Günde 1500 kalori ve de 1 saat yürüyüş kilo vermek için yeterli midir?
2 Ayda kaç kilo verilebilir?
2 Ayda kaç kilo verilebilir?
yaşına, bünyene göre değişir ama benim bildiğim zaten hiçbişey yapmasan da vücudun 1500 kalori harcıyor günlük yaşam için. her gün bir saat yürüsen çok rahat kilo verirsin. ne kadar vereceğin de yine senin şu anki kilona bağlı. bir de günlük hayatta ne yaptığına, aktif olup olmadığına bağlı.
tuz un şekeri çıkardım hayatımdan.tatlı vs yemiyrm.ee haliyle hesaplaynca günde 1500 kalori tüketyrm.1 saatlik koşuyla veremem mi ben kilolalarımı?
bence de en az 1500 kalori harcıyorsundur. ben verebilirsin diyorum zaten. ama koşu değil de yürüyüş yap, günde 1 saat ideal. bu şekilde kesinlikle zayıflarsın ama şu kadar kilo verirsin diyemem sadece. sen başla bu programa, zaten nasıl gittiğini görürsün.
teşekkür ederm:.:)
rica ederim :) kolay gelsin
günde 1500 kalori vermen imkansız gibi bişi ben 1 saat dans 1.5 saat sporla en fazla 900 veriyorum
hayır yanlış anlattım 1500 kalori alsam vereblr mym koşuyla kiloları?
haaaa anladım veremezsin hepsini canım ya
Bazal metabolizman için ne kadar gerekli onu öğren ona göre uzun sürede fit bir vücut olabilir. Tartıda değişiklik su atımıyla da olur. Sağlıklı sıkı bir vücut yeğdir.
tuz un şekeri çıkardım hayatımdan.tatlı vs yemiyrm.ee haliyle hesaplaynca günde 1500 kalori tüketyrm.1 saatlik koşuyla veremem mi ben kilolalarımı?
Tuzu yemeklerde de mi kullanmıyorsun ? Kaya tuzunu yemeklerde biraz kullan ihtiyacın var. Şekeri de meyvelerden toplarsın. Ben iki gündür hafif tempo başladım koşuya. Hiç birşey olmasa mutlu ve dinç hissediyorum. Bence devam edin ilk etapta yüzünüz sonra bacaklar sonra basen sonra göbek ve en son göğüslerdeki değişim göreceksiniz onun için olmuyor diyip bırakmayın.
evet ekstradan tuz kullanmıyrm. bilemiyrm verebilir mym.kararlym ama methodumun doğru olup olmadgndan emin deglm :/
Dün bir arkadaşı ikna ettim buradan bugün şanslı sizsiniz galiba :)
beni de ikna edn :D
Nerden başlasam. Önce nasıl rejim değil diyet yapacağız ondan bahsedeyim. Kuş kadar yemekle diyet yapılmaz. Ben örnek yaptığımı yazayım. Sabah domates salatalık zeytin peynir badem yumurta. Kuşluk bir bardak süt biraz ceviz. Öğlen tavuk ya da etli yemek bol salata yogurt. İkindi bir bardak süt bir tane muz. Akşam çorba salata. Kafama göre şekersiz yeşilçay kremasız kahve içiyorum. Ekmek sabah ve öğlen çok tahıllı ya da kepekli. Hiç ekmek yememek olmaz. Suyu bir pete koy bittikçe dolduracaksın.
Suyu kışın çok terlemediğinden 1.5 ltyeterli olur. Üç tane minicik pet işte içiver. Kuru kuru ot gibi mi yaşayacağız tabiki hayır. Canın en çok neyi istiyorsa ben rejimdeyim yemicem deme. Vücut sana taraf alır sevmez seni kötü kadın der. Arada ıslak kekimizi de iki haftada bir kebabımızı da yersek sorun olmaz. Spor şöyle olucak. Vaktiniz nasıl uyuyor bilmiyorum. Sabah sporu altın öğlen gümüş akşam demirdir. Yokuş yukarı yürümek güzel kalça yapar. Arada bir 5-10 saniyedepar atın sonra yürüyün
çok yararlı oldu :D ben bu saydıklarından daha az yiyrm ve bikaç gündr yapyrm bunu pek açlık da hissetmiyrm.aç kalmamaya çalşyrm
Tahmin ettim kuş kadar yiyip ya olmuyor bu diyen çok var. Bana da başta garip geldi çok yiyoruz verebilecek miyim diye. Ben bu şekilde 6-7 kilo verdim ayda. Sen daha az ver sağlıklı ol azimli ol hayatla barışık mutlu ol :) ikna oldun mu devam edeyim mi ?
umutsuzmmmm :(((( sence günde 1500 kalori çok mu fazla? daha mı az yemelym ?
Oho o kadar gaza getirdim şimdiye eşofmanlarını hazırlamış olman lazımdı :) gün boyunca yediklerini atıştırdıklarını yaz bir bakalım. Saatleriyle.
sabah geç kaldgm için işe bir elma ve 2 kuru incir yedm.
öglen bir kase çorba , yağsız bir tabak salata , haslanmş tavuk ve bir dilim patates:D
yemekten 2 saat sorna ufak bir kase yogurt
bir saat önce de bir orta boy elma.
akşam da bir tabak salata yiycem yagsız ve limonlu.
Anam böyle hayat mı geçer kaç kilo fazla var ölüm orucundan bir tık yukardasın bravo. Bu vücut nasıl sağlıklı çalışsın pek çok kızdım sana. Vakti zamanında bize örettiler aç kalınca zayıf olucaz diye çok ayıpladım seni.
aç hissetmiyrm ki kendimi. alıştı vücudum
Mesele tokluk hissi değil sevgili gizli. Arabaya benzin koymasan ama o varmış hissetse yürür mü haha garip örnek oldu kabul. Ayrıca alışmaman için kaçamaklar yapacaksın hiç dinlemiyorsun beni :( alışmamalısın alışırsan vücudun sana kötü kadın der küser bu beni sevmiyo bana zarar veriyor der kendini kapatır. Sonra aç da otursan kilo veremiyorum dersin.
haklsn:/
Ben yapabileceğine inanıyorum. Bu kadar motive olmuş biri bu uğurda kuş kadar yemeyi göze almış buna alışmışsa ben ondan sadece korkarım ;)) birşey daha var. Ot çöpten çay yaptım dün o arkadaşa da önermiştim denemek ister misin ? Asıl bombayı sona sakladım ahaha
puff yürüyüşle 2ayda max 3 kilo :D
ne puff :P
Cevap
7Cevap
9.5 kilo verdim ben 2 ayda sıkı bir diyet ve 45 dk spor özelikle bayaz ekmegi kes tam bugdaylı ekmek ara ögün ve yemek sabah kavaltısı bol yap öglende az akşamda dahdaha az ya da meyve
spor olarak ne yaptın ?
ya normal bildigin hareketler mekik şınav el ayak hareketleri spora git fitnese ordaki hareketler yüryüşte olabilir
peki diyetin nasıldı , neler yedn ?
sabah 5 dilim peynir kücük kücük ama 4 5 zeytin filan salata filan zeytin salatsı azaz ye 10 gibi meyve ye 2 mandalina 1 elma portakalda olabilir ayranda ic tok tutar ögle yemegin 12 de olsun her şey olabilir et tavuk balık az az tam bugdaylı ekmek alcaksın 3 gibi ara ögün meyve dediklerim beyaz leblebi acıktıkca atıştırabilirsin akşamda cok az yiceksin gecede süt ic uyurken spor da olcak sıkı bide günde 3 litre su icmen lazım susamadıgın zaman olcak ama bu sasarsan o su ztn gidiyor vucudundan
Bunlar iyide yemene dikkat edersen 3-6 -9 arasında verirsin
yeterli normal bir insan günde 1500 kalori den az alırsa vucüt yağ yakmaya başlar
yürümek çok işe yaramaz. 1 saat koş ve günde 1500kalori al 1 ayda 4-5 kilo verirsin
2 ayda 8 kilo falan verebilirsin.
Akşam yemeklerini yeme...
sadece yağsız bir tabak salata yiyrm :S
Afiyet olsun
ayda en az 4 kilo verirsin
ayda temiz 4-5 kilo verirsin
Olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar