Daha önce böyle bir şey yaşamadım. şaşırdım. daha önce başına gelen var mı ?
Geçen ay adet döngüsü düzenleyici hap bitirdim. etkisi olabilir mi ?
Geçen ay adet döngüsü düzenleyici hap bitirdim. etkisi olabilir mi ?
olabilir
aynı ay iki kere adet gören de var
ilk defa olmuşsa sorun olmaz ama tekrar ederse doktora gidersin
Normal adetin kadar yoğun ve kırmızımıydı?
adetimle aynı. sadece ilk gün siyah siyah az olrak geldi. bugün normale adet gibi oldum.
Adetleri düzenli 28 gün süren bir kadının adet başlangıcından 13-14 gün sonra yumurtlaması gerçekleşir. Hafif kasık ağrısı-pembemsi akıntı-şeffaf akıntı 1-2 gün kadar sürebilir. Bu yüzden sormuştum. Ama iki kere adet olmamanız gerekir ve siyah siyah gelmesi kist gibi bir sorun yüzünden olabilir. Bazen bazı kistler kendi kendilerine düşerler ve böyle kanamalara sebep olurlar. Ultrasonla rahminize bakılması gerekir çünkü normal olan ayda 2 kere adet görmek değildir.
ilk kez bir ay içinde iki kez oldum. 2ay önce gittiğimde daha önce kist olduğunu ama içimde patladığını zarar vermediğini söyledi doktor ve iki ay ilaç kullandırdı son kontrolde de boşlukların dolduğunu söyledi.
geçen ay ilaçlar bitti. bu ay başında adet oldum. 6-7 gün sonra bitti. iki hafta sonrasında yani dünde ilk siyah akıntı oldu bugünde normal adet gibi kırmızıya döndü.
Bu ayı çok sorun etmeyin, bir dahaki ayda benzer bir kanama yaşarsanız doktorunuzla görüşürsünüz. Neden bu ayı sorun etmeyin diyorum, kullanılan ilaçlar içlerindeki hormonlardan dolayı kullandıkları ay ve bir sonraki ay için ufak tefek pürüzler çıkarabilir.. Beklediğiniz adet bir daha ki ay ilk adet tarihinde olmazsa, bu ikinci adetinizin tarihine göre hesaplayın.
teşekkür ederim :)
adet ne yaa kızların bu durumu çok zor mk erkek olarak üzülüyom la size yazık mk adet olsa bir dert olmasa bbi dert =(
Cevap
3Cevap
Sürekli SağlıklıPed kullanırsan düzenli hale gelir.
Kolay kolay şaşmaz
Normak bir bayan olarak bunu bilmiyorsan öl bence özür kanı gelebilir biraz araştırın allah aşkına ya
zorla gel diyen olmadı. hadi cinselliğe git sen
Ne diyorsun sen ya terbiyeli ol sağlıktan başka alanla ilgilnemem
Adetin kaç gün sürmüştü?
standart 6 günde bitiyor
20 günde olmuş oluyorsun o zaman.21-35 gün arası normal sayılır.Bir dahaki ay bak ona göre karar verirsin.
adrenalin falan yaşadın sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar