Bugün 20 mg prozac şurup (dikkat;hap değil) içtim ama hiçbir şey olmadı. Yan etki yapmadı bu ne anlama geliyor? Ne kadar sürede yan etkileri başlar?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Prozac kapsül kullandim yaklaşık 1 sene, yan etkisi hiç olmadı ise yaradimi? yaradi, gercekten kendime geldim (anksiyetem vardı) ama ilacı bıraktıktan sonra geriye dönüp baktığımda ben değilmişim gibi izliyorum o süreyi... dikkatli kullanılması gereken etkili bir ilaç ve duzenli kullanımı çok onemli.
Doktor ilm hafta çeyrek iç dedi ama pek dokunmadı gibi. Yarıma mı geçsem
Anksiyetene ne gibi faydaları oldu? Bende anksiyeteden mudaribim
Benim anksiyetem çok ileri seviyede yinede etki eder mi? Bunu 2 ay denedikten sonra etki etmezse daha etkili bir şey yazar mı doktor?
yan etkisi olmaz ki onun vitamin mi neydi bu ilaç tam hatırlamıyorum
SSRI antidepresan ailesine üye bir antidepresandır kendisi
he tamam ya hatırladım kardeşimde kullanıyor bundan 1 aya davranışların değişiyor😂😂
Yan etkisi çok yok bu ilacın, kafana göre mi içtin? Ne miktarda içtin?
Eczacinin söylediği gibi. ilk hafta çeyrek içeceksin dedi
Ok, bir hafta sonra sakinleşeceksin. 3 hafta sonra gamsız olacaksın.. En büyük yan etkisi erken boşalma sorununu büyük ölçüde giderir.
Mal gibi olmam değil mi? Yan etkilerinde yaygın olarak "aşırı sinirlilik hali" yazıyor
Mal gibi falan olmazsın, bu ilaç seni mis gibi yapar.. Ben tablet olarak kullanıyorum. Sana bunu Dr. önerdi dimi?
Evet bugün gittim çok utangacım, kimseyle konuşamıyorum dedim "bunu içtikten sonra bülbül gibi okacaksın" dedi :) anksiyete bozukluğa iyi gelir mi, siz ne için kullanıyorsunuz?
Var bir sıkıntım kullanıyorum, anksiyete bozukluğu için bire bir. Gamsız olacaksın diyorum :)
Umarım öyle olur. Sizde yan etkileri oldu mu, olduysa?
Yok bir yan etkisi, alkol almak yok sakın fena çarpar.
Birde içinden ölüm veya intihar düşünceleri geçerse hemen doktoruna söylüyorsun...
Zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Geçmiş olsun hepimize :)
merci.
Cevap
0Cevap
Bugün etki etmez
Bıraktığımdan beri kalp çarpıntım var
Bu mu daha etkili yoksa hap mı
Hap
Ne güzel işte şükretsene
Etkisiz olduğunu sanıyordum yan etkisi olmadığı için
hafif bir ilaç bu, yan etkileri çok olmaz bence
Iyileştirir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?