Bir çok insan iğne olmaktan korkuyor. Hastalandığımız zaman acilde iğne olmayan yoktur herhalde 😂😂.

İğne olmaktan korkuyor musun?
#Melankoli55 #Melankoli55soruyor #CıssİğneKorktunMu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel

Ben söylendiği anda ağlamaya başlıyorum. Bir türlü bitmek bilmeyen bir fobim var bu konuda, aşırı derecede korkarım iğneden. İstesem de istemesem de, canım yansa da yanmasa da çığlık atarak ağlıyorum 😂😂😂 Çoğunlukla gittiğim hastanelerde hemşireler beni görünce kaçacak yer arıyor 😂😂😂
O zaman kan bağışı yapsan şehir inler. Kocaman iğne sokuyorlar 😂😂😂
Aman aman ! 😂😂💉💉
😊😊😊
Kıyamammm
Kıyamam
İğneden korkmam😂
İğneden korkmam sivrisinek ısırığı
Acı hissediyorum
Cevap
17Cevap
Çok eğlenceli bir durum aslında. Reçetenizi hemşireye uzatıyorsunuz. Hemşire bir size bir de reçeteye bakıyor. Sonra iğneyi hazırlamaya başlıyor. Size uzanmanızı ve popon açmanızı söylüyor. Siz de uzanıyorsunuz ve kayışınızı açıp pantalonunuzu indiriyorsunuz ve popon küçük bie kısmını açıyorsunuz. Bu arada hemşire şırıngadaki havayi çıkariyor ve pamukla beraber size doğru geliyor. Poponuza bakıyor ve pantalpnunuzu tam indirmesini söylüyor doğru yapmak için. İşte siz bitmişsinizdir. popon tam olarak görünüyor. Hemşire ilk önce parmaki ile popon basdırarak yeri tespit ediyor. Sonra size sakin duracağınızı ve iğnenin biraz acıtacağını söylüyor. Pamukla masaj yapiyor ve sert ve hızlıca koca şırıngayı popon sokuyor. Siz hemen kendinizi sıkıyorsunuz ve gğtünüzü çekiyorsunuz. Hemşire size kızıyor. İğne yapma butdikden sonra hemşre iğneyi gğtünüzden çşkariyor ve pamukla sert masaj yapiyor. Resmen rezillik yani
Bende hafiften var sanırım. İğneden pek korkmamda Kızılay'ın düzenli bağısçısıyım. On kere oldu neredeyse bağış tekrarım ama o koca streril iğne kola girerken ilkin istemesemde az irkiliyorum. Kan verirken küçük iğne olmuyor malum.😀
Korkuyorum... hastaneden nefret ederim.. Hastayim ve haftada 3 gun gidiyordum.. neyi sevmesem basimaa geliyor..
Ben en son geçen yaz kan vermiştim o günden beri kaçıyorum hep çok kötü oluyorum kan ya da iğne filan off
İgneyi gorunce cok degisik oluyorum damarlarim cekiliyor sanki igne vurulunca veya kan gorunce gozum karariyor ve bayiliyorum 😣
Bir keresinde iğne olacaktım. Hastane asker hastanesi olarak da hizmet veriyordu. Erleri getirmiş hepsi zorunlu asker. Onları doktor sıeaya dizmiş 10 kişi kadar var. Beni aradan aldılar içeri. Doktor sıyır pantolonu indir donunu dedi. Arkada 10 tane asker bana bakıyor. Aşırı utandım. İndirdim külodumu. Doktor penisilin iğnesi yaptı çok acıdı. Popom da kaymak gibi askerlerin gözü popomda kalmıştı.
Korkmam, hiçbir şey hissetmiyorum sadece o anı izliyorum.
Aşıdan değil ama kan verme ya da serumdan tiksiniyorum
Yaptırmam çok saçma diş dediğin inci gibi olmalı karalama defteri gibi değil.
Hayır korkmam.
İlkokulda okuldan çok hastanede geçirirdim vaktimi. Alıştım doğal olarak.
kan benim damar benim videosundaki çocuk gibi oluyorum ben :D :D:D
Tedirgin oluyorum. Ama igne olduktan sonra ki o acı hoş bence 😂😂
Yani mecbur kalıyoruz bazen ama sonuçta deriye giren bir metalden bahsediyoruz soruyu görünce aklıma ortaokul anılarım geldi eslem diye arkadasım vardı hap içmektense iğne olmayı tercih ederdi ☺️
Korkuyorum evet zor anlar yaşıyorum yapıp geçiyor ama kendimi sıkıyorum
Çocukken kan aldırdıktan sonra kan gelsin diye sıkmışım damarı 😔😔 Sizce?
korkuyorum.. etime batarken o gicirt sesini duyuyorum sanki
Korkmuyorum.. migrenim için ağrı kesici iğne oluyorm zaman zaman alıştım.
Ben iğneyi kan vermeyi filan severim
Hiç korkmam öyle şeylerden =)
Korkmuyorum ama insan huzursuz olmuyo degil
kendime saplarım elim hafiftir korkmam...
Korkmam iğne olurkende hiçbişey yapmam
En son seçenek iğnedir.
Az kasiyorda korku denemez ona
Korkmuyorum genelde yumruk falan sıkarım
El üstünden kan alinirsa çok kötü olurum
Hayır aksine çok hoşuma gidiyor
Korkmuyorum alıştım ☺
Korkmuyorum ama kasılıyor insan ister istemez
korkmuyorum ama serumla karşılaşmak istemiyorum
Alistim artik bisi hissetmiyorum
hayır tam tersi iğne olurum..
ilaç yutamam..