Merhaba Ankara hacettepe de skolyoz ameliyati olan var mı?
Mehmet ayvaz benim ameliyat olacagim doktor olanlar anlatabilir mi? Çok korkuyorum
Mehmet ayvaz benim ameliyat olacagim doktor olanlar anlatabilir mi? Çok korkuyorum
www.ortopedi.hacettepe.edu.tr/personel/ayvaz.php
Fena değil. Özgeçmişi iyi görünüyor.
Evet bende baktim özgecmisine gecen sali günü gittik ankaraya ameliyat günü aldik 10 temmuza yani bilmiyorum sadece korkuyorum
Omurga eğriliği için birkaç yöntem olduğunu biliyorum. asıl sonrası önemli. ameliyatta birşey hissetmezsin.
Ben ilk ankarada medicana ya gitmistim orda ameliyata 17.000 dedi doktor ben çok begenmistim ama nasip biliyorum takdir allaha bağlı inşallah bisey olmaz psikolojim bozuldu 1 yilda kendimi derslerime veremedim ya off
Prof. Dr. Alpaslan Şenköylü mü?
Evet ona gittim
Evet iyidir. Ama sizin eğrilik derecenizlede alakalı. daha yaşınız genç bu büyük bir avantaj.
Ben bide 1 ay fizik tedaviye gittim yüzmeyi cok seviyorum ama skolyozu ogrendigimfen beri yuzmuyorum ve voleyboluda çok seviyorum hatta kaptanım
Voleybol yapmanızı belli bir dönem bırakman gerekebilir. Ama spor yine yaparsınız.
Peki ameliyattan somra iyilestigimde oynayabilirmiyim ama düsersem
Normale dönmen uzun bir süreç. doktorunuzun sözünden çıkmamanız ve aylık kontrollere gelmeniz gerekiyor. Ama önemli olan şu, her ne olursa olsun, bunun 17000 TL veripte medicanada ameliyat olmamakla alakası olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor.
Evet katılıyorum peki o surec nasil oluyor yani nasil bisey
Ss aldim hepsini okuyacagım sizde mi oldunuz
:) hayır.
Sizce kormalimiyim
hayır diyemeyeceğim yinede korkacaksınız. sadece ameliyat sonra yaşayacaklarınıza hazır olmalısınız. Kolay birşey değil ama eğrilik değeride önemli. güçlü olmanız lazım.
Benimki S şeklinde ve 40 civarlarinda
İnşallah iyileşeceksin
Ameliyat esnasinda olan bir risk var mı
Elbette var. Bu sebeple çok dikkat ediyorlar zaten. Ama doktorlar gerekli tedbiri alır merak etme.
Devletle ozelin arasinda ne varki
biraz daha fazla ilgi ve konfor var.
İnstagraminiz var mı
Hayır. Sosyal medyayla hiç aram yok. :)
Tamam bana biraz motive lazim ve gerisis allaha bağlı dua edicem başka yolu yok
Sakin ol. Elbette, herşey Allah'tan...
Napcamm ya of çok korkuyorum
Cevap
0Cevap
Geçmiş olsun.
Saolun
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar