Muayene olmaya gittiğiniz zaman bazı doktor veya hemşirelerin suratları beş karış olabiliyor. Bu durum biraz can sıkıcı olabiliyor. Siz asık suratlı doktor veya hemşirelere sinir oluyor musunuz?
Asık suratlı doktor veya hemşirelere sinir oluyor musunuz?
O an memnuniyetsiz olsam da onlara hak veriyorum çünkü ben oraya gidene kadar kim bilir kaç hastayla konuşup ilgilenip modu düşmüştür kim bilir? Doktorluk zor. Herkesin derdine koşup herkese gülücük saçamayacak kadar bitkin düşebiliyorlar bazen.
O suratsız hemşirelere çektirmek için doktor olmaya karar verdim. İnsan hasta olmasa bile o suratı görünce hastalanır... Güleryüz çok önemli. Ben hastalarımı güleryüzle karşılıyorum ❤️
Maalesef kat dagındalar arkadaşlar yanlış anlamayın elhamdüllih bende müslümanım ama. Başka dinlerde ki insanlar daha anlayışlı mesela ermeni bir doktor yigenimi ameliyat etti devlet hastahanesinde ben hayatımda bu kadar anlayışlı pozitif bir Dr. Görmedim. Vcok şükür güzel geçti yigenim hastaalara güleryüz var. Hasta yakınların ve sağlık çalışanlarına bu doktor uzman bu kadar anlayışlı bir tane hemşireye oda sordum. Yüzüme bile bakmadan düz devam et 2 kapı ilerde diyor ve acayip tersliyoelar gereksiz
Evet 2 gün önce acile gittim hemşire hanfendinin içerde yine mi hastaaa dediğini işittim daha beter hasta oldum. Zaten ilgilenmediler. Sinir oluyorum. İşini sevmeyen insan evinde otursun. Adamı hasta etmesinler 😑
Tamam ama sonuçta işleri zor ve gün içinde tatsiz anlar yasiyorlarsa adam surekli gülemez önyargılı olmamak lazım insanlara karşı belki bir yakınını kaybetti belki başına kötü birşey geldi ya da hastadır oda insan sonuçta robot değil birde nöbete kaldıysa adam uykusuz uykusuz nasıl gülecek
Genel olarak güler yüzlüyumdur ama nobetten çıkıp o gün 2 saat de olsa devam ediyorsam 'yorgunluktan ve uykusuzluktan' yüzüm asık olabilir tabi ki bu sizi ilgilendirmez her gün her saat hastaneye gelmiyorsunuz ruh halimin ya da beden yorgunlugumun ne derecede olduğunu bilmiyorsunuz o halde bile güler yüzlü olmalıyım bunun farkındayım ama olamazsam sizler de anlayış gösterin lütfen 🙏 (tabi ki herkes bir değildir kendim için konustum)😇😇
Senin gibilerinin nobette odanin kapisini kilitleyip iceride erkekle ne yaptiginizi cok iyi biliyoruz. Zevkinizden arta kalan saatlerde de bir kosede guzelce uyku cektiginizi de biliyoruz, bebek katilleri.
Hemşirelerde insan, her dakika insanların yüzüne gülmek zorunda değillerki belki o gün moralleri bozuktur. Eski bir sağlıkçı olarak onları anlayabiliyorum :/
Çok hemde. Herkes yoruluyor tamam anliyoruz ama sanki bizim yuzumuzden gibi bir tavirlari oluyo, nerdeyse ozur diliycez hasta olduğumuza. Meslekleri kutsal diyoruz yüzleriyle şiddet uyguluyolar. Sevmiyorum.
hemsireler odaya erkek alamadigi gunlerde de suratsiz olurlar. Hastalarla alay eden, yasli ve yogun bakimdaki hastalara hakaret eden, ve bu icraatlarini kameraya alip yayinlayan, bebekleri acimadan katleden hemsireleri de biliyoruz. Nobet tutan tek meslek grubu hemsire degil. Nobette bir kosede guzel uyku cektiklerini de biliyoruz, hepsinin goruntuleri haberlerde cikti. Nobette odalarin kapisini kiltleyip zevk icin bazi seyler yapmalarinin arta kalan zamanlarinda uyuyup dinlenirler, tiktok videolari cekerler. Heberlere yansimayan, sivil halkin bilmedigi daha kimbilir ne rezillikleri var.
Çok fazla.. Gülücükler saçmalarını beklemiyoruz zaten ama en azından somurtmasınlar ve cevap verirken insanın yüzüne baksınlar. İnsaniyet ve nezaket ve hatta iş ahlakı bunu gerektirir.
O kadar insanla uğraşıyorlar gün boyu üstelik birde gün içerisinde yaşlı inatçı hastalarla karşılaştıklarını düşünürsek normal bence öyle olmaları 😂😂😂 pek takılmamak lazım.
Karakteri, huyu, her zamanki hali o şekilde değilse insanlık hali.. kimin ne yaşadığı ne sıkıntısı olduğu bilinmez. ben de alışveriş yaparken malı satmak istemeyen çalışanlara sinir oluyorum.
Hastalarla alay eden, eziyet eden, bebekleri olduren, nobette kapilari kilitleyip odada erkekle zevk yasayan, geri kalan vaktinde bir kosede guzelce uyku ceken, soru soruldugunda yuzune bile bakmayan hemsireler mi? magduru oynamak bu kadar kolay olmamali. YOK OYLE DUNYA.
Bir hemşire var yaşlı emekli olmaya niyeti yok vallaha koca devlet hastanesinde o kadar hemşire biliyorum görüyorum sırf onu görünce tırsıyorum cebella gibi hastaneyi satın alacak diye korkuyorum ya :D :D
Suratlarıni asmalarinin bana bir zararı yok da ters davrandıklarında özellikle sinir bozucu oluyorlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir doktor olarak, bana güleryüzlü ve teslim olmuş şekilde gelen hiçbir hastaya surat asmam. Ukala, çok bilmiş, saygısız hastaya ise ondan ne gördüysem aynı şekilde davranıp yollarım. Aklınızda olsun hasta olarak
En İyi Cevaplar