Merhaba. Eşimle korunmasız ilişki yaşadık yaklaşık 30 dakika sonra ella içtim. İlacı içmemin üzerinden neredeyse 2 gün geçti ve rengi hafif kahverengi olan akıntım oldu. Akıntım kesilmiş kısa sürmüş yani. Ella’nın etkisi midir? Adetime 4-5 gün var
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Lütfen sorularım olacak özelden yazar mısın diyen insanlara yazma ben sinir oldum biliyorsanız biliyorsunuz söyleyin bilmiyorsanız uğraştırmayın.
Sorunuza gelecek olursak adetten önce bunların olması normal yani elladan sonra eğer çocuk düşünmüyorsanız size tavsiyem daha güvenli ve sağlıklı bir yöntem tercih etmeniz olacak hap mideye de zarar size de zarar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ellanın etkisi bende bazı partnerlerime aldırdım yaşayıp korkmuşlardı ben alıştım artık :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
İlacı ikinci sefer kullandım hayatımda bir öncekinde bana ecel telleri döktüren ağrılar verdi. O zaman da akıntı olmuştu ama rengi sarıydı. Şimdi farklı olunca bir korktum o yüzden sordum. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim rahat olabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Bunları burada anlatmasam mesaj at oradan anlatayım
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İlacı ertesi gün iççektin
02 Yorumla- Soran
Dalga geçmeyin lütfen.
- Cevap sahibi+1 yıl
Doğru olan o
- +1 yıl
İçe boşalma oldu mu
02 Yorumla- Soran
Evet
- +1 yıl
Pozisyon ve her şey önemli bu yüzden sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar