#Melankoli55
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel

Ben 2 fırça kullanıyorum ilk sert fırçayla fırçalıyorum diş etlerine pek değdirmeden , ikinci olarak çok yumuşak fırçayla tamamen bir fırçalama yapıyorum dişlerim çok sağlıklı ve beyaz kalıyor böylece , malesef fırça ne kadar sert ise o kadar iyi beyazlaşmış oluyor dişler , diğer türlü hep hafiften kırık beyaz gibi kalıyor
Hangisi daha afilliyse
diş macunun arka plak rengine dkkat ederim araştırın öğrenirsiniz anlamlarını fırçanında lisanlı ürün kullanmayı seviyorum
Özellikle Sağlık konusunda kaliteye önem veririm
Cevap
11Cevap
Propolisli bir macun kullanıyorum. Pahalı iyidir diye aldım midem bulanıyor o kadar kötü tadı var gözlerim yaşarıyor. Beyazlatıcı olanları kullanmam. Fırçada da yumuşak kıllı olanlar tercihim
Dış fırçasının yumuşak ve bulunan kıl üretimine bakıyorum. Dış macununun özelliklerine ve çevremdeki insanların memnun kalmasına bakıyorum.
Tellerim olduğu için yumuşak kıllı tercih ediyorum, diş macununda da florür olmasına, özellikle sensodyne olması.
Hassas dişler için, beyazlatıcı etkili - ki bence bu satış pazarlama taktiği - , bende yok ama korunma adına tatar plak çürük vb karşıtı vs vs :)
Fırçanın kıllarının Yumuşak veya orta düzeyde olmasına dikkat ediyorum.
Baktığımızda görünüyor sert olup olmadığı.
diş macunu olarak himalaya bazen paradontax kullanıyoruz. doğal ve iyi diş macunu.
Signal gibi kimyasal içermiyor. signal şampuan gibi köpürüyor.
Diş macunu istediğim marka olsun yeter, fırça da gözüme güzel gelen
Her lafa macun olmasın isterim, fırça alırken de yanlışlıkla saç fırçası almaktan kaçınıyorum :-)
Markalı güzel bir macun almaya bakarım we yumuşak telli diş fırçası alırım
En yakinimda olan reyonda olan mavi renktekini aliyorum
Diş macunum naneli ve florürsüz olmalı. Fırça ise yumuşak kıllı olmalı -,-
Florürsüz arıyorum fakat henüz bulamadım.
Bulursun inşallah ☺
İnsanların 80% ucuzluğuna
Diş hekimimin önerisine göre seçiyorum
Çocuk fırçası kullanıyorum
En pahalısından ver diyorum😅
diş fırçasının fiyatına diş macunun etkisine
Diş macunu yazsın yeter
Fırça soft olucak, diş macunu sensodyne
Kılları olsun macunu olsun yeter 😎
Kaliteni ve hijyenik
Doktorun önerisine dikkat ediyorum.
Dişçi ne derse o