öncelikle sorum kızlara korse kullanıyormusunuz ya da etrafınızda korse kullanıp zayıflayan var mı? Göbek toparlayıcı korse kullananların yorumlarını merak ediyorum.termal korse zayıflatır mı?benim bu kilolarla başım dertte 2 ay sonra düğüm var düğünümde zayıf görünmem lazım en kısa yoldan zayıflamak istiyorum 1 ayda 8 kilo vermem şart yoksa düğünümde gelinliğe sığmam :(
korse zayıflatıyor mu? korseyi hangi aralıklarla kullanmak lazım?
İnce göstermesi nedeniyle pek çok kişi tarafından korseler tercih edilir ve kilo verme yolunda işinizi görecek en etkili ürünlerden biri sayılır. Fit bir vücuda sahip olmak isteyen herkesin tercih edebileceği bir üründür.
Göbek toparlayıcı korse kullananlar memnun mu?
korse kilo verdirir mi
Toparlayıcı ürünler kadınlar için hayat kurtaran ürünlerden bir tanesidir. Göbek toparlayıcı korse göbek, kalça ve yanlar bölgelerini şekle sokmak ve sıkı yapmak adına kullanılır. Göbek toparlayıcı korse vücudun incelmesine ve daha fit görünmesine yardımcı olur. Karın ve göbek bölgelerinizde şişkinlik görünümü yok ederek daha fit görünmenizi sağlar. Göbek toparlayıcı korse tercih edecek kişiler, konforlu bir şekilde hareket edebilmek için dikişsiz ve esnek bir ürün tercih etmelilerdir. Göbek toparlayıcı korse kullanan her kadın bundan memnundur ve kullanmayı aksatmaz.
Termal korse kullananlar neden kullanıyor?
termal korse ne işe yarar
Yağ yakıcı korse kullananların tercihi kesinlikle termal korsedir. Termal korse kullananların neden kullandığını da aşağıda yazıyorum.
Kilo vermek,
İnce bir görünüme sahip olmak,
Korsenin şekillendirerek kilo verdirici özelliğinden faydalanmak
İsteyen kişiler termal korse kullanıyor. Termal korse vücutta fazladan enerji harcanmasına neden olmaz. Özel kumaşı ile terlemeye, toksinleri atmaya ve yağ yakımını hızlandırmaya neden olur. Termal korse yorumları, takıldığı bel ve göbek bölgesini ısıtarak terletmesinden, hareket ettikçe de kilo verilmesini sağlamaktan yana.
Kol korsesi kullananlar neden kullanıyor?
kol korsesi faydası
Kol sarkmaları genel olarak aşırı kilo almak, hızlı kilo vermek ve az hareket etmek gibi etkiler nedeniyle ortaya çıkar. Yağ kütlesinin kas kütlesinden fazla olması kas sarkmasına sebep olur. Kol korsesi kollardaki sarkmaların toparlanmasına ve daha sıkı gözükmesine yardımcı olur. Kol korsesi ile bu sarkmaları giderebileceğiniz gibi aynı zamanda kollarınızın zayıflamasına da yardımcı olabilirsiniz.
Korse fit kullananların yorumları neler?
korse fit yorumları
Korse fit tayt ve korse üreten ve satışını sağlayan bir firmadır. KizlarSoruyor'da çok fazla sorusunu gördüğüm için internette araştırdığım zaman gördüğüm kullanıcı yorumlarını da eklemek istiyorum.
"Korsefit'den İnstagram hesabında 3 ocakta korse tayt sipariş verdim ve bedeni olmadı, son bedeniydi. Başka bir şeye de ihtiyacım yoktu ama o günden bu yana iade etmek için uğraşıyorum. Bu marka 2 aydır parama el koyuyor, hiçbir güvenirliği yoktur."
"Korsefit sitesinden korse tayt aldım. Aldığım ürünü değişim için geri gönderdim. 6 ay oldu ne paramı gönderiyorlar geriye, ne taytı. Mesajlara ne WhatsApp üzerinden, ne de İnstagram üzerinden geri dönüşte yapmıyorlar."
"Aldığım korse taytı giyip oturduğum an belde kayma oluyor ve esnek olmadığı içinde bel kısmında bir süre sonra inanılmaz ağrı oluyor. Süre geçtiği için değişim kabul etmediler. Bedenin bana uygun olmadığını söylediler. L beden almıştım ölçülerime göre M bedenin de uygun olacağını söylediler."
korse kullanmıyorum ama bacak toparlayıcı çoraplar var onları giyiyorum ben hatta spor yaparkende giyiyorum hızlı terleyip daha çok terlememi sağlıyor inceltiyoda hatta elbiselerimin altınada giyiyorum guzel oluyor dene derim ben ayrıca bir ayda 8 kilo verebilirsin ama bu sağlığını bozar evliliğinin daha ilk haftası verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın derim ben :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok kilo verdim mi bir daha almam nişanlım kilo ver diyor ikidebir vallahi psikolojim bozuldu 8 kilo versem zayıf olurum toparlayıcı çorapları duydum bacaklar için herhalde yok benim bacaklarım ip ince sadece göbeğim ve basenlerim var korse takıp spor yapsam zayıflarmıyım
korse zayiflatmaz sadece biraz toparlar zayiflamak icin spor ve saglikli beslenme lazim arti un tuz sekerden uzak duracaksin
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yeme demek kolay 1 ayda 8 kilo vermem lazım düğünüme az kaldı düğüne yaklaşan kızlar nasıl yemeden içmeden kesiliyor ama ben iştahım baya arttı hep canım tatlı istiyor durduramıyorum kendimi :(
Korse seni zayıflatmaz sadece vücudunu toparlamasına yardımcı olur 2 ayda da sen dikkat edersen 8 kiloyu verebilirsin
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 aydamı benim 1 ayda vermem lazım düğünüm var yemek yemeyi çok seviyorum ne yapayım düğün yaklaştığında kızlar yemeden içmeden kesilir ama benim iştağım açıldu durduramıyorum kendimi ne yapmam lazım internette bazı kızlar korse taktım zayıfladım diyor kafam karıştı :(
Sen 2 ay sonra düğünüm var yazmışsın,şimdi boyun ve kilon nedir bilmem ama bir ayda da olsa yine bir 5 kilo versen yinede fark atar.Onların zayıfladım demelerinden kasıt korsa mideyi sıkmıştır böylelikle tokluk hissi vermiş olabilir yediklerine dikkat ederek ve bol spor yaparak forma girmeye çalış
evet ama benim 1 ayda vermem lazım yani ocağın başı okullar tatil olduğunda yeme demek kolay yiyorum kendimi tutamıyorum 157 boyundayım 60 kiloyum korse takıp hareket ettirince terler vücüt sonra zayıflanıyormuş öyle diyorlar bilmiyorum
Ya kuşumm o kadar kilolu değilsindir. Hem olsan bile seni öyle çok seviyordur. Çok tebrik ederim mutlu oldum inşallah daimi olur sevginiz. Zayıflamak da tek başına yapma... Doktora görün... Kronik bir hastalığın varsa kendince diyete girme. Korse zayıflamak için değil de bir kere takmıştım kalem etek giyerken ince görünmek için. Bence spor yap. Spor hareketleri var zayıflatan 30 günde ve bol bol su iç. Tam yağlı besinlerden uzak dur, yüksek proteinli besinler tüket.
hayır zayıflatmaz göbek etrafındakı kiloları arkadan sıktıgın için toparlar ve daha düz ve zayıf görünür onu çıkardığın zaman yine aynı olur... çok kullananan gördüm...
Bunlar işte yarar mı bilmem yarayanı varsa bile geçici o yüzden kalıcı olanlara yönelmende fayda var diyet yapmak gibi herşeyin kolayı var aslında kilo vermeninde
Korse tayt almalısın zayıflama konusuna bir şey diyemem belki ama giydiğin anda 2 beden inceltir ve düzenli kullanıldığında ise vücudu toparlar zayıf gösterir tavsiye ederim 💙
En İyi Cevaplar