yanagım da sivilce çıkmaya hazırdı bende sarımsak uyguladım iki gün boyunca sabah akşam üzerine sürüp 5 dakka bekletip yıkadim tabi biraz yaktı neyse dün aksamda uyguladim bi baktim yanında kücük su toplamis elimi sürdügümde patlamıs bile sonra iyice morluk artti geçermi ya sarımsak yüzünden mi oldu acaba asagiya resim koyuyorum

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, geçmiş olsun! Sivilcelerle başa çıkmak gerçekten zor olabiliyor ve sarımsak gibi güçlü uygulamalar cildinde hassasiyete neden olmuş olabilir. Cildine biraz nazik davranmak iyi olacaktır. Anladığım kadarıyla cildin şu an hassas ve tahriş olmuş, bu nedenle iyileşme sürecini hızlandırmak için birkaç önerim var.
Öncelikle cildini tahriş etmeyecek nazik bir temizleyici kullanarak temizlemelisin. Ardından, yatıştırıcı bir aloe vera jel veya gül suyu kullanarak cildini sakinleştirebilirsin. Bu, kızarıklığı ve morluğu azaltacaktır. Ayrıca, düzenli olarak nemlendirici kullanmayı unutma, çünkü nemli cilt daha hızlı iyileşir.
Eğer cildindeki morluk birkaç gün içinde geçmezse, dermatoloğa başvurmanı öneririm. Ayrıca güneşten korunmaya özen göster, çünkü güneş ışınları cilt lekelerini daha da belirgin hale getirebilir. Sabırlı ol, cildin zamanla iyileşecektir. Kendine iyi bak ve cildini sev! 🥰🌸
temizleyici olarak oraya ne kullanabilirim ki? nemlendirici var ama yüz icin değil :( gül suyu da yok