Orta derece bipolar bozukluk, depresyon, sosyal fobi, anksiyete var hatta major depresyona geçmişim ve hiçbir ilaç etkili değil. En son Sulinex 75 mg kullanıyorum, depresifliği azalttı, beş gün oluyor ama sosyal fobi devam ediyor. Çok sessizim, hiç konuşmuyorum, isteğim yok, sesim çıkmıyor, teke tek konuşurken bile kasılıyorum, çok stresliyim, heyecandan titrek konuşuyorum, pısırığım, insanlardan kaçıyorum. Kimse benimle konuşmak istemiyor, okulda hala yalnızım, sınıfta tekim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sulinex kullananlar, yardım edin, bu ilaç iyi midir?sulinex
Sulinex kullananlar var mı, Sulinex Xr 75 mg nasıl bir ilaçtır?
Sulinex; beyinde endişe, korku, kaygı ve depresyona neden olan kimyasalları etkileyen, etken maddesi venfalaksin hidroklorür olan bir antidepresandır. - Depresyon ve depresyonla beraber görülen aksiyetenin, - Yaygın anksiyete bozukluğunun, - Majör depresyonun, - Agorafobinin (panik atağın ortaya çıkabileceği yerlerden korkmak) - Panik bozukluğun ve - Sosyal fobinin tedavisinde doktorlar tarafından reçete edilen bir ilaçtır.
Eğer bu ilacı gittiğin doktor reçete ettiyse, reçetedeki kullanım şeklinin dışına çıkmadan kullanmanı, doktora danışmadan ilacı kesmeni tavsiye etmem. İlacın iyiliği veya kötülüğü kişiden kişiye göre değişebileceği için sadece ilacın hangi durumlarda kullanıldığını ifade ettim. İlacın etkileri hakkında doktorunu bilgilendirmen daha sağlıklı olacaktır.
Doktor karar vermiş, dediğin gibi bir yandan da iyi gelmişse kullanmak zorundasın. Burada sana yardımcı olacak biri yok, ilaçlarını kullan ve doktordan terapi iste
Ya bak eger dıs dunyaya kapalıysan sende ic dunyana ses ver en azından bugunlerı atlatabılmek adına kendone yenı arkadaslar edın sanalda konus mesajlas seslı konusma vs. Ama cok monotonlasma bence 😉
geçmiş olsun arkadaşim bende 5 yildir psikolojik sorunlar yaşiyorum zor zamanlar yaşadım, panik atak ve majör depresyon yaşadım. Bu işler kolay değil, Allah sabir versin
2
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi nasılsın peki iyileşti mi ne kullandin ne kadar kullandn
Bende de mallik var biseyi anlamıyorum algilayamiyorum salak yerine koyuyolar biri bişey demeden bişey yapmıyorum bağımlıyim birilerine gibi yani kendi kendime bişey yapamıyorum bir de çok takintiluyim sanki kendim değilim kendimi unuttum gibi bişey tuhafim yani kaybetmişm gibi kendimi
4 yıldırs sulinex 75 kim kullanıyorum, ilk zamanlar çok iyi, iki yıldan sonra vücud bağışıklık kazanıyor ve etkisi azalıyor, bir gün unutursanız boku yediğinizi anlamanız çok sürmez, bırakmak zaten kabus Lütfen ama noolur hiç bulaşmayın, en iyi ilaç kendi irademiz , şimdi birden bıraktım , üç gündür almadım , bulantı titreme , baş ağrısı, baş dönmesi, ishal, uykusuzluk, halsizlik , iştahsızlık, uyuşmalr. Bırakmak feci bir süreç ama inad ettim bu mikropdan kurtulucam, ömür boyu çekilmez bu ilaçlar Gerçekten kendinize acıyın , hiiiiç başlamayın
En İyi Cevaplar