Kardeşim bende 1.70im aslında bir ara çok taktım bu konuyu bu ameliyatida araştırdım ülkede pek yaygın değil üstelik 1.70 kötü bir boy değil tamam bende taktım dediğim gibi bir ara ama sonra çevreye baktım gözlemledim bizim boyumuz normal emin ol daha kisalari var üstelik bu ameliyat maddi olarak fazla külfetli olabilir riskide yüksek herşey boyda bitmiyor ki kişisel bakımına özen göster spor yap fit vücudun olsun giyimine özen göster herşey boyda değil sen bakma kızların 1.90 aradigina yüzü vücudu güzel 1.70e tav olurlar çevremde çok şahit oldum çevreyi bı gözlemle cik dışarı bizim boyda bir sürü insan var cüce değiliz aşırı kısa değiliz emin ol kafaya takmaya değmez olay psikolojik iş sende bitiyor dostum ben bunları yazıyorum ama iş sende yaşın genç sanırım istersen mesajda atarsın dertlesiriz hayat senin onu iyi yaşa ve kendinden asla utanma...
Ya senden sonra ameliyat videoları izledim. Böyle bir şeyi kendine yapmak için kafayı yemiş olmalısın. Hayatıntadınıçıkar. Seni böyle seven insanlarla birlikte ol. Kendine göre bir kız bul. Yapma etme
En İyi Cevaplar