20-25 gündür sol elimin üstünde kararma ve sertlesme var. nasır gibi sertlesme ve yanık gibi kararma... başlarda araba kullanirken güneşten dolayı yandığını/kuruduğunu düşündüm ama 3 hafta oldu geçmeyince tedirgin oldum bilen var mı nedir bu?
Elimin üstünde böyle birşey oluştu. cilt hastaliklarindan anlayan var mı?
kardeşim aynısı bende var 7 senedir ve hiçbir krem doktor çözüm bulamadı. vitamin hapı verdiler olmadı, egzama kremleri verdiler olmadı. çözümü buldun mu allah rızası için paylaş benimle. benimki 7 senede kapkara oldu. boya sürülmüş gibi
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sirke sür sirke
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir şeye benzettim ama çıkaramadım ne oldğunu bildiğim bişi
Demir eksikliğinden olabilir yine de doktora görün.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
demiri bilmem de en son doktora gittigimde ciddi d vitamini eksikligi var demisti ve sebebine netten baktim d vitamini gunes isigindan aliniyormus. ve aklima gelen ilk sey 11 yil gunes gormedigim, sabahtan aksama avm icinde haril haril calistigimdi..
ilk defa oldu ne oldugunu anlamadim belki mantar ama pul pul da durmuyo.. başta arabada elim direksiyonda gunesten yandi sanmistim gecer dedim 3 hafta oldu.. 😔😕 37 yillik körpecik bedenimde ilk defa oldu
kardeşim aynısı bende var 7 senedir ve hiçbir krem doktor çözüm bulamadı. vitamin hapı verdiler olmadı, egzama kremleri verdiler olmadı. çözümü buldun mu allah rızası için paylaş benimle. benimki 7 senede kapkara oldu. boya sürülmüş gibi
nasıl orda olmaz yaninsonucta orayi bir iste kullanmiyorum ki niye nasir olsun nasir soyulur hem bu soyulan bisey degil sanki atese 3-5 sn tutmussun da yanmis gibi
girmeliyim elbet ama 5 aydir işsizim ve en son doktora gittigimde sevgili devletimin hastanesi işsiz olmam benim hatammış gibi sgk kaydin yok 50 tl alayım dedi muayene için. yani işsiz oldugum gibi ustune bir de her doktora gidisinde minimum 50 tl. ucret. GSS desen zorunlu vergi ya da haraç diyebilirim. bu ülkenin vatandaşı olarak zaten 11 yıl sgk primi ödedim. karsiliginda 100 gun sgk hakki taniniyor.. senede 2-3 defa ya giderim ya gitmem.. cunku hastanelere gidince moralim bozuluyo. bir ulkenin gelismislik duzeyi hastanelerinden belli olur iste ben de o yuzden gitmek istemiyorum.
@Nat1Chivas16 kardeşim aynısı bende var 7 senedir ve hiçbir krem doktor çözüm bulamadı. vitamin hapı verdiler olmadı, egzama kremleri verdiler olmadı. çözümü buldun mu allah rızası için paylaş benimle. benimki 7 senede kapkara oldu. boya sürülmüş gibi