Major depresyondayım kafam çok karışık ne yapmalıyım?

Merhabalar kafam aşırı karışık ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olmaya çalışır mısınız? Ben uzun zamandır çok kötü depresyondayım. 1 yıl olmuştur. 2 tane adama aşık oldum. Ikisinide o kadar çok seviyordum ki canımı verecek kadar. Ilk sevdiğim adam nişanlandı ve yaşadığım yerden taşındı. Ben çok üzgün hissediyordum. Sonra başka bir adam buldum. Aslında bulduğum adamı 5 yıldır tanıyordum. Ona hep ilgi duyuyordum ama aşık olduğumu yeni anladım. Neyse ondan sonra onunla yazistik konuştuk hersey gayet yolunda idi. Sonra bir tane ara bozucu yüzünden adam beni engelledi. Bu arada her ikiside sevdiğim adamların platonik olarak. Yani haberleri yok benim aşık olduğumdan. Günlerdir çok kötü bir durumdayım. Tam dedim bu son sevdiğim adam bana iyi gelecek ama olmadı işte. Intihar etmeyi düşünüyorum fırsatını bulduğum ilk anda. Kendimi asacağım ya da bileklerimi keseceğim. Bu arada psikiyatrik tedavi görüyorum. Antidepresan falan kullandım ama nafile. Daha önceki intihar teşebbüslerim başarısız oldu. Hiçbir umudum, çarem kalmadı. Yaşadığım her an ciğerlerime dikenler batıyor nefes alamıyorum. Her gün bu acıyı çekeceğime 5 dakika acı çekip ölmek istiyorum. Cidden hiçbir şey umrumda değil. Çok direndim güçlü olmaya çalıştım. Cidden çok mücadele ettim ama artık bu olanları kaldıramıyorum bu yüzdende intihar etmek istiyorum. Çünkü ben o adamı canımdan çok seviyorum. O olmadan yaşayamam ben. Aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum. Zaten son günlerde odama kapattım kendimi kilo verdim. Ağlıyorum sürekli uyuyamıyorum. Ve kafam cidden karışık sizce ne yapmalıyım?
Major depresyondayım kafam çok karışık ne yapmalıyım?