39'dum 2017 yılının 4. ayında sanırım. Boyum da 1.70 falan. Pek çok insan anoreksiya olduğumu düşünüyordu. Kemiklerim sayılabiliyordu gözle görülür biçimde. Hoş değildi kesinlikle. Hiçbir destek almadan, kendi özverimle 49 civarına çıkabildim. 55 olmak hedefim ama bakalım:) Herkesin derdi farklı, kimi almaya çabalıyor, kimiyse vermeye...
Bir de dipnot düşeyim. 2018'de fastfood'u bıraktım. Aylardır pizza, hamburger tarzı besinleri tüketmiyorum. 2018 başında 45 kilo idim. Elimden geldiğince kendim hazırlıyorum yiyeceklerimi.
Genelde her sabah tartılıyorum 35 kilo verdim devam ettiğim için yediklerimin vücudum da nasıl bir etkisi var görmek adına her sabah tartı üzerindeyim 😂
sık tartılmıyorum kilo takıntım var sinirim bozuluyor. 47 kiloydum son tartıldığımda 5 kilo almışım. aldığımı fark etmiştim de 5 kilo beklemiyordum ya şu an rejimdeyim :D
Sık sık tartılmam zayıflamaya basladigim zaman tartılırım ne kadar verdim diye ;) sevdigim istedigim kilo 60 61 civarı, 45kilo olduğum zamanlar da oldu. 59 kiloyum şu an sanırım az daha alsam mütüş olacak 😂
En İyi Cevaplar