili çözüm ne? Bilen var mı acaba?Ya da pürüzsüz bacaklar için formülü olann :)
BU 1.Cİ TAVSİYE...
Lütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!
Çoğu hanımın sorunu kıl dönmeleri,batıklar ciltte oluşan lekeler ve epilasyondan sonra ortaya çıkan siyah kıl kökleri...Yıllarca aynı sorunlarla bende uğraştım fakat ne jilet,ne ağda ne sir bunlardan kurtulmamı sağlamadı yıllarca tavuk gerisi gibi bir görünümle dolaştım ve etek giyerken bile çok zorlandım ne yazıkki ...sonunda yaptığım araştırmalarla kendimce bir çıkış yolu buldum...
1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak
2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek
3- epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak
4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak
5-epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)
6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...
Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)
bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...
Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)
Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...
ben bütün bunları yaparak kurtuldum demişsin cidden sen mi yaptın yoksa kopyaladın mı bu yazıyı ?
Özel bölge içinde geçerli olur mu
15 gündür her duşta kese yapıp peeling yapıyordum bacaklarıma. Duştan çıktıktan sonra da expigment kreminden sürüyordum. Gözle görülmese de benim fark ettiğim bir iyileşme oldu ama çok uzun sürecekti bu iyileşme. Bunu görünce hemen denemek için malzemeleri aldım. Expigment dışında kremler 97 lira tuttu. Bu önerinin bir faydasını görürsem buraya da yazarım. İnşallah işe yarar.
BUDA 2.Cİ TAVSİYE...
Arkadaşlar senelerdir bacaklarımda batık lekeri canımı sıkıyordu.Onu denedim bunu denedim ama istediğim sonucu alamadım.Fakat bir haftadır bir yöntem keşfettim.Denemesi bedava.Deneyin,sonucu göreceğinize inanıyorum.
Teramycn deri merhemini bilirsiniz değil mi?(eczanelerded 3 ytl kadar bir şey sanırım)Adı üstünde deri üzerindeki bazı yara vs tarzı problemleri hızla olumlu sonuca götürür.Ben de lekelerimin üzerine bolca bu merhemden sürdüm ve üzerini yara bandıyla kapattım,7-8 saat sonrasında deri tarafından emilen merhemi yeniledim,yani aynı yerlere yeniden merhem sürdüm ve yine kapattım bantla.Elimde leke vardı,normalde 2ayda zar zor iyileşen lekem 2günde son derece açıldı.Bacaklarımda da açılma var fakat 1gün daha bekleteceğim bu esnada belli aralıklarla bol merhem sürüp tazeliyorum.Ben memnun kaldım.Benden tavsiye etmes,uygulayıp uygulamaması sizden.Sonuta herkes gibi ben de bir paylaşımda bulundum.
Çok teşekkür ederim canım :) Büyük bi dert bence :)
valla benim öle bi derdim yok, öle bi soru sorulunca biraz arastırdım bakındum bulduğum tavsiyeleri paylaşim dedim belki yararı olur diye :)
Olur inşallah tekrar teşekkür ederim ): Zahmet oldu :)
est faydalı olur umarım :)
Ne kremi bu leke icinmi faydasini goren var mı
Krem etkili oldumu lekeleriniz gectimi acaba
Jilet batıklara yol açabilir, o yüzden kıl kıvrımlarının tersine doğru almalısın, bazen bilek kılları ile diz üstü kılları farklı yere yönelebiliyor, ona dikkat et. Bir de tavuk derisi gibi pul pul ve kırmızı gözükmesini istemiyorsan Nivea Serinletici Tıraş Jeli kullan. Jel olması önemli, çünkü köpük hiçbir işe yaramıyor. ben denedim oldu, inşallah sana da faydalı olur :)
lazerden sonra tamamen bitiyor. Ama bir süre jilet yaparak bacaklarını dinlendir batıkların azaldığını göreceksin.
Cevap
5Cevap
Kimyasalları tercıh etmıcem ama banyoda uygulayabıleceın evdekı malzemelrle hazırlanabılcek piilingler var çok işe yarıyor selülit içinde uygun.Birde banyodan çıktıktan sonra nemli vucuda krem surersen kuruluğuda önlersın.
bende bacaklarımı aldığımda tahmin edemeyeceğin kadar çok fazla batık oluyor annem bana kese yap demişti bende batıklarımdan öyle kurtulmuştum
vay arkadaş:D tekniklere bak. ismini vermeyeyim bizim gerizekalı bir çocuk bacağındaki kılları yakmak için bacağına kolonya döküp yaktı salak :D 1. derece yanık. pürüzsüz oldu hemde güneş yanığına gerek kalmadı ;))
makineyle alıyorsan olur ama sir ağdayla alınca batık olmuyor
Fito krem kullanabilirsin. Epilatör ne yaparsan yap batığa sebep olur farklı bir yöntem kullan
cildini nemlendir sertce kesele gerekirse tuzlu su ile peeling yap.
makine kullanmayı bırak bi süre jilet kullan tekrar ağdaya geç düzelecektir canım ;)
batıklarım yok ama olanlar ıcin bir yerde duymuştum jiletle duzelsin bir sonra duzgun yap eger agdayla aliyosan doğru tarafa asil yapamiyosan doru yapan yerde yap ya da epilasyon eti al😙
Batıklar için en etkin yöntem lazer epilasyon.Bazı kremlerde var batıklar için.
ponza taşı ile ölü deriyi kaldırmak onlatda çıkıyor zaten
bot banyoda yap :)
bol köpükle ponza taşıyla hafifçe ovala çıkıyorlar.yıkanınca nemlendirici sür.
batıklara en etkili çözüm ağda yapman makinayı bırakman
kesele sert bi keseyle
Evet lazer epilasyon tek çare.
agdadan once cıldını nemlendırırsen batık olusmaz
Tüy dökücü kullanıyorum
kese yapp banyodan çıkınca nemlendr
soğuk ağda bantları kullan
ağda:)
Lazer epilasyon.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar