Evliyim ve eşim çok cahil birisi o yüzden konuşun demeyin anlamıyor leş gibi kokuyor ağzı midesinde sorun var bu yüzden daha bakinli olmasi gerekirken aksine dişini fircalamaz dili de bem beyaz bakteri dolu o eve gelince kokusu önden gelir ise gidince evi havalandiriyorum ağır bir parfüm kokusu gibi ve dayanamıyorum öpmek istemiyorum dediğim de hiç kimse kokuyor demiyor bir sen diyorsun diyorum başkası ztn kokuyor demez ki ne yapcam ben ya
Cevabın nedir?
Dili beyazsa muhtemelen dediğin gibi ağzı bakteri dolmuş. Niye bir insan disini fırçalamaz ki kokmasını bırak kendin aynaya bakınca sarı bir diş görünce rahatsız olmuyormusun. Sen ona listerin al kardeş sabah akşam onu bari yapsın en azından bakteri birikmez ağzında. Onda dil pası denilen şey meydana gelmiş. Agiz mantarıda olabilir. Bilemicem listerin al diş fırçalama adabı edildiğinde dilinide sürtsün fırçayla.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar herşey ağız suyu falan of diyor fırçaladim diyor üşeniyor kemik rengim sarı dışım ondan sarı diyor
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer böyle bir durum var ise onu eczaneye yönlendirmeli isterim ağız kokularına karşı uygulamalar var eşinin de bu konuda anlayışlı olması gerekir diye düşünüyorum kesinlikle onunla birlikte bir eczaneye gidin ve durumu anlatın Eczacı zaten gereğini yapacaktır teşekkür ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu dişini fircalamiyor adam diyorum önce bir fircalasin da gitmese koku gitsin eczaneye
- +1 yıl
Işte burada gerçekten çok büyük bir sorun var Allah size gerçekten sabır versin Yani benim sevdiğim kadının da ağzı kokmuş olsa kesinlikle ben de öpmem öpemem Ben seninle kesinlikle hak veriyorum böyle bir durumda senin için gerçekten çok zor ne yapacaksın konusuna gelince Sen her şeyin en iyisini bilirsin diye düşünüyorum fazla bir şey söylememe gerek yok sana güveniyorum her konuda teşekkür ederim
+1 yılNiye o zaman başta evlendin ki? Temiz olmayan biri ilerde de değişmez tam tersi daha da temizliğine bakmaz ve saygısı kalmaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle degil
Soran+1 yılÖyle degildi
+1 yılsende bir süre soğan sarımsak yeyip karşıla bide o tatsın eşinin ağzının kokmasının nasıl olduğunu...
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptım uzak dur ay dedi sende böyle kokuyorsun işte diyorum yalan söyleme ya diyor önce onu inandırmam lazim
- +1 yıl
o zaman de ki. madem sana göre kokmuyor o zaman bana göre kokmayana kadar seninle birlikte olmayacağım de. bişeyden rahatsız oluyorsam vardır bir nedeni insan az özen gösterir. yok ben kokarca olarak devam edeceğim diyorsan kendine bakana kadar yaklaşma bana de... bundan sonra ya sabah akşam birlikte dişlerimizi fırçalarız ya da sevişmeyiz diye kota koy...
Soran+1 yılTm not alıyorum :) akşama dayak yersem hepinize sorarım :)
- +1 yıl
dayak yersen bizden değil kaderinde varmış deriz :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
72Cevap
+1 yılbende eşimden bu koku olayından şikayitçiyim... benim koku olayı başka biryerde anlarsın sanırım.. o yüzden ilişkiye girmek istemiyorum oral yapamıyorum yıllardır... senin problemine gelince belki dişi çürük olabilir veya dediğin gibi midesindendir.. zor bir durum.. nasıl düzelir dersen karşındaki kişiye kalmış düzeltip düzeltmemek... benimkini çok uyardım ama hep aynı... seninle konuşmak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc ya mantar olmuyor mu
Soran+1 yılKendi sorunuma çare buldum da sanki :)
+1 yılTen uyuşmazlığı da olabilir, başka bir sorun da olabilir, önemli olan konuyu aranızda çözmeniz, böyle ortamlarda kocanı kötülemen yanlış burda hiç kimse kocanı hatta gizli üye olarak seni bile tanımıyor bilmiyor,
(mesela) kocan yerinde ben olsam böyle yerlerde beni kötüleyen yazılarını görmüş olsam sorgusuz sualsiz boşarım seni, bence senin niyetin bozuk, ikinizde en kısa sürede bir doktora görünün, belki o koku belirmeyen bir hastalığın habercisi olabilir.10 YorumlaÖncelikle bu durumun seni nasıl rahatsız ettiğini o eve gelince olanları yaptıklarını 1 1 anlat. Ona onu sevdiğini ama eğer seni seviyorsa ağız bakımına önem vermesi gerektiğini. Kişisel bakımın her şeyden önce kendine saygı olduğunu söyle. Eğer sadece midesinden kaynaklı bir sorun ise eczaneden freshies alıp verebilirsin. Umarım yoluna girer çok rahatsız edici bir durum. Keza ramazan ve niyetliyim sahurdan sonra deli gibi dişleri fırçalayıp suyumu içip yatıyorum. Umarım düzelir.
00 YorumlaSende bas sarımsağı soğanı ağzına kötü koku yaratıcak ne varsa öperken o şeklde öp o sana desin ne bu ya die sende ben hep böyle seni çekiyorum de bir karşılaştırma yapman şart
31 YorumlaSağlık konusunda 909 cevap paylaştı. evlilik hakkaten boktan şey yaa, şu saçmalığı sevgiliyken yapamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayarlamak için çok farklı bir kişiliğe burunmustu
Niye evlendin o zaman. Kokan adam o zamanda kokuyordu...
11 Yorumla
Soran+1 yılHyr aksine bakimliydi cidden köprüyü geçene kadar lafı dogru
+1 yılListerin alıp ona hediye et ya da dış macunu, dişlerinizi beraber fırçalama gibi eğlenceli halede getirebilirsin ayrilma sebebi diye kestirip atmayın. Hiç mi olmadı ondan soğumandan iyidir üslubunu sertleştirmen ikinizin hayrına olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı hiç düşünmedim bu yüzden ztn listerin falan hepsi var kullanmıyor
- Sağlık konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum. Lakin kendisi istemedikce uaptiramazsin bir şeyleri. Biraz daha baskı yap bence. Pes eder illaki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olsam onun yaklaşacağı zaman üzerime öyle pis koku sürerim ki onu hayattan soğuturum, isyan edecek, sen de ordan vurursun, rahatsız etmese ben neden şikayet edeyim dersin, mis koksa ben sevinmez miyim dersin, bu şekilde biraz anlayacağını düşünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılMidesiz biri ya koku alamıyor ya da fark etmez ben kokulara çok önem veren biriyim
Cevap sahibi+1 yılO yüzden abartılı dercede kötü koku dedim, kokuyu hiç almıyor değildir herhalde
Soran+1 yılBen nasıl dayancam:)
Cevap sahibi+1 yılYarım saatlığına dayan, bir ömür dayanacağına
Benim oda arkadaşım öyleydi, bir kere o uyurken yorganının altından sigara dumanı üfledim yorganın üstüne ise çok keskin koku döktüm yatağın yanında çürümüş yemek koydum ( o uyurken), tabiki uyandı, bir daha ayaklarını yıkamadan odaya dalarsan göreceğin bu dedim ( pis çorapla uyuyordu ve inanılmaz kokuyordu)
Soran+1 yılBen ne yapayım mesela
Cevap sahibi+1 yılEvli olduğuna göre tehdit edecek halin yok, şöyle bir şey önerebilirim, onun yastığının altına amonyaklı gübre içeren bir kutu koyabilirsin, kutu yatağı kirletmez ama kokusu elbet çıkar ( veya yatağın altında) açık şekilde, rahatsız olacak, sen de öyle dersin işte insan rahatsız olmazsa şikayet etmez, bu koku yerine parfüm kokusu olsa hoşuna gitmez miydi? Ben rahatsızlık duymasam neden koktuğunu iddia edeyim dersen eminim o zaman anlayacaktır, zaten bundan sonra anlamazsa bırak bu adamdan hayır gelmez direkt boşan yani
Soran+1 yılAy onu yapsam gebertir beni :)
Cevap sahibi+1 yılBazen sorunu çözmek için olayı büyütmek gerekir, bazı insanlar kavga çıkmadan ortada bir sorun varlığından haberleri olmaz, bence yap yani
+1 yılAğız kokusu sadece mideden kaynaklanmaz bir çok nedeni vardır diş etlerinde sorun varsa ondan da koku yapabilir benim babamdada o sıkıntı var hastaneye gitse ilaç verilir bence ve koku dayanılmayacak gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBaban napti
+1 yılDışlerini firçalıyan bazı insanlarında ağiz kokusu var ağız kokusu diş fırçalamak ile alakalı değil başka bir rahatsızlik. kendi sağlığı açısindan doktora gitmesi gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTm oste midede sorun var demiş doktor bolca fircaliycak esim iki üç günde biz benim zorumla fircalar
- +1 yıl
ALLAH yardımcın olsun umarım halledersiniz. aslinda başka dertlerin yaninda bu olay bir şey değil. beterin beteri var haline şükretmelisin yinede. çözülemiyecek bir durum olmadığı için bu kadar kasma kendini
Bu kadar pis olmayı bir insan nasıl kendisine yedirip yaşayabilir ki? Okurken midem bulandı. Yapabileceğin şey uzak durmak yani başka yol göremiyorum sinirini falan net belirle anlasın ciddiyetini
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor yalan diyorum sanıyor ama. vallahi değil öpmek istiyorum kokuyu alınca soğuyorum
Soran+1 yılVermeyince aldatiyor o benden akıllı ya :)
Çözüm Çok basit. ilk başta onun ağız kokusu ile ilgili şiddetli bir tartışma yap. Ardından cinnet geçiriyormuş gibi sağa sola saldır. Sonra o uyurken önceden boşalttığın çamaşır suyu şişesinde suyu ağzına dök. Ve ölüm korkusu ile kivransin 😄😄
20 Yorumlaİşin zoor, ben sehir dısına gidip gelceksem evden cıkmadan dislerimi fırcalarım arabama da sakız ve naneli vs sekerler koyarım gittigim yerlerde biseyler yiyince nefesim kokmasın dislerimde temiz olsun diye... isin zor senin
00 YorumlaPis adam hiç çekilmiyor hele ki kaşın çok temiz ve titizse 🙄
10 Yorumla- Sağlık konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıldoktora gitmeyi düşünür mü gerçi chilse laf da anlatamayabilirsin
10 Yorumla görücü usulü mü evlendin bir insanın bakımsız olduğu sadece ağzından belli olmaz ki her yeri temiz bir ağzı mı kötü?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ağzı kötü yok sevgiliydik sonradan böyle saldi
Ağız kokusu diş ve dilinden gelir kocan biraz o konuda pasaklıymiş kimsenin yapacağı bir şey yok. cahillige gelince sen daha önce gormuyormuydun niye evlendin demicem inşallah düzelir
00 Yorumlaişde bu yuzden evlenmeyecegim a*k
butun zamanimi pahali kizlarla geciricem12 Yorumla
Soran+1 yılPahalı mi :)
+1 yılPislik adam evlenmeden nasildi benimde dilim beyaz bakteriden degil fircaliyorum dilimi misvakla beyaz oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTemizdi o zmn
gerçekten kusma hissi uyandırdı bende
böyle hayatmı geçer be11 YorumlaSıç ağzına yapcak bişey Yok bari buram buram bok koksun 😃😃😉😉🤷♂️🤷♂️
10 Yorumlaİlk görüşte evlendin herhalde 😂 bir sürü naneli sakız al ve çiğnet dengeli beslenmesini sağla bol bol su içir. Sigara çay ve kahve kullanımını azalttır
03 Yorumla
Soran+1 yılOn yargilisin çocuk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şu 1 aylik ramazanda dayanamadim insanlarin agiz kokusuna , sen kac yildir cekiyon allah bilir
Allah kolaylik versin20 Yorumlaİkna edip doktora götür. ya da midesini daha kötü yap doktora gitmeye mecbur bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılİki adımlık lavaboya bile ikna edemiyorum
Kabul etmemesi iğrenç. Bence mesafe koy mecbur kalsın
10 YorumlaKokusu önden geliyorsa evlenmeden önce kokuyu duymaman ilginç.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoktu o zmn 13 yıldır birlikteyiz sonradan olan bisi
Senin is zor be guzelim... baya bir odun anlayacagin hic oyle olur mu bak mesela kisacik anlatiyim bir sey varsa vaktin gelebilirmisin mesaj yani
10 YorumlaDişler de yapar bu durumu da.. ama sen hiç bakım yok diyorsun normal birşey... söylemene rağmen anlamamasida daha üzücü
10 Yorumla😂😂 evlenmeden önce ağzına kanalizasyon mu yaptırmış tikanmistir
10 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok zor doktora götür gastrit problemini gidersin. Hızlı bir tedavi yapılmalı.
00 Yorumla
+1 yılUmarım kısa sürede bu duruma bir çözüm bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılYapılacak birşey yok kabul etmesi için başka yollar dene
10 Yorumla
+1 yılYa böyle insanlarla bir ömür geçirmiş kadınlar ne kadar çok
00 YorumlaTut elinden beraber dişlerinizi fırçalayın, söylemekten ziyade beraber yapın eğlenceli hale getirmeye çalış o zaman belki seninle beraber fırçalar. Kendi ağzına naneli şeker at onunkine de bir tane koy böyle böyle yapmaya çalış iştee
10 YorumlaSağlık konusunda 342 cevap paylaştı. Sana saygısı yok anlaşılan kendine bile yok baksana böyle biriyle bir ömür geçmez ben sana diyim
10 Yorumla
+1 yılİmtihan içinde imtihan..
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle görüyorum benim sınavım da eşimle
Zorla naneli şeker yedirt.
11 Yorumla
Soran+1 yılTek şekerle geçmiyor o kadar keskin
hastaneye çigerden geliyordur tedavisi vardır herhalde ben olsam hemen boşarım önlemini almıyorsa durum çok kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılAman iyiki yerimde değilsin ne marakli bu millet boşanmaya ya bundan insan bosanir mi böyle düşünenler çocuk da yapmasin
+1 yılSende ağzın kokulu yaklas yanına şikayet edecektir sen de ona söyle ki şimdi beni anladın mı
00 Yorumla
+1 yılNe diye evlendin o zaman cahilse
210 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda bellı olmaz bu
- +1 yıl
Aklın nerdeydi
- +1 yıl
Soran+1 yıl@sude8 uzun yıllardır evliyiz sonradan geldi bu bakimsizlik ztn gençken yoktu
- +1 yıl
Boşan o zaman
Soran+1 yılbekara boşanmak kolay :)
- +1 yıl
O adamla ömür geçer mi
+1 yılYemeğe falan nane at belki biraz kokusunu alır ne diye cekiyorsun ki boşan
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmez nane
- +1 yıl
Evlilik karşı tarafla uyum içerisinde hareket etmek , rahatsız etmemektir. ki bir insan madem doğru düzgün hareket etmeyecek evlenmesin o zaman
Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yenisini alman zor mu olur?
10 Yorumla
+1 yılbir doktora disciye göster
12 Yorumla
Soran+1 yılZorla mı götüreyim ki ayrıca fırçalasa olmaz belki midesinde sorun varmis
- +1 yıl
evet midesinde sorun olabilir
+1 yılÇevresindekilerle konuş. Onlar da aynı şeyi düşünüyosa hep beraber konuşun
00 YorumlaYanına gelen çocuklar falanda söylesin belki utanir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeseydin , şimdi adamın arkasından yok leş gibi yok bakımsız , cahil falan diyon , görse katıl olur. sorsan sütten çıkma ak kaşıksin. tovbe est.
13 Yorumla
Soran+1 yılGörse mi yüzüne de diyorum ztn kendine bakmak zorunda herkes
Cevap sahibi+1 yılbirgün adamın stresli zamanına denk gelecen al sana 3. sayfa haberi :)
allah yardımcınız olsun.
Soran+1 yılKimbilir belki ben sabır edemem artık cinnet geçiren ben olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDişlerini zorla fırçala ağız temizleme suyu kullansın
00 Yorumla
+1 yılZorla mı evlendin
21 Yorumla
Soran+1 yılKarışık biraz
başka kiminle öpüşüyorki koksun desin :)
10 YorumlaBlınclendrmelısn acıkca konus uzak dur
11 YorumlaSağlık konusunda 351 cevap paylaştı. allah kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılTiksinirim ben yaklaşamam.
00 YorumlaSağlık konusunda 403 cevap paylaştı. Boşanma sebebi bu kanka.
00 Yorumla
+1 yılFısfıs İsmail gibi sprey sık panpa...
00 YorumlaZorla ağzına ağız bakım suyu doldur veya ayrıl
00 YorumlaHayatın boyunca o kokulara katlanacaksın :)
00 YorumlaDiştaşlarını temizlersin.. Çok koku yapar..
00 Yorumla
+1 yılbaşkasıyladamı öpüşüyomuş ki onlar demiyomuş
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte öyle dediğinde daha deli oluyrum
- +1 yıl
peki bişey sorcam bu adam sonradan böyle olmadı ya cahil diyosun bakımsız diyıosun nedne daha önce görmedin bunlaarı
Soran+1 yılAğız bakimsizligi sonradan oldu ya erken yaşlandı useniyor
- +1 yıl
valla çekilmez ne dersen de çekilmez
Naneli sekerden bir paket bitirsin
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!