Sağlık Yumurtalık kisti sarı akıntı yapar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim yumurtalık kistim var dogum kontrol hapi kullanıyorum bunlar sari akıntı yapar mı?#cinsellik #saglik Yumurtalık kisti sarı akıntı yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hem kirmizi hem sari yaoar 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eger kist buyukse buyukligune bagli damar catlamasi yapabilir bununla birlikte kirmizi akintiyla karisip gelebilir sari akinti vajinal enfekson kaptiysa belki gelebilir kizariklik filan var mı Yorumla Soran +1 yıl Kist kucuk kizariklik da yok ama anlamadim neyin nesidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Agri yapiyormu yasmin kullan Yorumla Soran +1 yıl Evet yasmin kullanıyorum ben de ama sarı akıntı var bundan dolayı mıdır bilginiz var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir yapmaz dedigim enfeksyona bagli yapabilir temiz tutmanizi onerir sampuan gibi metaryarlarda surmemenizi oneririm Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir enfeksiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Viral enfeksyon iserken pecete kulanmiyorsan ya da elini yikamadan vajinana temas ediyorsan olabililir Yorumla Soran +1 yıl Dikkat ederim temizligime ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska bir nedeni yok sampuan kulanirsan azar arko surmeyi dene iyi gelebilir Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederiim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
yanız_adamm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yamaz 0 10 Yorumla Soran Konuyla ilgili bir bilginiz var mı Yorumla yanız_adamm +1 yıl öyle yapmaz evlimisiniz Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla yanız_adamm +1 yıl Ya bana özelden yazarmısın Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla yanız_adamm +1 yıl Sormak istediğim soru bar Yorumla Soran +1 yıl Sorabilirsiniz burda Yorumla yanız_adamm +1 yıl Olmaz özel soru Yorumla Soran +1 yıl Sorun zaten gizliyim Yorumla yanız_adamm +1 yıl Sen gizlisin ben değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hem kirmizi hem sari yaoar
Nasıl yanı
Eger kist buyukse buyukligune bagli damar catlamasi yapabilir bununla birlikte kirmizi akintiyla karisip gelebilir sari akinti vajinal enfekson kaptiysa belki gelebilir kizariklik filan var mı
Kist kucuk kizariklik da yok ama anlamadim neyin nesidir
Agri yapiyormu yasmin kullan
Evet yasmin kullanıyorum ben de ama sarı akıntı var bundan dolayı mıdır bilginiz var mı
Hayir yapmaz dedigim enfeksyona bagli yapabilir temiz tutmanizi onerir sampuan gibi metaryarlarda surmemenizi oneririm
Nasıl bir enfeksiyon
Viral enfeksyon iserken pecete kulanmiyorsan ya da elini yikamadan vajinana temas ediyorsan olabililir
Dikkat ederim temizligime ya
Baska bir nedeni yok sampuan kulanirsan azar arko surmeyi dene iyi gelebilir
Tesekkur ederiim
Rica ederim
Yamaz
Konuyla ilgili bir bilginiz var mı
öyle yapmaz evlimisiniz
Hayır
Ya bana özelden yazarmısın
Niye
Sormak istediğim soru bar
Sorabilirsiniz burda