Üzgünüm :( , dudağını kesmen lazım... git doktora göster başka bir şey vardır belki , sağlık bu ciddiye alınması gerekir küçük bir şey diye umursamazlık olmaz
Iki kenarindan skarak icindeki iltihabi disari cikarip, oksijenli su surersen gecer hemen. iltihap kapmis
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım siyah nokta vardı dudağım ucunda sıktım böyle oldu. Sonra yine sıktım yine böyle içi yağ topladı. Tamamını çıkaramadım ondan mı tekrar yağ topluyor acaba?
Evet canim, tam arinmiyor cokta deselersen iz Kalir icini iyi ya da kotu birazda olsa cikarinca hicbisey bulamazsan kolonya sur mikrobunu kirsin. Oksijenli su mutlaka bulundur evde herseye ilac benmde bir sivilcem komple yanagima yayilmisti durdurdu. Gecmis olsun 💝
Çok korkuyorum ya geçen de oldu böyle siyah noktam çok çıkıyor dudağımda sıkmıştım ve içindeki tamamen çıktı kolonya ve kantoron yağı sürdüm geçti. Bunu sıktım ama tam çıkmadı içindeki sıvı. Korkuyorum 3. Sıkışım olucak bu ve hastalık felan olursam kanser fala Olur mu? Çok teşekkür ederim anlayışın için
Benim burnumda cikmisti bende senin gibi defalarca sktm gecti ama ten rengimde bir kabarti halinde izi kaldi. Kolonya, sirke, limon. Dedigm gibi oksijenli su ne varsa sktktan sonra belli araliklarla pansuman yap elini hic surme gecer korkma sen hic. Bende birinin kupesini taktigmda kulagimdada cikmisti tamamen kapatacak Kadar balon olmustu o sivilce oksijenli suyla saat basi nerdeyse pansuman yaptm bir o indirdi mikrop almasini engelledm. Sende evde bakteri kirici ne varsa sktktan sonra arada bir uzerine tampon yap, rica ederim ne demek guzellik gecmis olsun tekrardan
En İyi Cevaplar