Peynir ve bitter çikolata diş çürümelerini önlüyormuş. Dişlerinizin çürümemesi için haftada kaç kez bitter çikolata yiyorsunuz?
Bilim insanlarının yaptığı araştırmalarda, bitter çikolata ve peynirin içinde bulunan bazı maddelerin diş çürümelerini önleyici olduğunu söylüyor. Haftada en az 3 kez bitter çikolata tüketebilirsiniz. Diş sağlığı için lokum, karamelli çikolatalar yerine bitteri tavsiye ediyorlar. Dişlerimiz çok değerlidir, onların sağlığı bizim görevlerimiz arasındadır. Her gün düzenli olarak günde üç defa Signal White Now CC ile fırçalamayı unutmayın.
Peynir ve bitter çikolata diş çürümelerini önlüyormuş. Dişlerinizin çürümemesi için haftada kaç kez bitter çikolata yiyorsunuz?
en son dişim çürümüş, baktım implant fiyatları pahalı o yüzden peynir yemek iyidi tatlı türevi bitter vs yemem yersemde fırçalarım. Hemn zaten ağzı çalkalayın su ile en iyisi o saf su
Peynir çok tüketirim. Bitter çikolata pek benlik değil; evet yiyorum ama sadece canım çektiğinde. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip süte karıştırıp çikolatalı süt olarak tüketiyorum daha çok. *Gecen bol olsun.*
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Peynir ve bitter çikolata diş çürümelerini önlüyormuş. Dişlerinizin çürümemesi için haftada kaç kez bitter çikolata yiyorsunuz?