Yaklaşık 2 aydir diyet yapıyorum. 7 kilo verdim. Şu an iyi. Ama vitamin değerlerimm cok dusuk cikti haliyle vitamin takviyesi verdi doktor. Ama kilo aldırîr mı bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
İlacın adı da Kerozan.
İlacın adı da Kerozan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beslenme öğrencisiyim.
Vitaminlerin yanında bol su içmenizi tavsiye ederim.
Rica etsem biraz vaktinizi alabilir miyim?
Tabi.
2 aydır diyetteyim zaten yediklerime dikkat ediyorum genelde. Ama simdi kerozan ilacı daha cok mineral ama iceriği vitamin de barındırıyor. Tekrar kilo almak istemiyorum. İlaç değil takviye gıda diyor kutusunda ve bitkisel olarak söz ediliyor. Ben yine yedigime ictigime dikkat etsem kilo alir miyim sizce
Tabiki vitaminler iştah açabilir ama bu size bağlı bir sey. Yine devam edin programınıza. Baktınız kilo aldırıyor hekime tekrar gidin. bir de ne eksikliğiniz vardı?
Folik asit ve protein dedi.
İlacın kutusunda :
Biotin
Çinko
Selenyum
Vitamin B5
Manganez
Cüce Palmiye
Folik asit
Vitamin B1 B6 B12
Vitamin D
Taurin.
Yazıyor
Tamamdır bir sıkıntı yok bence.
Şu içmeye dikkat edin.
Ohh be. Teşekkür ederim ilginiz için.
2 ayda 7 kilo? gel seni yazar yapayım para kazan ciddiyim
Sen kimsin ki
Cevap
4Cevap
sayesinde< obez oldum şimdi kilo veremiyorum
Gercekten mi yaa. Peki istahiniz mi açıldı yoksa hap mı kilo aldırdi. Siz ne kullandınız
ben çok zayıf doğmuşum sütten kesildikten sonrada iştahsızmışım yani hiçbir şey yemiyormuşum kemiklerim sayılıyor o derece sonra doktora götürdüler işte beş altı adet doktor muayene etmiş ve bir vitamin vermişler bugün kullanılan hapların şurup şeklinde olanıydı kokuusu damardan verilen bimeks ampüllerin kokusu gibiydi belkide adı bemiksti ilacın aynen o ilaç sayesinde iştahım açıldı bu seferde yemeden duramamaya başladım bugünde vitamin eksikliği olanlara iştahsızlığı olanlara bemik kapsül veriyorlar hepatit geçirdiğim zamanda kaybettiğim direnci ve iştahı yerine getirmek için damar yolu ağız yolu ile bemiks vermişlerdi bir haftada kaybettiğim 18 kilo 3 haftada eski haline döndü hatta üstüne sekiz kilo daha aldım
Ayy bayada ugraşıp yazmışsiniz hakkinızı helal edin.
Ben bu bemiksi bir sorayım eczaneye hapta var mı yok mu diye. Tesekkür ederim.
rica ederim ne demek helal olsun :))
markası ne ilacın
yazmışsın detayda tamam gördüm :)
bundandı sanırım ama 0-2 yaş çocuklar için tabii bu
www.ilacprospektusu.com/grafik/firma/2/4484.jpg
Bu şurubu biliyorum. Kardeşim de kullanımisti dediginiz gibi cok kilo yapiyor evet
aynen
Tesekkurler gorusunuz icin
Rica ederim😉
Kilo aldırır ama almanın sebebi iştah açmasıdır.
Peki istahım acılsa bile ben dikkat etsem yine alır mıyım kiloyu
ben 1 ayda 5 kilo verdim :)
Vitamin haplarıyla ilgili bir durun var mi peki
hayır olmadı kilo vermek istediüim süre içerisinde. daha cok baklıyat yemeye özen gösterdim. ekmek hamur işlerini hayatımdan tamamen cıkardıö
Iştah açar
İştah açar
Peki yememe dikkat edersem yine de kilo yapar mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar